• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E_61 burun Estetiği Ameliyatı

her asaması zor gercekten ama sonuc guzel olcaksa herseye deger:51:benm tecrubem var aslnda kuzenımn burun amelıytında hep ben vardm yanında hasta bakıcısı olmustm:9: ben kı kan ıgne gorunce bayılp dusen yazınca bıle ıcım bı tuaf oldu :53: gecelerı bıle uyumadn baktm nerdeyse her saat bası sekılden sekıle gırdı yuzu sıstı morardı kanlandı ama agrısı yoktu ben morarmayı fln takmıyorm olmasa ıyı olur ama sonucta gecıcegını bılıyoruz dımı ama benım korktugm sey tamponlar burnmdaykn nefes alamama varya off o benı bıtırıyo yanı sımdıde cok rahat nefes aldgım soylenemez ama onda hıc alamıcm :26: cok zorladımı canım senı ben bazen cok agır grıp oluyorm sınuztn etkısıylede komple tıkanıyo burnm agzmdn nefes alınca oyle yoruluyormkı bıde kalbmde rıtım bozuklgu var off cok uzattm kısaca en korktugum sey nefessız kalmakk:26::26:

Canim tamponlar burundayken aslinda nefes alabiliyorsun, yani en azindan ben alabiliyordum ancak piskolojik olarak almamaya basladim.. hep agzimdan aldim, geceleri uyuyorken agizdan nefes aldigim icin dilim tas gibi oluyordu, hep catlamisdi.. Tamponlar ciktiginda doktor bana dio nefes al bakim burnundan, diyorum yok ben korkuyorum alamam:D yani bende daha cok piskolojikdi isin acikcasi.. Sonra korka korka bi nefes aldim, Allahim omrumde ben oyle nefes almamistim:53:

Aklina koyduysan ol arkadasim, vallaha okadar arastirmalara sIkintilara degecek birsey degil.. en fazla 3gun cekiyosun, sonrasinda iyilesiyorsun hizla.. Sende emre beye mi olmayi dusunuyorsun cnm?

Canim tamponlar burundayken aslinda nefes alabiliyorsun, yani en azindan ben alabiliyordum ancak piskolojik olarak almamaya basladim.. hep agzimdan aldim, geceleri uyuyorken agizdan nefes aldigim icin dilim tas gibi oluyordu, hep catlamisdi.. Tamponlar ciktiginda doktor bana dio nefes al bakim burnundan, diyorum yok ben korkuyorum alamam:D yani bende daha cok piskolojikdi isin acikcasi.. Sonra korka korka bi nefes aldim, Allahim omrumde ben oyle nefes almamistim:53:

Aklina koyduysan ol arkadasim, vallaha okadar arastirmalara sIkintilara degecek birsey degil.. en fazla 3gun cekiyosun, sonrasinda iyilesiyorsun hizla.. Sende emre beye mi olmayi dusunuyorsun cnm?

evt canım emre beyı dusunuyorm oda sızın sayenızde yanı:16: hıc olumsuz bı yazı okumadım sımdıye kadar ve yapılan burunlarda ortada o yuzden daha kendısıyle gorusmeden guvenıyorum emre beye:81:aklımada koydum aylardır ruyalarıma gırıyo artık hem saglıgım hemde goruntm ıcın olmaya kesın karar verdım :26::16:

ben de cok arastırdım emre beyın yaptıgı brunları cok begendım...arkdslar acıbademde bır hafta kadar kalabılrmıyım acaba bır bılgısı olan var mı..

evt canım emre beyı dusunuyorm oda sızın sayenızde yanı:16: hıc olumsuz bı yazı okumadım sımdıye kadar ve yapılan burunlarda ortada o yuzden daha kendısıyle gorusmeden guvenıyorum emre beye:81:aklımada koydum aylardır ruyalarıma gırıyo artık hem saglıgım hemde goruntm ıcın olmaya kesın karar verdım :26::16:

benım de ruyama gırıyo emrebeyı cok duunuyorum herelde :)) estetık falan

ılk amelıyatmı sızın

ay cnm cok tatlisin tsk ederim:29: carsamba gunu bantlarimi cikaracagim ardindan tekrar resim yuklicem.. Daha once evet cok buyuk bir problemim yoktu, sadece guldugumde burun ucumun dusmesinden rahatsizdim.. Emre beyde burun ucumla cok ugrastigini, simdiden harika gozuktugunu soyledi..Insallah zamanla sislerim indiginde dahada guzel olacak..

Emre beyi dusunuyorsan hic teretud etme derim canim..gercekden super bi doktor:82:
Senin burnunda ne gibi bir problem var cnm?

bende ne ararsan var:)deviasyon ve tıkanıklık aşırı.hiç nefes alamıyorum desem yeridir.Emre İlhanı düşündüm ben hep.biraz kilo vermeye çalışıyorum şimdi.verince Nisan gibi bi gidip görüşücem kendisiyle.

Son düzenleme:

hadi hayirlisi olsun canim, dedigin gibi gercekten cok basarili bir doktor..sen rizedensin dimi cnm?

ben de cok arastırdım emre beyın yaptıgı brunları cok begendım...arkdslar acıbademde bır hafta kadar kalabılrmıyım acaba bır bılgısı olan var mı..

cnm bildigim kadariyla en fazla 2gun kalabiliyorsun..ameliyatlar cok oldugu icin odalarda bos olmuyor.. ama emre beyin calistigi bir hotel var, orada kalabilirsin..

Canım çok geçmiş olsun. Emre beyin hastalarını özellikle takip ediyorum.

Eveet cnm Trabzonluyum:) Karadenizlilerin ortak sorunu burun:64: nedir bu cektigimiz yaa:66:

Kizlar bu arada yarin bantlarim cikiyoo:18:

hıc sorma canım ya artık karadenızlılerın bu sorununu dunya bılıyo nerdeyse:60: gercı genelde kemerlı ve uzun dıye sıkayet edılır ama benımkı tam tersı enine geniş bı burun şişkoo burunluyum ben:9::9: hadı hayırlısı cnm kendınmı cıkarcktın bantlarını:26:

Evet canim emre bey dushun altinda cikar demisdi.. Turkiyede olsam o cikarcakdi ama Hollandaya geri dondugum icin kendim mecbur cikarcam artik:61: Sen gorusme icin randevu aldinmi?

Evet canim emre bey dushun altinda cikar demisdi.. Turkiyede olsam o cikarcakdi ama Hollandaya geri dondugum icin kendim mecbur cikarcam artik:61: Sen gorusme icin randevu aldinmi?

ayy kolay gelsın sana ozmn canım korkulcak bısey deıl ama bı arkadasın yazısında okumstm kendı cıkarmıstı dusun altında kendılınden cıktı demıstı:26: yok daha almadım canım yarın yada ertesı gun kesın alcam ama haber verırım gorusme gununu sımdıden heycanlanıyorm:26::16:

tamponlar neden o kadar uzun kaldı kı ablamda 3 martta oldu 5 ınde cıkardı ne kanama ne kuru kan ne morluk ne dikiş atması hiçbişi yoktu aksamına yemek bıle yedı delı kız o da cok memnun doktorundan cumartesıde komple acılıyo bende eklerım fotolarını

Back
X