Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimErtesi sabah düşüyor. Yani benim hep öyle oluyor ama bilemicem :)
Ay yarın öğleden sonraya kadar beklerim çıkmazsa basarım koşa koşa orayıBende sağlık ocağında kan testi yaptırdım ama düşmedi. 1 yıl olacak. Bekliyorum bakalım![]()
E nabızda sonuçlar biraz geç çıkıyor,sağlık ocağından kan barkodunu aldıysanız aynı gün öğrenirsinizArkadaşlar bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında ama net üzerinden sonuç sayfası bulamadım. E nabızda sonuçlar ne zaman çıkıyor acaba
Aldım ama bulamadım sonuç sayfasını maalesef.E nabızda sonuçlar biraz geç çıkıyor,sağlık ocağından kan barkodunu aldıysanız aynı gün öğrenirsiniz
Labim sonuç sayfası. Buraya girin burdan bakılıyor.Aldım ama bulamadım sonuç sayfasını maalesef.
Çok teşekkür ederimLabim sonuç sayfası. Buraya girin burdan bakılıyor.
Bu sayfadan hangi ildeyseniz onu tıklayın lab sonuclarına basın,alt da vatandaş kısmı var oraya gırınce kımlık no ve barkod istiyor bır deneyin isterseniz![]()
Sağlık Ocağı Laboratuvar Tahlil Sonuçları - Aile Hekimi - Halk Sağlığı
Online laboratuvar tahlil sonuçları öğrenme, sağlık ocağı, aile hekimliği, ASM, Toplum sağlığı, MHRS sonuç.www.lab.gen.tr
Teşekkürler![]()
Sağlık Ocağı Laboratuvar Tahlil Sonuçları - Aile Hekimi - Halk Sağlığı
Online laboratuvar tahlil sonuçları öğrenme, sağlık ocağı, aile hekimliği, ASM, Toplum sağlığı, MHRS sonuç.www.lab.gen.tr
Hadi inşallah gönlüne göre olur sonuçlarTeşekkürler![]()
113 çıkmış çok şükür adetten bir gün önceHadi inşallah gönlüne göre olur sonuçlar![]()
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah113 çıkmış çok şükür adetten bir gün önce![]()
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Çok tebrik ederim çok sevindim113 çıkmış çok şükür adetten bir gün önce![]()
Aynen sabah 10 da düşmüş teşekkür ederimÇok tebrik ederim çok sevindimsabah düşmüş sonuçlar değil mi