Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ebruli kurabiye ve rüzgar gülü kurabiye -Balparmak sponsorlugunda

Ellerine sağlık canım,özellikle çikolatalı olan çok iştah çekici duruyor,sunum çok hoş,başarılar dilerim.

yarismayi iki sayi farkla bitirmisiz:KK45: sen olmazsan ben kimi takip edicem sinsi sinsi:KK45:
Merak etme bu kategoriye katılım bayağı yoğun olacak gibi,kimbilir kaç kişiyi takip edeceksin:KK53:,demek beni takip ediyordun ha,söylemesi ayıp ben de seni takip ediyordum ,yüreğimi ağzıma getirdiniz ,benim önüme geçeceksiniz diye:sus:sonuçta ne oldu 1.harici hepimiz yenilmiş olduk:olamaz:

Merak etme bu kategoriye katılım bayağı yoğun olacak gibi,kimbilir kaç kişiyi takip edeceksin:KK53:,demek beni takip ediyordun ha,söylemesi ayıp ben de seni takip ediyordum ,yüreğimi ağzıma getirdiniz ,benim önüme geçeceksiniz diye:sus:sonuçta ne oldu 1.harici hepimiz yenilmiş olduk:olamaz:
birinciligi kaybedince ikincilik icin savastik:KK45:
ay mumkunse cok katilan olmasin:63::KK45: ben 100 oyla onden baslayip rahat etmek istiyom:KK53:

ilk tarife bayıldım :)
başarılar.

şuana kadar gelen tariflere nazaran çok iddalı özelliklede görüntü kalitesinden bence iyi bir derece yaparsın ellerine sağlık:KK50:

şuana kadar gelen tariflere nazaran çok iddalı özelliklede görüntü kalitesinden bence iyi bir derece yaparsın ellerine sağlık:KK50:
tesekkur ederiim:KK36: hayırlısı bakalım ama cok cekismeli gecicek gibi geliyor bana simdiden 7 tarif ay sonuna kadar dusunemiyorum bileo_O

Back
X