Eyluulllll1 Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2023 56 31 30 6 Kasım 2023 Konu Sahibi Eyluulllll1 #1 Merhabalar e nabız hastane kayıtlarında 17 Ekim tarihli sağlık ocağı kaydı var fakat ben gitmedim . Geçen sene kaydımı oradan aldırdım. NE yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
Merhabalar e nabız hastane kayıtlarında 17 Ekim tarihli sağlık ocağı kaydı var fakat ben gitmedim . Geçen sene kaydımı oradan aldırdım. NE yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?
Namutenahii "Direnenler yaşar" Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 3.404 6.085 7 Kasım 2023 Konu Sahibi Eyluulllll1 #2 Bu kaydın yanında hata bildir gibi bi buton varsa belki oradan iletebilirsiniz
Eyluulllll1 Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2023 56 31 30 7 Kasım 2023 Konu Sahibi Eyluulllll1 #3 Namutenahii .!.: Bu kaydın yanında hata bildir gibi bi buton varsa belki oradan iletebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sağlık bakanliğiyla görüştüm şikayet oluşturdu ama çok incelenip kurcalanmaz tahminimce
Namutenahii .!.: Bu kaydın yanında hata bildir gibi bi buton varsa belki oradan iletebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Sağlık bakanliğiyla görüştüm şikayet oluşturdu ama çok incelenip kurcalanmaz tahminimce