• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e2(östrojen) yüksek çıkıp tedavisi yarım kalan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de tüp bebek tedavisine başladıktan 3 gün sonra e2 hormonum 720ye çıktıisonra 2000lere çıktı en son gün yani çatlatma iğnesine 1 gün kala 4229 oldu Pko hastası olduğum için vücudun ilaçlara böyle tepki verdiğini söyledi doktorum ve işlemi bırakıp bırakmama kararını bize bıraktı ohss riski olduğu için.ben tadaviyi yarıda bırakmak istedim.doktorum adet olunca ilk gün gelmemi söyledi.kist oluşup oluşmadığını takip etmek için.ama tedaviyi bıraktıktan sonra karnımda ve mide bölgemde şişlik oldu biraz ve gerginlik var.yürüken ve oturp kalkarken kasıklarımda ağrı oluyor.gaz sancısı gibi bir ağrı oluyor.karnımı içime çekemiyorum karnım ve midem o derece şiş ve gergin.adet olunca geçer mi acaba?tedaviyi bıraktığım halde niye böyle oluyor acaba?sizlerde de olmuş muydu?

arkadaşlar bir sorum olacak...
bugün 11.gonal f imi yaptım kısa protokol...
e2 im adetin 3.günü 16 idi 10.gün tahlil de e2 988 çıktı ....normal mi...
kaç olması gerek...iyice kafam karıştı

canım adetin üçüncü günü yapılan e2 değeri 30 ile 70 arasında normal sayılıyor. adetin üçüncü günü için seninki biraz düşükmüş.
fakat tüp tedavisine başlayınca yumurta gelişimine bağlı olarak e2 değeri katlanarak yükseliyor. her yumurta başına 200-250 birim düşmesi yumurtanın kalitesi için gösterge kabul ediliyor. senin kaç yumurtan geliştiki???? 4-5 yumurtamı var??

merhaba arkadaşlar,bende pko hastasıyım yumurtalarımın toplandıktan sonra vücudumda su toplaması oluştu hastanede yattım 7 gün neler çektim ölüyodum nerdeyse nefes darlığından tabi 32 yumurta toplanınca.tarnsferim ertelendi o ay şimdide dondurulmuşlarım var 1 tanesi yapıldı tutmadı 2. içinde pzt transferim dua edin inş bu sefer olur

Merhaba arkadaslar,

internetne sizin sayfaniza rasladim. Allah hepimizin yardteimcisi olsun.
Ben almanyadan katiliyorum , bende tüp bebek tedavisi görüyorum ama gecen hafta cok büyük bir hayal kirikligina ugradim. Ben artik bu dr. anliyamiyorum.....
Bundan bir kac önce tüp bebeksiz bile sizi hamile edebiliriz derken, gecen hafta dr. belkide burda artik tedaviye son verrmemizi gerek söyledi e2 deyerim adetimin ikinci günü cok yüksek cikmis(126) ve bununla tüp bebek tedavisinde bile 100 de bir sansim olurmus.
Simdilik bir hap verdi onu aldikdan sonra birdaha bakacaklar.
Ama ben tabiki pes etmiyecegim.......
Sizin bir fikriniz varmi, neyle e2 düsürülür????
Mesela bitkisel...........bir ara incir suyu duymustum veya okumustum.............

selam arkadaşlar,butterfly s,biozard,aktüel,asi....
önerileriniz için teşekkür ederim,çok düşündüm eşim başka merkeze gitmemi istemiyor,erkek dr lara görünmemem için,3 denemeyi de aynı yerde yaptık,hiç güvenim kalmadı,bırak hamile kalmayı tedavinin sonunu getiremiyorlar,şüphelerim arttı,eşimle sürekli tartışıyoruz,yarın tekrar dr a gideceğim,bunun bi yöntemi yokmu,ilaçsız tüp bebek olmaz mı madem aşırı tepki veriyorum,
Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
inanın tüp bebekte bile umudum kalmadı,çok korkuyorum hiç olmayacak diye,
neler sorayım yarın dr a,pek de konuşmayan biri bakalım ne yapıcaz,o hastanenin yüzünü görmek istemiyorum,başarısızlık geliyor aklıma :sm_confused::sm_confused:

Merhaba arkadaslar,

internetne sizin sayfaniza rasladim. Allah hepimizin yardteimcisi olsun.
Ben almanyadan katiliyorum , bende tüp bebek tedavisi görüyorum ama gecen hafta cok büyük bir hayal kirikligina ugradim. Ben artik bu dr. anliyamiyorum.....
Bundan bir kac önce tüp bebeksiz bile sizi hamile edebiliriz derken, gecen hafta dr. belkide burda artik tedaviye son verrmemizi gerek söyledi e2 deyerim adetimin ikinci günü cok yüksek cikmis(126) ve bununla tüp bebek tedavisinde bile 100 de bir sansim olurmus.
Simdilik bir hap verdi onu aldikdan sonra birdaha bakacaklar.
Ama ben tabiki pes etmiyecegim.......
Sizin bir fikriniz varmi, neyle e2 düsürülür????
Mesela bitkisel...........bir ara incir suyu duymustum veya okumustum.............

+++++++++++++++++++mersin sistem tıp ta çok iyi bir doktor var canlarım muhittin telli diye bir görünün derim ben

kızlar benım yumurtalarım donduruldu 2 ay önce ohss riskı vardı. 2. adette tahlıl yaptır dedıler 13. gün yaptırdım ESTRADIOL degerım 317 çıktı sizce bu olumsuz mu

E2 değerim muhtemel transfer günü 18.000 üzeri olduğundan iptal oldu kendimi tek geçerim bu konuda

Vay be.o ne öyle .ömrüm boyunca tüm e2 lerimi toplasam o sayıya ulaşamam.benimkide gittikçe dusenlerden

Vay be.o ne öyle .ömrüm boyunca tüm e2 lerimi toplasam o sayıya ulaşamam.benimkide gittikçe dusenlerden
over rezerv yetmezliği var sanırım çok normal. benim sorunum endometriozis

Merhaba.. benimde tedavim yarim birakildi. Sizden farklı olarak birden dususe gecti östrojen. Bende 150lik gonal f ve setrotide kullaniyordm. Dr iptal deyivetdi... sizce neden düşmüş olabilir bilgisi olan vsr mi arkadaslar

S. A benimde e2 4726
Progesteron 1.55 Sıkıntı var gibi geldi bana doktor bişey demedi ama transferimiz hemen olmicsk çnkü önce ameliyatım var . Ben bunu yumurta toplamadan 2gün önce yaptırdım yalnız adet dönemi falan değildi sizler ne zaman yaptırdınız blmiyorum ama. Yardımcı olun kızlar yüksek mi kötü mü napmam lazım suan ilaç kullanmıyorm yumurta toplamam oldu ama e2den korkuyorum sıkıntı varmı dır

Back