• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e2(östrojen) yüksek çıkıp tedavisi yarım kalan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam arkadaşlar,
3. mikrodayım,1. mikroda e2 yüksek çıtığı için kostinge gidildi,yani iğne kesildi,e2 yüksek olunca çatlatma iğnesi yapamiyorlar,senağlamasenağlamasenağlama 5 gün bekledikten sonra düştü,doktorum tutmayabilir demişti,biz de deneyelim dedik ama embriyolar sağlıklı bölünmediğiiçin transfer olmadı,2. de 2 gün kosting oldu bu sefer embriyolar tutunmadı,şimdi de e2 3500 ün altında olması gerekirken 5400 çıktı,ve 3. gün gün,adetin 15. günü,4 günden fazla bekleyince yumoşların kalitesi düşüyormuş,yani yarın son şansım,tedavim iptal olabilir,senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu durumu yaşayan var mı aranızda,yani e2 yüksek çıkıp 4 gün bekletilip transferi olan yada hamile kalan var mı :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

benim E2 de yüksek çıktı.bugün normalde çatlatma iğnesini olacaktım pazarteside toplama yapılacaktı.Ama değer 6000 çıkınca menegon iğneyi kesti doktor.sadece lucrin olucam 2 gün daha.pazartesi tekrar bakılacak eğer değer düşmüşse işlemler devam edecek.Düşmediyse birdahaki ayı bekliycem.doktor büyük ihtimal düşer dedi ama ben pek ümitli değilim.adetimin 3.günüde E2 ye bakılmıştı normal çıkmıştı.Ama bana değer düşmezse bile çatlatma iğnesini yapıcaz yumurtalarını toplıycaz dondurucaz birdahaki ay sadece transfer yapıcaz dedi.

mrb arkadasım ınsallah hayırlısıyla tedavıne devam edersın ve hayırlı sonuclar alırsın ınsallah.benımde transferım 5 gunune kaldı ve 3 gunsonra olması gereken transferım 5 gun sonra yapılmıstı.sımdı beklıyorum bende ınsallah 21 mayısta sonucumu alacam.ınsallah butun arkadaslar ve ben tedavılerımızın sonunda pozıtıf haberler alırız.

senin adına çok sevindim inşallah sonucunda pozitif olur.benim çatlatma iğnesi yapılmadan e2 yüksek çıktı.seninkide öylemiydi.2 gün bekleyince e2 değerin düştümü?

ne güzel canım transferin yapılmış,inşallah mutlu haberi alırsın,Allah hepimizin yardımcısı olsun,benim bırak transferi yumurta toplama bile yapılamıyor malesef dua edin lütfen
artık umudum kalmadı,tedavi bile düzgün gitmiyor,bırakın hamile kalmayı,bi de her seferinde böyle olunca usandım artık ne olur dua edin arkadaşlar,tranferim olsun bu sefer :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim E2 de yüksek çıktı.bugün normalde çatlatma iğnesini olacaktım pazarteside toplama yapılacaktı.Ama değer 6000 çıkınca menegon iğneyi kesti doktor.sadece lucrin olucam 2 gün daha.pazartesi tekrar bakılacak eğer değer düşmüşse işlemler devam edecek.Düşmediyse birdahaki ayı bekliycem.doktor büyük ihtimal düşer dedi ama ben pek ümitli değilim.adetimin 3.günüde E2 ye bakılmıştı normal çıkmıştı.Ama bana değer düşmezse bile çatlatma iğnesini yapıcaz yumurtalarını toplıycaz dondurucaz birdahaki ay sadece transfer yapıcaz dedi.

biozardcım,benim yarın iğneyi keseli 4 gün olacak,senin dr daha temkinli galiba,benim ki 4. günden sonra ihtimal vermiyor,ama değer düşmeden çatlatma yapılırsa hayati tehlike oluyor demişlerdi bana,en fazla 3500 olması gerekiyor benimkinin

4 günde hala düşmedimi değerin?ben daha bugün bıraktım iğneyi.ama doktor büyük ihtimal pazartesi düşer dedi.ama seninki 4 günde düşmediyse benimki 2 günde hiç düşmez desene.banada doktor çatlatma iğnesi yapılır transfer yapılmaz dedi.sen hangi iğneleri oluyodun?ben sadece menegon ve lucrin oluyodum.menegonu (2 toz 2 su) kesti şimdi.

canım ben decapeptyle,puregon yapıyodum puregonu bıraktım,dün 5100,önceki gün 3300 dü daha önce de 1500,düşeceğine artıyor benim bi erkadaşın da 6000 den 9000 e çıktı onun da yarın 4. günü ne olacağı belli olmuyor inşallah değerlerimiz normale döner de tarnsfer olur canım,
neredesin hangi merkeze gidiyorsun ben ankara fatih tıp fakültesi

ben İstanbul Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezi.Herkes çok farklı ilaçlar kullanıyolar ya.hiç duymadığım ilaçlar bunlar.Ben sadece kalçadan olunan menegon ve göbekten yapılan lucrini kullandım.menegonuda şimdi kestim.inşallah pazartesi düşer ya 1 ay daha beklemek istemiyorum.bide zaten dondurulmuşlarla olunca şansın daha da düşüyormuş.of ya bıktım artık herşey ters gidiyor.senin tüp bebek yapmandaki sebep neydi?kaçıncı denemen?

moralini bozma diyeceğim ya ben de sabahtan beri ağlıyorum,sperm azlığı,3. mikroenjeksiyon,yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı başaramadık.inşallah bu sefer olur ama umudum kalmadı ben de bıktım 2 yıllık evliyim 27 yaşındayım,ama bu yıl 3 kez denedik işte,senin kaçıncı

benim ilk tüp bebek denemem.bende endometriozisten ameliyat oldum.tüplerim kapanmış.5 yıllık evliyim.28 yaşındayım.seninkide hala düşmedi herhalde.peki daha ne kadar bekleyeceksiniz?kaç gün daha düşmezse tedavi yarım kalacak?fazla yumurta olduğu zamanda bu hormon yükseliyormuş.doktor 15-20 yumurta çıkar dedi.umarım yarım kalmaz ya.bide sonuç yüksek olsa bile yumurtaların çatlaması lazım düşünsene çatlamazsa o kadar yumurta nolucak içerde.

benim ilk tüp bebek denemem.bende endometriozisten ameliyat oldum.tüplerim kapanmış.5 yıllık evliyim.28 yaşındayım.seninkide hala düşmedi herhalde.peki daha ne kadar bekleyeceksiniz?kaç gün daha düşmezse tedavi yarım kalacak?fazla yumurta olduğu zamanda bu hormon yükseliyormuş.doktor 15-20 yumurta çıkar dedi.umarım yarım kalmaz ya.bide sonuç yüksek olsa bile yumurtaların çatlaması lazım düşünsene çatlamazsa o kadar yumurta nolucak içerde.

geçmiş olsun canım,yarın son kez bekleyeceğiz,yarın da düşmezse iptal,4. günden sonra olan çatlatmanın yumurtalara hayrı yok malesefÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Zaten vücudumuz ilaçlara aşırı tepki verdiğinden hem yumurtalar çok oluyor arkadan küçük küçük sürekli geliyor,hem e2 yüksek çıkıyor buna bağlı olarak,bilmiyorum çatlatma olmazsa o kadar yumurta ne olacak,zaten şimdiden sancı veriyor,adet sancısını düşünemiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben kaçıyorum yarınhaber veririm dua edin lütfen

arkadaşalr sizi okurken ben kasıldım.inşallah her şey gönlünüzce olur.

ne güzel canım transferin yapılmış,inşallah mutlu haberi alırsın,Allah hepimizin yardımcısı olsun,benim bırak transferi yumurta toplama bile yapılamıyor malesef dua edin lütfen
artık umudum kalmadı,tedavi bile düzgün gitmiyor,bırakın hamile kalmayı,bi de her seferinde böyle olunca usandım artık ne olur dua edin arkadaşlar,tranferim olsun bu sefer :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ahh canım senin için dua edecegim allah yardımcın olsun seni anlayabiliyorum

senin adına çok sevindim inşallah sonucunda pozitif olur.benim çatlatma iğnesi yapılmadan e2 yüksek çıktı.seninkide öylemiydi.2 gün bekleyince e2 değerin düştümü?[/QUOTE
mrb canım cok sagol ınsallah hepımız hayırlısıyla pozıtıf sonuclar alırız.benım 3 gunu transferım yapılacaktı fakat hastaneden aradılar bıseyın yuksek oldugunu bu durumda transfer yapmayalım 2 gun sonrasını bekleyelım dedıler fakat ben o an heyecandan neyın yuksek cıktıgını anlamadım bıraz tedırgın oldum aslında transferım ertelendıgı ıcın fakat cok sukur 5 gunu transferım yapıldı.belkı hakkımızda boyle hayırlıydı dıye dusundum.hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar çok üzüldüm yaaaa.benim anlamadığım hergün ya da gün aşırı kan testi yapılıyor.birden mi yükselmiş ya da birden yükselir mi e2?dr unuz bu yükselişi nasıl farketmemiş?İnşallah değerleriniz düşer bir an önce ama lütfen üzülmeyin moralinizi yüksek tutun.stres yapmayın ki değerleriniz rahatça düşsün.Sizler için dua ediyorum.İnşallah durumunuz bir an önce düzelir de bebişlere kavuşursunuz. a.s.

arkadaşlar bende son tedavimde aynı şeyleri yaşamıştım 6000 e çıkmıştı dr bana e2 yi düşürmek için hap vermişti bende kullandım dr unuz size niye düşürücü ilaç vermediki yani böyle bişe var niye yararlanmıyosunuz tabiki durum herkezde farklı olabilir benimde bi arkadaşımın yüksekti ilaçla düşürüp tedaviye hiç ara vermeden devam edildi

kızlar valla bana doktor ilaç falan vermedi düşmesi için.Menegonu kesince zaten düşer dedi.bide bana hergün test falan yapılmadı malesef.Sadece adetimin 3.günü bakıldı e2ye bide dün.Zaten en azından 2 günde bir bakılsaydı böyle olmazdı ilacın dozu falan düşürülürdü sanırım.yarın düşmemiş olursa nolucak bilmiyorum.yumurtalarda normal boyutuna geldi.4 günden fazlada beklenmiyormuş çatlatmak için.of ya bütün herşey beni buluyo zaten.

kızlar tedavim iptal oldu,bugün 1500 çıktı,bu sefer de çok düştüğü için yumurtaların vaktinin geçtiğini riske atmamak gerektiğini söyleyip bir daha ki aya erteleyelim demiş dr.,çok ama çok üzgünüm bu 3. oldu umutlarım tükendi artık,iki gündür ağlamaktan bihal oldum,
bana düşmesi için ilaç vermedi,sadece iğneyi kesti,düzenli iniş çıkışları kontrol edip sonra dozu düşürdü,sonra da bıraktırdı iğneyi,
polikistik over sayılırmışım hormon ilaçlarına aşırı tepki verdiğim için,bugün hemşire umudunu kesme,senin gibi hastalar 4. ,5. de hamile kalıyor dedi,demek ki benden baştan beri umutsuzmuş,ben boş hayallere kapılmışım,
ama bunun bir yolu yok diyorlar,ben anlamıyorum,ilaçsız tüp bebek yöntemini uygulasınlar ozaman olmaz mı madem hep böyle aşırı tepki vereceğim,of bıktım artık tekrar başlamak istemiyorum,ne yapayım yardım edin lütfen,

Back