ismimi ozelden yazsam bakarmısın?İyi akşamlar hanımlar,
Burada çoğunuz eşinizle ,kayınvalidenizle veya başka sebeplerden dolayı evliliğinizle ilgili şikayetlerde bulunuyorsunuz.. Bunlar hayatın tuzu biberi ancak bunu ancak yaşayan bilir anlar..
Fal konusunda hassas olan inanan inanmayan insanlar vardır bende inanmam ne kahve falı,ne cezve ne tarot ne burç falı hiçbirine inanmam.. Ama dinimizce bir sakıncası olmayan sadece yeni yuva kuracak çiftlerin uyumlu olup olmadıkları hakkında tahmin yürütebiliriz.. Boylelikle kendimize kesinlikle uyumlu olmayan eş adayından uzak durabiliriz.. Yani bi nevi lendi kaderinimizi kendimiz çizebiliriz..Ben baktım falıma 'Kavgalı gurultulu geçim sıkıntısı çekerler ilk zamanlar,yaşlılıklarında huzurlu olurlar diye yazıyordu' şu zamana kadar (3 yıllık evliliğim) sıkıntılı kavgalı geçti falda çıktığı gibi.. İnşallah sonu iyi olur.. Siz de bakmak istiyorsanız kendi isminizin ve eş adayı veya eşinizin isminin arapça yazılışının numarasını internetten bulup buraya yazarsanız yardımcı olurum..
Sevgilisiyle ,nişanlısıyla evlenmeyi duşunup de çekinen varsa bakabilir bu fala
Öncelikle 2 tertip var önce birincisini söyleyeyim basit işlemler ..benim ismimim ebced değeri 395 eşiminki 198.
Buradan yaz istersen yada yukarda tarif ettiğim gibi hesapla kalan sayıyı yaz yorumunu doyşeyeyimismimi ozelden yazsam bakarmısın?
Öncelikle 2 tertip var önce birincisini söyleyeyim basit işlemler ..
395 ile 198 i topluyorsun,hariçten 7 ilave ediyorsun
Ve çıkan sayıyı 8 e boluyorsun kalan sayı kaç sa bana söyle yorumunu yazayım
150.875 kaldıBuradan yaz istersen yada yukarda tarif ettiğim gibi hesapla kalan sayıyı yaz yorumunu doyşeyeyim
Altı kalır ise;Bu şahısların evlenmeleri hayırlıdır..evliliklerinde birbirilerini son derece severler insanlar arasında sevimli ve sozu geçen insanlar olurlar.. Aynen böyle yazıyor :)eğer 188 olursa 6 kalıyor
Hesap makinesinden hesapladınız sanırım150.875 kaldı
Altı kalır ise;Bu şahısların evlenmeleri hayırlıdır..evliliklerinde birbirilerini son derece severler insanlar arasında sevimli ve sozu geçen insanlar olurlar.. Aynen böyle yazıyor :)
İstersen ikinci tertibe geçelim bakalım orda ne yazıyor..eğer 188 olursa 6 kalıyor
İnşallah hep böyle sürer.. Bizimkisi yaşlılık donemleri iyiymiş çok bekleyecem daha mutluluk için bu gidişleayy sağolasınçok mutlu oldum, gerçekten de eşimle Allah'a şükür çok iyi anlaşıyoruz.
Al kağıdı kalemi dersimiz matamatik .D
aman aman kalsın muhendısım ben zor kurtuldum zaten tekrar baslamayalımAl kağıdı kalemi dersimiz matamatik .D
Peki tamam :)))aman aman kalsın muhendısım ben zor kurtuldum zaten tekrar baslamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?