Ebrumustafa nn yemek odas ve yatak odas

merhaba, ben çok beğendim takımları ama inegölden aldım demişsin tam olarak bi marka yada firma adı falan verebilirmisin rica etsem _?

ben beğendim cnm ama sandalye sayınızı muhakkak 6 kisilik olsun benim 4 tene yetimiooo opuyorumnanaktan

merhaba, ben çok beğendim takımları ama inegölden aldım demişsin tam olarak bi marka yada firma adı falan verebilirmisin rica etsem _?

slm canım yatak odamız inegöl aşm mobilya,yemek odası eronur mobilya.beğendiğinize çok sevindim.daha güzelleri sizin olsun inşallah...

sitede tek beğendiğim takım..çok ağır ve şık tam benim zevkim..,gidip gelip bakıyorum..
ben sadece tv konulanı alıcam ondan tek bulabilirsem..

güle güle kullanmak nasip olsun inş ömrün boyunca
sıradan olmaması da güzel opuyorumnanaktan

sitede tek beğendiğim takım..çok ağır ve şık tam benim zevkim..,gidip gelip bakıyorum..
ben sadece tv konulanı alıcam ondan tek bulabilirsem..

çok teşekkür ederim canım. sadece tv konulanı vardı inegölde. eğer yolunuz düşerse bakın derim çok şık şeyler var inanın seçerken çok zorlandık..

kk dan bi arkadaşım yemek ve yatak odamı aramış bulamamış ben de en başa gelmesi için yani onun görmesi için çizgi koydum yani bundan ibaret. sanki altında bi art niyet arar gibi sormuşsunuz.

hayır canım sadece meraktı benmkiyerimseniben

bende aksesuarlari begenmedim diycektim
mobilylar cok guzel ama salon takimi ve yatak odasi takimi ayni degilmi bu sizi bir sure sonra bogmasin

Back
X