ebced i kebir hesabı ile gerçek evlilik falı bakabilirsinz

Ebced hesabı kurandan oluyo. Bi abla var ona baktırmıştım.hala baktırıyorum. Değişmez dese de :))
Doğumdan ölüme kadar yaşantında önemli noktaları söylüyor. Ebced oymuş yani.

Ebced hesabı kurandan oluyo. Bi abla var ona baktırmıştım.hala baktırıyorum. Değişmez dese de :))
Doğumdan ölüme kadar yaşantında önemli noktaları söylüyor. Ebced oymuş yani.

kim bu abla bana da bakmaz mı Ankarada eşi dostu yok mu ki bu ablanın el verdiği biri filan

Şu an ben telden baktırıyorum . Ayıptır söylemesi bebişme ismi beraber koyduk

Bakar cnm niye bakmasın . Ankara'da fala gelmiştim zamanında. Iyi dolandırıldım. Ankara demeyin bana

geri aldım ankarayı,biz de dolandırılıyoruz burada zaten Ne kadara bakıyor bu ablamız. Evlilik yaşı söylüyor mu ? Evleneceğimiz kişiyi söylüyor mu ? Ayy iyice evlilik delisi olduk çıktık yaaaa

tamam cevaplamışsın 100 e bakıyormuş.

Bu bahsettiğiniz ablanın adı ne,tel nosunu burdan kodlayarak yazarmısınız,hepimiz öğrenelim.olmaz mı?

Bu bahsettiğiniz ablanın adı ne,tel nosunu burdan kodlayarak yazarmısınız,hepimiz öğrenelim.olmaz mı?
Burda yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadım. Selma ablaya baktırdım ben. Burdaki gibi değil ama.burdakini anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…