ebdişelerim var

fentekno

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
11
0
16
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar, ben lazer epilasyoun yaptırmaya karar verdim ( bütün vücut ) ilk seansa dün gittim. 1 ay sonrasına randevu verdiler. 1 ay cok geç dedim 15 gün sonra gelsem olur mu ? olur dediler 15 gün sonrasına randevu aldım. Seans aralıkları nasıl olmalıdır 15 gün cok mu erken? bir de çok endişeliyim , sanki hiç işe yaramayacakmış gibi geliyor. çnkü bana 5 seans sonrasında yüzde 40 azalma olacak dediler. 5 seans için yüzde kırk cok az bir oran değil mi ?

lazer epilasyonda seans araları 6 ila 8 hafta arasındadır.
genelde 2 ayda bir gidilir.yüz için yaptırıyorsanız ayda bir çağırıyorlar.
bence bir ay bile çok erken.1 ay sonrasına verdikleri kontrol seansı mı acaba?

Hazirandan sonra gitme şansım yok. hazirana kadar ne kadar seans gidebilirsem benim için kadar iyi, görüşme sırasında da 15 günde bir gelirsiniz 8 seans olur demişlerdi. daha sonra 15 gün cok erken en az 1 ay sonraya randevu verelim dediler ben de olmaz ilk başta öyle konuşmamıştık dedim. peki o zaman diyip 15 gün sonrasına randevu verdiler. 2 gün oldu ilk seanstan cıkalı, ne zaman dökülür tüyler? seans aralarının kısa olmasının sakıncası nedir peki???

kontrol seansları genelde lazer yapıldıktan 15 gün sonrası oluyor ve sistem alex ise ,diğerlerinde olmuyor..

Kaç seanstta tüylerin büyük bi çoğunluğundan kurtulabilirim peki? cihazdan cihaza fark eder mi ? tüylerim sert ve siyah.

kıllar 1.5-2 aydan önce çıkmıyor.önce giderseniz boşa gitmiş,
boşa para vermiş olursunuz.
hatta vücut için ayda 1 giden de yoktur sanırım.doktor yada estetisyen
yani yapan kişinin bunu size söylemesi gerekiyor.aradaki seans en az 6 hafta olacak diye
biliyorum.dediğim gibi boşa gitmiş olursunuz.ayrıca sağlık açısından sıkıntı yaratır mı bilemiyorum sık gitmek.
15 gün sonra yapacakları kontrol seansıdır.yani siz 8 seans derken.
4'ü normal seans,4'ü de kontrol seansı oluyor.aslında 4 seans gitmiş olacaksınız.
bir seansın ücreti için ne kadar para verdiniz?
alex. ise ortalama 12-13.günlerde dökülmeler oluyor.

ayrıca sizinki alex.değil sanırım.
kısa sürüyor demişsiniz.IPL mi acaba?

seans başına ücret vermiyorum. tamamen bitene kadar anlaşmam. kaç seansta biterse o kadar gideceğim. cihazın ne olduğunu bilmiyorum evet kısa sürüyor. alex daha mı iyi?? ipl olan cihazlarda 4 seansta ne kadar azalma olur?

toplam verdiğin parayı yazsaydın anlaşılırdı zaten.ondan sordum,ne kadar verdin diye?
IPL lazer değil,modern ağdadır.kıllarından hiçbir zaman kurtulamassın.bitmeyecek yani.
link verdim,yorumları okursan daha iyi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...lsed-light-source-lazer-epilasyon-cihazi.html

ayrıca linki verdiğim konuyu okurken mesaj sayısı az olanların
yorumlarına dikkat et.genelde reklam amaçlı üyelik oluyor.

3Bin tl ymiş ama şuan kampanya sebebiyle bin tl . neden bu kadar ucuz olduğunu sormam gerekirdi sözleşmeyi iptal ettireceğim ilk fırsatımda. Kadın öyle güzel konuştu ki, hemen inandım ve zaman kaybetmeden başlamak istedim . off beeee

canım sen o kampanyalara itibar etme.hepsi yalan.
3 bin tl den bin tl ye düşer mi hiç?genelde IPL lilerin kampanyasıda o şekilde
bitene kadar bin tl yada 1.500 tl felan.
normalde alexandrite olanların sadece 1 seansı 400-700(tüm vücut) arası değişiyor.sen paranı almaya bak.
ayrıca lazer yaptıracaksan biraz sabretmen gerekiyor.çünkü uzun bir süreç.ve kışın başlamak gerekiyor.

15 günde seansa gitmen sana hiç fayda ettirmez bu kadar kısa sürede gittiğin için cildinede zarar verebilirsin dikkat et bende lazere gidiyorum tüm vücut ama bana ne 15 gün nede 1 ay dediler seansa gidiyorum 3 hafta sonra kontrole gidiyorum daha sonrasında asıl seansıma 5 hafta sonra gidiyorum bu konuda seni uyarmaları lazım bende ne zamanlar geleceğimi sorduğumda bana daha önce gelme benim dediğim zamanlar dışında diye uyarmıştı beni senide bu konuda uyarmaları lazım dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…