• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eba puan

Maestro78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
111
50
98
Merhaba arkadaşlar henüz ilkokul 1sinifi ebaya girdikçe 1puan artıyor calismalardan geliyor birde izledikçe fakat bazi ogrencilerin gun içinde iki kat artıyor nasıl oluyor. Puan artması hakkında bilgisi olan var mı

Puanlamanın notlara bir etkisi olmamakla ve çok emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla içerideki etkinlik ve videolara, alıştırmalara, ödevlere katılım sağladıkça puanınız artıyor.

Merhaba arkadaşlar henüz ilkokul 1sinifi ebaya girdikçe 1puan artıyor calismalardan geliyor birde izledikçe fakat bazi ogrencilerin gun içinde iki kat artıyor nasıl oluyor. Puan artması hakkında bilgisi olan var mı
kolay selam arkadaşlar yaz puan kazan iyi geceler yaz puan kazan hangi rengi seversin diye tartışma aç puan kazan yaptığı bir resmi ekleyin puan gelir

Eba puanın hiçbir önemi yok..Bir öğretmen olarak hiç baktığım bir şey değil..Çocuklar yorum yaparak anket açarak falan puan kazanıyorlar .Yapılan ödevlerden etkinlik yaparak vs bu şekilde de puan alınabiliyor ama sonuç olarak kimseye faydası yok.
Aynı şekilde öğretmenlerde puan alıyorlar ,çocuk gibi puan artırmaya çalışan meslektaşlarım var ben çok komik buluyorum bu çabayı .

Güzel açıklamamışsınız ben şöyle anladım: siz öğretmendiniz girince 1 puan artıyor ama öğrenciler girince 2 kat arttığı oluyor.
Buna göre cevap verirsem öğrenciler yaptığı çalışma ve sınavlardan daha çok puan alıyor. Bir sınav çözünce 10puan geliyor. Öğretmenin puanı o kadar artmıyor. Gönderdiğiniz öğrenci çalışmalarını kontrol ederek puan alabilirsiniz.
Ben kızımın eba da kaç puanı var bilmiyorum. Hiç bakmadım. Gerekli birşey değil.

Back
X