• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebrumaternity, gebe ve lsw marka hamile kıyafetleri

batuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
341
9
118
İzmir
Hamileliğimde çok severek giydiğim hamile kıyafetlerim fiyatları ve bedenleri eklenecektir.
$IMG_2859.jpg $IMG_2847.jpg $IMG_2849.jpg $IMG_2852.jpg $IMG_2853.jpg $IMG_2855.jpg $IMG_2862.jpg $IMG_2863.jpg $IMG_2867.jpg $IMG_2868.jpg $IMG_2870.jpg $IMG_2871.jpg $IMG_2869.jpg $IMG_2866.jpg $IMG_2865.jpg $IMG_2840.jpg $IMG_2842.jpg $IMG_2843.jpg $IMG_2844.jpg $IMG_2845.jpg $IMG_2846.jpg $IMG_2854.jpg $IMG_2856.jpg $IMG_2860.jpg $IMG_2861.jpg $IMG_2864.jpg $IMG_2872.jpg

1-lsw kırmızı gömlekli kazak M beden hamileliğin son ayına kadar giyilebilir geniş kalıp 10 tl
2-lsw siyah kot streç pantolon 36 beden geniş kalip 10 tl
3-ebrumaternity siyah kumaş kapri 1 beden
4-gri kumaş pantolon beden 2 numara 14 tl
5-ebrumaternity siyah kırçıllı kumaş pantolon M beden hamileliğin 8.ayına kadar giydim 20 tl
6-Annem marka siyah kumaş pantolan 1 beden 10 tl
7-kahverengi oldukça kalın bir kumaşı var hamileliğim son ayları kurtarıcım oldu 3 beden 20 lira
8-lsw pudra rengi kot kapri 38 beden 10 tl
9-çok şık lohusa pijama takımı yeni gibi sayılı giydim pijama dünyasından almıştım L-3 beden 25 tl
10-lohusa pijama takımı 5 tl üst kısmı hafif lekelenmış belli belirsiz M beden
11-ebrumaternity yeşilli üst S beden 5 tl
12-ebrumaternit kahverengi uzun kollu badi önünde baby yazıyor, L beden parlak noktacıkların biri düşmüş belli olmuyor, o yüzden 7,5 tl
13-ebrumaternity S beden 5 tl
14-ebrumaternity mercan rengi gömlek M beden 20 tl
15-ebru maternity leopar desenli gömlek L beden 25 tl
16-ebru maternity hırka M beden hamileliğimi bu hırkayla geçirdim gebeliğiniz boyunca giyebilirsiniz 35 tl
17-lsw tişört beyaz L beden 5 tl
18-ebrumaternity mavi çizgili triko S beden ama kalıbı çok geniş hamileliğiniz boyunca giyilebilir 10 tl
19-lsw lacivert yakası kurdeleli üst M beden 7,5 tl
20-ebrumaternity yeşil gömlek S beden 15 tl
21-gebe marka siyah yakası güllü üst M beden 15 tl
22-ebrumaternity içi beyaz gömlekli dışı siyah penye S beden çok geniş kalıp 10 tl
23-ebrumaternity kahverengi badi Mbeden 10 tl
24-lsw S beden 5 tl
25-lsw marka hamile kıyafeti olarak almadım fakat hamileliğim 3-4 aylarında rahatlıkla giydim çok şık durdu36 beden geniş kalıp 5 tl

kıyafetler çok hoş bir kaçını beğendim, nasıl yapalım mail adresiniz varsa oradan görüşelim, sizden haber bekliyorum.

toplu alımlarda yardımcı olucam arkadaşlar dolabım boşalsın istiyorum artık. Hamileyken hamile olanlar bilir hamile kıyafetleri pahalı oluyor ve insanların çaresizliğinden yararlanıp normal kıyafetin 2-3 katına satılıyor, ben zorlanmıştım açıkçası kıyafetlerde hiç bir problem yoktur, aldınız beden tutmadı 2 gün içinde göndermeniz şartıyla kargo size ait olmak koşuluyla paranızıda iade edebilirim.

mrb ben 3 aylık hamileyim ve 63 kiloyum burdaki kıyafetler bana olur mu ve doğuma kadar kullanabilir miyim. özelikle kumaş pantolona ihtiyacım var memur olduğum için

mrb ben 3 aylık hamileyim ve 63 kiloyum burdaki kıyafetler bana olur mu ve doğuma kadar kullanabilir miyim. özelikle kumaş pantolona ihtiyacım var memur olduğum için

canım ben 62 kıloyla başladım, 85le bitirdim :) olur, ilk aylarda giydiğim, gri renk olan var, sonrasında siyah noktalı gibi olanla devam ettim, en son kahverengiyle bitirdim malum çok kilo alınca, boyunuz önemli pantolonda uzun olursa problem değilde kısa olmasın benim boyum 1 70 düşündüğünüz varsa bacak boyunu ölçerim pantolonların.

hangi ildesiniz acaba İSTANBUL sa bende ilgilenebilirim

ben kısayım ya 160 boyum. beğendiklerim var ama tereddütüm gelecek aylarda olmaması. yazlıklar son 2 ay için kullanılabilir mi

pantolon uzun veya kısa olursa anlamında kullandım cümlem biraz düşük olmuş

ben kısayım ya 160 boyum. beğendiklerim var ama tereddütüm gelecek aylarda olmaması. yazlıklar son 2 ay için kullanılabilir mi

yazlık dediğiniz gömleklermi kısa kollu olanları kışın uzun kollu hırka altına giydim zaten her taraf kaloriferli bide hamile olunca zaten fazla kalın giyinemiyorsun, leopar gömlekle oradaki hırkayı kombin yapıp giymiştim ebrumaternitynin kendi sitesinde var oradan bedeninede bakabilirsin, gebenin o penye sini kullandım siyah noktalı pantolonla çok şık duruyodu, hamileliğimi rahat geçirdim, zaten son aylarda karnın belirginleşiyor, üstlerde problem yaşıyacağını zannetmiyorum.

Back