• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E420 E422 gebelikte koruyucu madde içermeyen vitamin tavsiyesi verir misiniz

infinityspring

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
433
119
23
Herkese merhaba tüp bebek tedavisi transfer olmam gerekiyor dr öncesinde vitamin verdi ama içeriğini araştırdığımda çoğunda E420 ve E etken maddeleri var bunları barındırmayan benim gibi hassas ve duyarlı olan ilaç tavsiye edeceğiniz ilac takviye var mı. bir de doktora sordugumda hepsinde var olmayanı da isterseniz araştırın dediler ama çoğunda var
Gyno Sanol da bile var
Doktorum da evet bu etkenleri biz de zararlı olduğunu biliyoruz ama hangisinde yok bu konuda yanlış bilgi ile yönlendirmek istemem dedi araştırın isterseniz dedi

Asagida doktorum verdiği vitamini koydum ama bunun yerine ne kullanabilirim
Benim gibi hassas ve duyarlı olan varsa diye sormak istedim

Teşekkür ederim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 9
Ben elenatal kullanıyorum ama onda da farklı var. Günlük yediğimiz içtiğimiz şeylerden aldığımız katkı maddesi yanında bence hiçbir şey. En azından kontrollü duyuyoruz geri dönen ürünleri.tüp bebek ilacı vs kullandınız onun yanında bence vitaminin katkısına takılmayın. Keşke daha güvenli gıdalara ilaçlara erişsek.

Ben elenatal kullanıyorum ama onda da farklı var. Günlük yediğimiz içtiğimiz şeylerden aldığımız katkı maddesi yanında bence hiçbir şey. En azından kontrollü duyuyoruz geri dönen ürünleri.tüp bebek ilacı vs kullandınız onun yanında bence vitaminin katkısına takılmayın. Keşke daha güvenli gıdalara ilaçlara erişsek.
Keşke 😏🙁
Sizin ki daha mı az peki

Back