her asaması zor gercekten ama sonuc guzel olcaksa herseye degerbenm tecrubem var aslnda kuzenımn burun amelıytında hep ben vardm yanında hasta bakıcısı olmustm ben kı kan ıgne gorunce bayılp dusen yazınca bıle ıcım bı tuaf oldu gecelerı bıle uyumadn baktm nerdeyse her saat bası sekılden sekıle gırdı yuzu sıstı morardı kanlandı ama agrısı yoktu ben morarmayı fln takmıyorm olmasa ıyı olur ama sonucta gecıcegını bılıyoruz dımı ama benım korktugm sey tamponlar burnmdaykn nefes alamama varya off o benı bıtırıyo yanı sımdıde cok rahat nefes aldgım soylenemez ama onda hıc alamıcm :26: cok zorladımı canım senı ben bazen cok agır grıp oluyorm sınuztn etkısıylede komple tıkanıyo burnm agzmdn nefes alınca oyle yoruluyormkı bıde kalbmde rıtım bozuklgu var off cok uzattm kısaca en korktugum sey nefessız kalmakk:26::26:
Canim tamponlar burundayken aslinda nefes alabiliyorsun, yani en azindan ben alabiliyordum ancak piskolojik olarak almamaya basladim.. hep agzimdan aldim, geceleri uyuyorken agizdan nefes aldigim icin dilim tas gibi oluyordu, hep catlamisdi.. Tamponlar ciktiginda doktor bana dio nefes al bakim burnundan, diyorum yok ben korkuyorum alamam yani bende daha cok piskolojikdi isin acikcasi.. Sonra korka korka bi nefes aldim, Allahim omrumde ben oyle nefes almamistim
Aklina koyduysan ol arkadasim, vallaha okadar arastirmalara sIkintilara degecek birsey degil.. en fazla 3gun cekiyosun, sonrasinda iyilesiyorsun hizla.. Sende emre beye mi olmayi dusunuyorsun cnm?