• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E71

ben aldım sonunda ama eşim el koydu navigasyonunu çok sevidiği için. ben çok beğendim. bataryası iyi sayılır. nette fazla doalnında çabuk bitiyor. bir iki gün anca gier ama normal kollanımda 5-7 gün arası gider sanırım. kullanımı bütün nokialarda olduğu gibi çok basit. navigasyonu da güzel. klavye kullanımı çok hoşuma gitti. kısaca ben beğendim...

önemli değil... eşimden nihayet geri aldım telefonumu :)) eğer tlfnla ilgili herhangi bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. şuanda çok kullandığım bi özelliği: cepnet paketiyle nete bağlanıyrum ve telefonumun bu özellğinden laptopumla da internere bağlanabiliyorum ve bunu yaparken telefonumu kabloyla felan bilgisayarıma bağlamak zorunda kalmadan, Bluetoothla telefonumu gerçek bir modem gibi kullanarak laptptan internete bağlanabiliyorum...

arkadaşım merhabalar bizde kardeşime aldık e 71 ve henüz yeni sayılır ve kardeşim uzun yol çalışıyor navigasyonda ona şart nasıl kullanılıyor ve faturaya yansıyor mu bi bilgin var mı ve sen nasıl nete bağlanıyorsun nasıl paket kullanıyorsun açıklayabilirmisin ayrıntılı şimdiden teşekkürler.

arkadaşım merhabalar bizde kardeşime aldık e 71 ve henüz yeni sayılır ve kardeşim uzun yol çalışıyor navigasyonda ona şart nasıl kullanılıyor ve faturaya yansıyor mu bi bilgin var mı ve sen nasıl nete bağlanıyorsun nasıl paket kullanıyorsun açıklayabilirmisin ayrıntılı şimdiden teşekkürler.

cnm navigasyonu beş para etmez. köyleri tali yolları göstermiyor ve tarif ederken hem uzun yolalrı seçiyor. bursada en bilindik organize sanayinin sokaklarını bulamıyor düşün artık... eğer sürekli kullanıyorsa kardeşin ya bi navigasyon alsın ya da parayla başka bir program alsın bence. yok bunu kullanıcam derse de navigazyon ayarlarından sadece gps seçeneğini seçsin.yani navigasyon içinde ayarlarda internet diye bir seçenek var onu çevrimdışı yapsın. internet kullanımı da ben vodafon cepnet kullanıyorum. aylık 7,9lira ve sınırsız.

Sadece mesajlaşıyorum birde konuşuyorum arada da wifiyi kullanıyorum.:1:
Benim telefon yurtdışından geldi ondan mı bilmiyorum resetliyor kendini.Sizde de oluyor mu bu?

Sadece mesajlaşıyorum birde konuşuyorum arada da wifiyi kullanıyorum.:1:
Benim telefon yurtdışından geldi ondan mı bilmiyorum resetliyor kendini.Sizde de oluyor mu bu?

bende öle bişi olmuyor. bence bi formatlamayı deneyin. olmazsa bi servise gösterin bence...

arkadaşım vodafon cepnet aylık 7,9lira ve sınırsız demişsiniz fatura lı hatlarda değil mi nasıl yapılıyor ...

arkadaşım vodafon cepnet aylık 7,9lira ve sınırsız demişsiniz fatura lı hatlarda değil mi nasıl yapılıyor ...

evet cnm aylık 7,9 ve sınırsız ama yavaş... faturalı hattım benm de zaten. faturasızlara nasıl bilmiorum. internet üzerinden ya da müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilir ve bağlanabilirsin...

Back