• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E posta açamıyorum

Damla098

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
151
159
18
24
Mrb konuyu nereye açacağımı bilemedim . E posta acmak istiyorum . Numara ve diğer bilgileri doldur diyor dolduruyorum. E posta istiyor . E posta yok ki yazayım . Kayıt olmuyor bu defa . E posta yerine ne yazılır . Yardımcı olursanız sevinirim .

İstediği e-posta adresi sizin açmak istediğiniz e-posta adresi olabilir mi?

Mrb konuyu nereye açacağımı bilemedim . E posta acmak istiyorum . Numara ve diğer bilgileri doldur diyor dolduruyorum. E posta istiyor . E posta yok ki yazayım . Kayıt olmuyor bu defa . E posta yerine ne yazılır . Yardımcı olursanız sevinirim .
2.e posta istiyordur şifre kaybolması vs buraya kayıt olurken verdiğin adresini yaz.

2.e posta istiyordur şifre kaybolması vs buraya kayıt olurken verdiğin adresini yaz.
Arkadas kayıt yapmıştı beni şifresini bile hatırlamıyorum . E posta nasıl acacağım. Benim gibi ilk e posta acacak olanlar ne yapıyor . 2 çi e posta yok nolcak

Kimse net nasıl açtığını yazmamış . Anlatsanız nolur ya

Bende ilk olarak nasıl açtığımı hatırlamıyorum çünküüü 10 yılı geçti yani.
Şimdi şöyle bişey yapabilirsin.
Bir arkadasından, abinden, ablandan, kardesınden e posta açmak istediğini anlatıp onun E posta adresini rica edersin.
E posta yerine onunkini yazarsın. Kendi E postanı açınca onunkini ayarlardan silersin.

Bende ilk olarak nasıl açtığımı hatırlamıyorum çünküüü 10 yılı geçti yani.
Şimdi şöyle bişey yapabilirsin.
Bir arkadasından, abinden, ablandan, kardesınden e posta açmak istediğini anlatıp onun E posta adresini rica edersin.
E posta yerine onunkini yazarsın. Kendi E postanı açınca onunkini ayarlardan silersin.
Tmm cnm olmadı dediğini yaparım :) tesekürler cnm

Back