E&S Ve beklenen Nişanımız

Allah tamamına erdirsin çok güzel olmuşsunuz :nazar: körfezden sevgiler opuyorumnanaktan

ayakkabılarına bayıldım..elbise de teninn rengine çok yakışmış..mutluluklar diliyorum allah tamamına erdrsn inş.canm..darısı bizeeeeeeeeeeeee :)))

pembeyi sevmeme ramen elbiseni gördükten sonra düşüncem değişti çok yakışmış saçlar makyaj hepsi çok güzel maşallah :nazar: mutluluklar..

tebrik ederim ....
mutluluğunuz daim olsun.
ben resimlere bakınca sadece pembe pancurlu bir evi eksik gördüm.
o inş en hayırlı zamnda olur...

ama bu gülellikleri görmek için neden linke tıklamaz zorundayıs,keşke açık olsalardı.
daha keyifli olurdu....

:nazar:tebrik ediyorum musmutlu olun inşallah rabbim tamamına erdirsin:1rolleyes:çok güzel bi nişan olmuş inşallah düğününüzde nişanınız gibi çok güzel olur mutluluklar

çok süper resmlerinz çok beğendm foto üzerine düşenin en iyisini yapmş darısı düğününüze inşallahhhh :))

Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok kibarsınız ve de ayrıntıları kaçırmıyorsunuzz darısı sizlerin başına DAHA GÜZELLERİ SİİZN OLSUN İNŞALLAHHHH EN KISA ZAMANDAAA

soulmate84 ; çok teşekkür ederizz...
syz; benden de sana sevgiler cnm;.....ayrıca teşekürlerr
speedy_gonzales ; çok naziksin teşekkürler; ....
tria ; çok teşekkürler!
butterflyh ; darsıııı senin de başına en güzelleri olsun inş......
denef ; diceksin ki sandım pembe olmamış diye :) sevindim bende bu renkte ilk defa karar kıldım...çok sevindimmm begenmenize...

tebrik ederim ....
mutluluğunuz daim olsun.
ben resimlere bakınca sadece pembe pancurlu bir evi eksik gördüm.
o inş en hayırlı zamnda olur...

ama bu gülellikleri görmek için neden linke tıklamaz zorundayıs,keşke açık olsalardı.
daha keyifli olurdu....

canım yapamadım malesefe beceremedım daha dogrusuuu :))) çok teşekkür ederimmm..hayalimiz de pembe panjurlu bir ev biliyor musun??? :)))

tebrikler canım mutluluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
çok beğendim seni ve özellikle de ayakkabılarını çok beğendim canım bayanssulusmile
nişanlınla da çok yakışıyosunuz :nazar:

askböcüğüm ;
benim adım yar ;
heather6;
handan;
sedefonur;

aminnnn bu güzel dilekelri iiçin darısı sizlerin başına ıNŞALLAHHHHH

Back