• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E_61 burun Estetiği Ameliyatı

25 mart'a verdiler. en erken tarih buymuş. aslında benim için baya bir geç ama yapacak birşey yok canım.

tamponlar neden o kadar uzun kaldı kı ablamda 3 martta oldu 5 ınde cıkardı ne kanama ne kuru kan ne morluk ne dikiş atması hiçbişi yoktu aksamına yemek bıle yedı delı kız o da cok memnun doktorundan cumartesıde komple acılıyo bende eklerım fotolarını

ablanızın doktoru da emre bey mi acaba?

tamponlar neden o kadar uzun kaldı kı ablamda 3 martta oldu 5 ınde cıkardı ne kanama ne kuru kan ne morluk ne dikiş atması hiçbişi yoktu aksamına yemek bıle yedı delı kız o da cok memnun doktorundan cumartesıde komple acılıyo bende eklerım fotolarını

cnm normalde bildigim kadariylan tamponlar 5gun kaliyorlar, bende 6 gun kaldi cunki 5inci gun pazar gunune rasliyordu:)

E-61 bnmde burnum 9 günlük daha sargılarım duruyor burnunu merak ettım benıde ekleyebılırmısın?:61:

slm resimlerinizi görmek istiyorum aceba arkadaşlık göndersem kabul edermisiniz çünkü bende burun estetiği yaptırmak istiyorum bıraz araştırma yapıyorum yardımlarınız için teşekkürler.

merhabalar
ameliyatı ve sonrasını ne güzel anlatmışsın, yeni ameliyat olacaklar için çok faydalı bir konu olmuş bence.
ben de emre beye ameliyat olalı 1 hafta oldu. senin mesajını okuyunca sanki benim ameliyatımı anlatmışsın gibi geldi. benim ameliyatta seninki gibi nedenlerle çok uzun sürdü. şu anda benim burnumda oldukça kalkık ve şiş. yüzümdeki morlujk ve şişlik geçti ama burnum duruyor. senin fotolarını görebiilmem için beni arkadaş olarak ekleyebilir misin?
geçmiş olsun bu arada

Elimden geldigince ameliyat olacak olan arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum bende, cok zorlu bir surec oldugunu biliyorum.. Hangi doktor, nasil bir burun vs vs.. Belki bir fikir olur diye actim konuyu, yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana..

Bu arada sanada gecmis olsun cnm..Benimde burnum ilk baslarda bana cok asiri kalkik geliyordu ama bandajlari cikardikdan sonra sanki hafif indi gibi:40: veyada gozum alisti bilmiyorum:)) sisliklerim az canim cok sismedim ben zaten ameliyattan sonra..normalde bandajlar ciktikdan sonrada sisiyormus burun ben yine sismedim:)) bu konuda sansliyim cok sukur:) Morarmadimda ancak gozlerimn alti sanki biraz coktu ve hafif bi morluk var gibi eskiye ragmen..ama okadarda olcak herhalde:)) Ekledim canim seni, bakabilirsin resimlerime:29:

Elimden geldigince ameliyat olacak olan arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum bende, cok zorlu bir surec oldugunu biliyorum.. Hangi doktor, nasil bir burun vs vs.. Belki bir fikir olur diye actim konuyu, yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana..

Bu arada sanada gecmis olsun cnm..Benimde burnum ilk baslarda bana cok asiri kalkik geliyordu ama bandajlari cikardikdan sonra sanki hafif indi gibi:40: veyada gozum alisti bilmiyorum:)) sisliklerim az canim cok sismedim ben zaten ameliyattan sonra..normalde bandajlar ciktikdan sonrada sisiyormus burun ben yine sismedim:)) bu konuda sansliyim cok sukur:) Morarmadimda ancak gozlerimn alti sanki biraz coktu ve hafif bi morluk var gibi eskiye ragmen..ama okadarda olcak herhalde:)) Ekledim canim seni, bakabilirsin resimlerime:29:

Merhaba;

ben 22 şubatta ameliyat oldum ve şuan burnum o kadar şişki sağda daha fazla burun ucum şiş ve büyük, her gören eskiden daha iyiydi diyor, aynaya bile bakmak istemiyorum acaba bu sorunları yaşayan varmı lütfen bana yardımcı olun :(.....

cnm burun ucundaki sislik hemen herkeste oluyo zaten bide sag tarafın sismesi benimde sag sis ama cok fazla degil takma bu kadar insanların ne dedigine de cok takılma önemli olan senin begenmem zaten daha cok yeni düzelir zamanla...

Merhaba kizlar,

Benim burun estetigi olma hikayem cok ilginc basladi aslinda:) Yillardir kk'ya uyeyim ancak hic burun estetigi bolumune bakmamisdim..Birgun albumler bolumune baktigimda puff'adli arkadasimizin burnunu gordum ve cok ama cok begendim:) ve o'anda benim hikayem basladi:).. Daha bundan yarim sene oncesine bakarsak burun estetgi asla dusunmuyordum..

Neyse arkadasimizin resmini gordukden sonra bende kendi burnumu incelemeye basladim ve doktorlar arastirmaya basladim.. Bi kac ay doktor arastirdikdan sonra icimdeki his Emre Ilhana olmam gerektigini soyledi.. Ailemi zorda olsa ikna ettim ve 20-02-2011 'de Istanbula uctum..Bu arada ben Hollandada yasiyorum.. Emre bey'den randevu almistim daha oncesinde, 21 subatta gorusmem olacakdi 22'sindede ameliyatim.. Gorusmeye gidene kadar hala teretud icindeydim, kardeslerim zaten surekli abla ne geregi var yapma etme kotu olur vs diyip beni caydirmaya calisiyorlardi:) Neyse vakit geldi emre beyin muaynehanesine gittik ve beklemeye basladik.. Emre bey geldi bizi gorusme odasina aldi ve konusmaya basladik..nasil bir burun istedigimi nelerden rahatsiz oldugumu, nasil bir burun asla istemedigimi anlattim..Benim istedigim burun hafif kavisli ve hafif kalkikdi..Tasarim yaptik 2tane, ikisinden birini sectim..Oyle ayrildik muaynehaneden..

Sonraki gun sabahi acibadem hastanesine gittik babam ve kardeslerim.. Oglen ameliyata alindim, saat 1 gibi.. Emre bey bana ameliyatimin 2bucuk saat gibi surecegini soylemisti ancak tam 4 saat surdu:) Burun kemigimde eyrilik ve etler varmis onlar cok ugrastirmis ve ozelliklede burun ucum. Benim eskiden burun ucum sarkikdi o sebebden dolayi..

Neyse ameliyattan ciktikdan sonra herhangi bir agrim fln yokdu, sadece boyle bi tuhaf yorgun halsis hissediyordum kendimi, sarhos gibi:) Odama alindim ve dinlenmeye basladim, yuzume (tam adini bilmiyorum ama) bi maske taktilar sogukluk veriyordu.. Ilk gece hic uyuyamadim..Sonraki gun hafif morluk ve sislik olustu yuzumde.. Hastaneden ciktik ve hotele gectik..Hicbirsey yiyemedim hic istahim kalmamisdi ama fenada olmadi kilo verdim:) 2 gun sonra emre beye kontrole gittim, kuruyan kanlari temizledi burnumda.. 5gun sonrada tamponlar alincakdi.. Bundanda cok korkuyordum..ama cokta korkulcak birsey degilmis, anlik birsey cok hissetmiyorsunuz bile, ancak tamponlar cikariliyorken cikmamasi gereken dikis cikti malesef sonra orda bide canli canli burnum dikildi:)))) bu cok ama cok canimi yakti bu..

Hollandaya gelmeden bi son kontrole daha gittim emre beye, herseyi kontrol etti burnumu bi saga bi sola yapiyordu, diyorum emre bey acitiyorsunuz boyle yapinca ama :61: oda bu burun benim burnum tek ben acitabilirim dedi :66: Ben vejeteryan oldugum icin bana bi vitamin ilaci yazdi, bunu kullanmam lazim yoksa burnusum daha uzun bi surede iyilesir..

Bugun 11 gun oldu tam ameliyat olali, burnum bana suan fazla kalkik geliyor..dudak ve burun arasindaki mesafede cok geliyor suanlik.. Bunlar biraz canimi sIkiyor ama burdaki tecrubeli arkadaslar burnumun zamanla daha inecegini ve mesafeninde azalacagini soyledikleri icin biraz rahatim ve sabirsizlikla bekliyorum:69:

Fotograflarim albumumde, bakmak isteyen arkadaslar bakabilirler..

canımmm çok geçmiş olsun fotolarını görmek istiyorummm fikrme etki edecekk kabul edermisin beniii:)

Merhaba;

ben 22 şubatta ameliyat oldum ve şuan burnum o kadar şişki sağda daha fazla burun ucum şiş ve büyük, her gören eskiden daha iyiydi diyor, aynaya bile bakmak istemiyorum acaba bu sorunları yaşayan varmı lütfen bana yardımcı olun :(.....

cnm gecmis olsun sanada, ayni tarihde ameliyat olmussuz..lutfen uzme kendini burdaki bircok arkadasin sisleri cok fazlaydi ama zamanla iniyor..Benim cok sukur oyle abartili bir sisim yok..yuzumde hic yok ama burnumda birazcik var ki okadarda olacak.. Sen kime olmustun canim?

Back
X