E&S Ve beklenen Nişanımız

Çok yakışmışsınız, maşallah. Mutluluklar dilerim, Allah tamamına erdirsin. Elbisenizin pembesini ve ayakkabılarınızı çok beğendim. Çok şık duruyor.

Hemşerim :) Çok teşekkür ederim sizlerinde mutlulugunuz hiç eksilmesin.....Değiyor her yorgunluga...

Allah tamamına erdirsin çok güzel olmuşsunuz körfezden sevgiler opuyorumnanaktan

ayakkabılarına bayıldım..elbise de teninn rengine çok yakışmış..mutluluklar diliyorum allah tamamına erdrsn inş.canm..darısı bizeeeeeeeeeeeee :)))

pembeyi sevmeme ramen elbiseni gördükten sonra düşüncem değişti çok yakışmış saçlar makyaj hepsi çok güzel maşallah mutluluklar..

tebrik ederim ....
mutluluğunuz daim olsun.
ben resimlere bakınca sadece pembe pancurlu bir evi eksik gördüm.
o inş en hayırlı zamnda olur...

ama bu gülellikleri görmek için neden linke tıklamaz zorundayıs,keşke açık olsalardı.
daha keyifli olurdu....

tebrik ediyorum musmutlu olun inşallah rabbim tamamına erdirsin:1rolleyes:çok güzel bi nişan olmuş inşallah düğününüzde nişanınız gibi çok güzel olur mutluluklar

çok süper resmlerinz çok beğendm foto üzerine düşenin en iyisini yapmş darısı düğününüze inşallahhhh :))

Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok kibarsınız ve de ayrıntıları kaçırmıyorsunuzz darısı sizlerin başına DAHA GÜZELLERİ SİİZN OLSUN İNŞALLAHHHH EN KISA ZAMANDAAA

soulmate84 ; çok teşekkür ederizz...
syz; benden de sana sevgiler cnm;.....ayrıca teşekürlerr
speedy_gonzales ; çok naziksin teşekkürler; ....
tria ; çok teşekkürler!
butterflyh ; darsıııı senin de başına en güzelleri olsun inş......
denef ; diceksin ki sandım pembe olmamış diye :) sevindim bende bu renkte ilk defa karar kıldım...çok sevindimmm begenmenize...

canım yapamadım malesefe beceremedım daha dogrusuuu :))) çok teşekkür ederimmm..hayalimiz de pembe panjurlu bir ev biliyor musun??? :)))

tebrikler canım mutluluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
çok beğendim seni ve özellikle de ayakkabılarını çok beğendim canım bayanssulusmile
nişanlınla da çok yakışıyosunuz

askböcüğüm ;
benim adım yar ;
heather6;
handan;
sedefonur;

aminnnn bu güzel dilekelri iiçin darısı sizlerin başına ıNŞALLAHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…