arkadaşlar bir sorum olacak...
bugün 11.gonal f imi yaptım kısa protokol...
e2 im adetin 3.günü 16 idi 10.gün tahlil de e2 988 çıktı ....normal mi...
kaç olması gerek...iyice kafam karıştı
selam arkadaşlar,butterfly s,biozard,aktüel,asi....
önerileriniz için teşekkür ederim,çok düşündüm eşim başka merkeze gitmemi istemiyor,erkek dr lara görünmemem için,3 denemeyi de aynı yerde yaptık,hiç güvenim kalmadı,bırak hamile kalmayı tedavinin sonunu getiremiyorlar,şüphelerim arttı,eşimle sürekli tartışıyoruz,yarın tekrar dr a gideceğim,bunun bi yöntemi yokmu,ilaçsız tüp bebek olmaz mı madem aşırı tepki veriyorum,
Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
inanın tüp bebekte bile umudum kalmadı,çok korkuyorum hiç olmayacak diye,
neler sorayım yarın dr a,pek de konuşmayan biri bakalım ne yapıcaz,o hastanenin yüzünü görmek istemiyorum,başarısızlık geliyor aklıma :sm_confused::sm_confused:
Merhaba arkadaslar,
internetne sizin sayfaniza rasladim. Allah hepimizin yardteimcisi olsun.
Ben almanyadan katiliyorum , bende tüp bebek tedavisi görüyorum ama gecen hafta cok büyük bir hayal kirikligina ugradim. Ben artik bu dr. anliyamiyorum.....
Bundan bir kac önce tüp bebeksiz bile sizi hamile edebiliriz derken, gecen hafta dr. belkide burda artik tedaviye son verrmemizi gerek söyledi e2 deyerim adetimin ikinci günü cok yüksek cikmis(126) ve bununla tüp bebek tedavisinde bile 100 de bir sansim olurmus.
Simdilik bir hap verdi onu aldikdan sonra birdaha bakacaklar.
Ama ben tabiki pes etmiyecegim.......
Sizin bir fikriniz varmi, neyle e2 düsürülür????
Mesela bitkisel...........bir ara incir suyu duymustum veya okumustum.............
over rezerv yetmezliği var sanırım çok normal. benim sorunum endometriozisVay be.o ne öyle .ömrüm boyunca tüm e2 lerimi toplasam o sayıya ulaşamam.benimkide gittikçe dusenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?