- Konu Sahibi nazar_boncugum
-
burada da ebe alır bebegi dısarda bekleyen babasının kucagına verır
..sonra bekler durur adamın başında
zorla alırlar hedıyelerını kaydirigubbakcemile3
bir ebe olarak yazılanları okurken utandım.maalesef para bekleyen ebeler var.biz öğrenciyken bir arkadaş bebeğin babasına müjde vermişti.masumane.ebe kızmıştı.benim çalıştığım yerde biz yaptırdığımız doğumdan sonra hiçbirşey beklemiyoruz.çünkü işimiz bu.maaşımızı devlet veriyor zaten.bencede vermeyin.bırakın insanlar görevi olduğu için iyi davransınlar.bu şekilde alışıyorlar.ve vermeyen biri olduğunda ilgilenmiyorlar.çok gördük öylelerini.hiç kendinizi kasmayın arkadaşlar.bir çikolata paketi yaptırın odanıza koyun gelene ikram edin. bu kadar.umarım sözlerim doğru anlaşılır
Seni çok iyi anlıyorum canım, doğrusu da aynen anlattığın gibi olmalı elbette. Çünkü sağlık sektöründeki herkes kutsal bir görev yapıyor sonuçta hayatımızı emanet ediyoruz ama doğum doktorları, ebeler ve bebek hemşireleri benim gözümde ayrı bir öneme sahip. Onlar yeni bir hayatı müjdeliyor, dahası onların dünyaya sağlıklı olarak gözlerini açmalarını sağlayıp bize karşılığı olmayan bir hediye veriyorlar. Ben verdiğim hediyeleri çok içimden gelerek verdim bu yüzden, hepsine de kişisel notlar ekledim, kişiye özel olsun istedim. Ama senin dediğin gibi bu son derece önemli görevi yozlaştıranlar yok mu, tabii ki var. Onlara da benim söyleyecek bir lafım yok, Allah'a havale ediyorum...
bir ebe olarak yazılanları okurken utandım.maalesef para bekleyen ebeler var.biz öğrenciyken bir arkadaş bebeğin babasına müjde vermişti.masumane.ebe kızmıştı.benim çalıştığım yerde biz yaptırdığımız doğumdan sonra hiçbirşey beklemiyoruz.çünkü işimiz bu.maaşımızı devlet veriyor zaten.bencede vermeyin.bırakın insanlar görevi olduğu için iyi davransınlar.bu şekilde alışıyorlar.ve vermeyen biri olduğunda ilgilenmiyorlar.çok gördük öylelerini.hiç kendinizi kasmayın arkadaşlar.bir çikolata paketi yaptırın odanıza koyun gelene ikram edin. bu kadar.umarım sözlerim doğru anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?