Benim bildiğim ebced böyle değil. Ben baktırdım çünkü.
Ebced hesabı kurandan oluyo. Bi abla var ona baktırmıştım.hala baktırıyorum. Değişmez dese de :))
Doğumdan ölüme kadar yaşantında önemli noktaları söylüyor. Ebced oymuş yani.
baldan onu hıc beklemeden kible kazen sınırleyo cunku...Ay neye elimizi atsak kuruyor, arkadaş banlanmış sana baktı mı pampatolin Bu arada geçen olaylarla atılan yıldıznameci var ya yine girip bana isterseniz bakarım diye mail vermiş
baldan onu hıc beklemeden kible kazen sınırleyo cunku...
telden falan bakmazmı ya ucretını yatırsak?Bu arada istanbulda baktırdım
ücreti ne kadar ?bide evlılık yaşı soyluyomu?Şu an ben telden baktırıyorum . Ayıptır söylemesi bebişme ismi beraber koyduk
kim bu abla bana da bakmaz mıAnkarada eşi dostu yok mu ki bu ablanın el verdiği biri filan
100 e baktırıyorum ben. Uzun da bakıyo. Kefil de olmayı sevmem ama ben memnunum. Yıl söylüyor. Iyi yıllarımı vs.ücreti ne kadar ?bide evlılık yaşı soyluyomu?
Bakar cnm niye bakmasın . Ankara'da fala gelmiştim zamanında. Iyi dolandırıldım. Ankara demeyin bana
bana telını atarmısın?sımdı baktıramam ama genede telı bulunsun100 e baktırıyorum ben. Uzun da bakıyo. Kefil de olmayı sevmem ama ben memnunum. Yıl söylüyor. Iyi yıllarımı vs.
Olmazsın, çünkü benim de kafam karıştıYav ben bundan birşey anlamadım desem rezil olurmuyum
netten de baktım anacim anlamadım bişiOlmazsın, çünkü benim de kafam karıştı
Burda yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadım. Selma ablaya baktırdım ben. Burdaki gibi değil ama.burdakini anlamadmBu bahsettiğiniz ablanın adı ne,tel nosunu burdan kodlayarak yazarmısınız,hepimiz öğrenelim.olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?