- Konu Sahibi AlayciKus1
-
ben de bu gece kaşlarıma badem yağı sürüp öyle yattımbayanssulusmile
kirpiklerime iyi gelen yağ kaşlarıma da iyi gelir heraldeeyvahedigeldismile
kaşımın arasında küçük bir sivilce çıktı haliyle ordaki bi kaç tel döküldümafoldumben
benimde bildiğim kadarıyla ebru şallı kaşlarına saç ektiriyor ve o yüzden gür.bence o formülle uğraşmıyor bile..
Evet Arkadaşlar Ebru Şallının kaşları ektirme bizzat biliyorum yaptırdığı yerde çalıştım 1 yıla yakın ama isim veremem fue tekniği uygulandı.Eşi de oda sürekli geliyorlardı inanmayın formüllere falan ...
bunun da herşeye bi formülü war sanki ordinaryus profosör
hem dermatolog hem aşcı hem sporcu
zengn koca bulan kültür budalası oluo memlekette
bi bu kadına gıcığım bi de gülben ergene
ıykkk
asla denemem şunun ağzından çıkanı
ben biliyorum kızlar benim sözlüm ebru şallının eşinin yerinde çalışıyor ve birebir ebru hanımda plates dersi veriyor gelip orda... sözlümde birebir toplantılara giriyorlar yani ve geçenlerde tekrar gidp kaşına ektirme yaptığını söyledi... belki o dedği formülüde kullanıyordur ama kaşına ektirdi yanii..
Evet Arkadaşlar Ebru Şallının kaşları ektirme bizzat biliyorum yaptırdığı yerde çalıştım 1 yıla yakın ama isim veremem fue tekniği uygulandı.Eşi de oda sürekli geliyorlardı inanmayın formüllere falan ...
şallının kaşlarını şimdi bi tv de gördüm.kaşlarını birazdaha kalınlaştırmış öncesine göre zaten kalındı iyice beter etmiş kaş yapıyım derken göz çıkmamış ama kaşlar nerdeyse gözüne girmiş bu nedir böle ben kalın kaşı severim ama bu fena olmuş gözlerine çok yakınlaşmış buda acayip bi görüntü çıkarmış hiç beğenmedim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?