- 20 Kasım 2019
- 67
- 23
- 3
- 26
- Konu Sahibi sanirimhayattayim
-
Evet ben de çok beğeniyorum hatta estetiksiz sanıyodum bu kızı tek ben mi böyleyim dedim bi anCok güzel ve doğal bence.
Ben de kavisli burun severim ama bunun kavisi olmamış. Çok yuvarlak estetik olduğu belli oluyor.Begenmeyenler düz burun sevdiği için böyle diyorben kavis seviyorum ve önden kızın burun delikleri de görünmüyo o yuzden doğal ve güzel. Ucu top hos duruyo. Ve küçük burun sevdgm için. Cukurovadaki züleyhanınki de hoşş
Aynen, deliği küçültseydi biraz daha hafif bir kavis verseydi belli olmazdıburun deliği burna göre çok büyük. yani estetik olduğu bariz belli, sırıtıyor.
Yalnız değilsin. Ben de beğenmiyorum. Çok kaba duruyor. Eğreti duruyor. Ben de normalde şişkin burun severim. Benim fikrim tabi. Bazen üstten bakınca kötü durmuyor ama makyajla hallediyor sanırım.Bir ben beğenmiyorum sanırım.İlk gördüğümden beri estetikli olduğunu anladım, yüzüne göre kısa yapılmış fazla kavisli bir burun olduğunu düşünüyorum. Ünlülerden Rojda Demirer'in burnunu çok beğeniyorum ben de.
Yoo, ben de kavis severim. Ama buradaki kavis fazla olduğu için burun çok kısalmış. Kadının genel havası hoş. Yalnız yaş aldıkça üst dudak burun mesafesi daha da artacağından lip lifting gibi ekstra işleme ihtiyaç duyabilir. Ay kendimi herbokolog gibi hissettim.Begenmeyenler düz burun sevdiği için böyle diyorben kavis seviyorum ve önden kızın burun delikleri de görünmüyo o yuzden doğal ve güzel. Ucu top hos duruyo. Ve küçük burun sevdgm için. Cukurovadaki züleyhanınki de hoşş
Bence de çok hoş kim ne derse desin ben de kavisten yanayım düz burnu bu kızda düşünsene asla olmaz erkeksi görünür kavis çok değiştirmişBegenmeyenler düz burun sevdiği için böyle diyorben kavis seviyorum ve önden kızın burun delikleri de görünmüyo o yuzden doğal ve güzel. Ucu top hos duruyo. Ve küçük burun sevdgm için. Cukurovadaki züleyhanınki de hoşş
O benim de dikkatimi çekti ya büyük burun deliği gerçektenburun deliği burna göre çok büyük. yani estetik olduğu bariz belli, sırıtıyor.
Uzun burun da yakışmazdı ki bu kıza yuvarlak suratlı çünkü :)Yoo, ben de kavis severim. Ama buradaki kavis fazla olduğu için burun çok kısalmış. Kadının genel havası hoş. Yalnız yaş aldıkça üst dudak burun mesafesi daha da artacağından lip lifting gibi ekstra işleme ihtiyaç duyabilir. Ay kendimi herbokolog gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?