E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
benim E2 de yüksek çıktı.bugün normalde çatlatma iğnesini olacaktım pazarteside toplama yapılacaktı.Ama değer 6000 çıkınca menegon iğneyi kesti doktor.sadece lucrin olucam 2 gün daha.pazartesi tekrar bakılacak eğer değer düşmüşse işlemler devam edecek.Düşmediyse birdahaki ayı bekliycem.doktor büyük ihtimal düşer dedi ama ben pek ümitli değilim.adetimin 3.günüde E2 ye bakılmıştı normal çıkmıştı.Ama bana değer düşmezse bile çatlatma iğnesini yapıcaz yumurtalarını toplıycaz dondurucaz birdahaki ay sadece transfer yapıcaz dedi.
benim ilk tüp bebek denemem.bende endometriozisten ameliyat oldum.tüplerim kapanmış.5 yıllık evliyim.28 yaşındayım.seninkide hala düşmedi herhalde.peki daha ne kadar bekleyeceksiniz?kaç gün daha düşmezse tedavi yarım kalacak?fazla yumurta olduğu zamanda bu hormon yükseliyormuş.doktor 15-20 yumurta çıkar dedi.umarım yarım kalmaz ya.bide sonuç yüksek olsa bile yumurtaların çatlaması lazım düşünsene çatlamazsa o kadar yumurta nolucak içerde.
ne güzel canım transferin yapılmış,inşallah mutlu haberi alırsın,Allah hepimizin yardımcısı olsun,benim bırak transferi yumurta toplama bile yapılamıyor malesef dua edin lütfen
artık umudum kalmadı,tedavi bile düzgün gitmiyor,bırakın hamile kalmayı,bi de her seferinde böyle olunca usandım artık ne olur dua edin arkadaşlar,tranferim olsun bu sefer :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senin adına çok sevindim inşallah sonucunda pozitif olur.benim çatlatma iğnesi yapılmadan e2 yüksek çıktı.seninkide öylemiydi.2 gün bekleyince e2 değerin düştümü?[/QUOTE
mrb canım cok sagol ınsallah hepımız hayırlısıyla pozıtıf sonuclar alırız.benım 3 gunu transferım yapılacaktı fakat hastaneden aradılar bıseyın yuksek oldugunu bu durumda transfer yapmayalım 2 gun sonrasını bekleyelım dedıler fakat ben o an heyecandan neyın yuksek cıktıgını anlamadım bıraz tedırgın oldum aslında transferım ertelendıgı ıcın fakat cok sukur 5 gunu transferım yapıldı.belkı hakkımızda boyle hayırlıydı dıye dusundum.hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?