- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.714
- 198
cok tesekkur ederimGörüntü muhteşem eminim tadida aynıdır ellerinize sağlık gerçekten bayıldım bol sanslaar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederimGörüntü muhteşem eminim tadida aynıdır ellerinize sağlık gerçekten bayıldım bol sanslaar![]()
tesekkur ederim canimmCanım ellerine sağlık muhteşem görünüyorlar![]()
cok saaaoollEllerine sağlık canım,özellikle çikolatalı olan çok iştah çekici duruyor,sunum çok hoş,başarılar dilerim.
Biraz dinleneyim bencok saaaoollsende katil ya
![]()
yarismayi iki sayi farkla bitirmisizBiraz dinleneyim ben![]()
Merak etme bu kategoriye katılım bayağı yoğun olacak gibi,kimbilir kaç kişiyi takip edeceksinyarismayi iki sayi farkla bitirmisizsen olmazsan ben kimi takip edicem sinsi sinsi
![]()
birinciligi kaybedince ikincilik icin savastikMerak etme bu kategoriye katılım bayağı yoğun olacak gibi,kimbilir kaç kişiyi takip edeceksin,demek beni takip ediyordun ha,söylemesi ayıp ben de seni takip ediyordum ,yüreğimi ağzıma getirdiniz ,benim önüme geçeceksiniz diye
sonuçta ne oldu 1.harici hepimiz yenilmiş olduk
![]()
tesekkurlerrilk tarife bayıldım :)
başarılar.
tesekkur ederiimşuana kadar gelen tariflere nazaran çok iddalı özelliklede görüntü kalitesinden bence iyi bir derece yaparsın ellerine sağlık![]()
İyi olan kazanır merak etmetesekkur ederiimhayırlısı bakalım ama cok cekismeli gecicek gibi geliyor bana simdiden 7 tarif ay sonuna kadar dusunemiyorum bile
![]()
Tesekkur ederimmmmÇok değişik olmuş tatlı . ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum![]()
saol canım sanada basarılarÇok hoş olmuş ellerinize sağlık başarılar dilerim.:)