• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebrumustafa nn yemek odas ve yatak odas

Çok güzeller..bayıldım çok değişik muhteşem...hayırlı olsun arkadaşım..Evine geldikleri zaman nasıl görünecek kimbilir...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..mutluluklar canım.
.

sen beğendiysen içinize sindiyse ne mutlu.
inşallh evinin fotolarınıda görürüz. .
çok değişik bi takımmış, bana göre faazla iddialı ama eminim yerleşince koltuklarınızla falan dahada güzel görünür.

Bencede onemlı olan sızın begenmenız.sonucta kullanacak olan sızsınız.
haa bızım fıkrımızı soruyorsan.benım tarzım degıl

sen beğendiysen içinize sindiyse ne mutlu.
inşallh evinin fotolarınıda görürüz. .
çok değişik bi takımmış, bana göre faazla iddialı ama eminim yerleşince koltuklarınızla falan dahada güzel görünür.

inşallah evimizi döşeyince fotolarını koyacağım canım...koltuklarımız kırık beyaz yani takımla çok uyumlu.

Çok güzeller..bayıldım çok değişik muhteşem...hayırlı olsun arkadaşım..Evine geldikleri zaman nasıl görünecek kimbilir...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..mutluluklar canım.
.

çok sağol arkadaşım sizlerin böyle güzell yorumları inanın çok mutlu ediyor beni...

canım çok güzeller.Allah içine sindirsin...
Sanki yemek masan küçük gibi geldi bana biraz, kaç kişilik merak ettim.

ne kadar farkli mobilyalar, masallah zevkinize. burda hic öyle güzel seyler yok maalesef. mutluluk icinde oturun insallah.

ne kadar farkli mobilyalar, masallah zevkinize. burda hic öyle güzel seyler yok maalesef. mutluluk icinde oturun insallah.

teşekkür ederim canım.bizde nişanlımla değişik olsun diye çok yer gezdik.evet benim yaşadığım yerde de yoktu biz inegöl mobilya fuarından aldık..

Back
X