Ben bu başlığı unutmuşum
Kızlar uzun zamandır lazere gidiyorum ancak bulunduğum merkez çok yoğun. Bir randevumu ertelemek zorunda kalsam ancak 1 ay sonraya gün bulabiliyorum. Bu sebeple 6. seansım bitti 2 gün sonra 7. seansıma gidiyorum.
Sonuçlar şöyle:
Henüz biten bir yerim yok ama 1-1.5 ay sonra hatta 2 ay sonra seansa gittiğimde tüyler tek tük çıkmış oluyor...Bu bölgeler acaba bitti mi yoksa 3-4 ay beklesem çıkar mı henüz bilemiyorum ancak benimki bitene kadar garantili olduğu için çıktıkça gidicem ağda gibi
Yüz bölgemden memnun kaldım, her seferinde jiletle almama rağmen bir kalınlaşma asla olmadı. Favorilerde hala çıkıyor tüyler ancak yanak bölgemde sonraki seansa kadar tek tük çıkıyor. Bıyık ve çenede hala tüyler var ama artık oldukça ince ve beni şu durumda , aradan 1.5 ay geçmesine rağmen bile rahatsız etmiyorlar.
Kol ve bacaktan inanılmaz memnunum ama lazer atışı nedeniyle şu atlanarak kalan bölgeler de olmasa süper olacak. En güzeli de siyah nokta batık vb durumun olmaması ve olan kısımların iyileşmesi...
Koltuk altı da henüz bitmedi ancak çok az çıkıyor. Çıkanlar normal kalınlıkta çok bir incelme olmadı.
Genital seansına 3 kere gidebildim. Çok acı verici ama üst bölgedeki tüylerde ciddi etkisi oldu. Geç çıkıyor ve 3 seansta dahi incelme gösterdi. Ancak alt bölge için aynı şeyi söyleyemicem.
Sırt, göbek, göğüs, bel bölgesi için pek memnun olduğumu söyleyemem... Bir kalınlık, fazlalık, artış olmadığı gibi bir azalma da olmadı maalesef.
Sonuç olarak en çok sevindiğim yer yüzüm oldu. İple, ağdayla tahriş olma, kızarma, sivilce çıkma problemi yaşamadan tertemizim
canım ne kadara anlaştın?
bende yüz bölgesine gidiyorum 10.seans oldu nd yag fotona benm makine
jilet mi vuruyorsun yoksa sakal kısatma makinası varya ondan mı yapıyorlar ya da yapıyorsun?
ben de kısalttırıyorum merak etme çünkü kısatlma olmazsa dipleri göremez lazer seansın boşa gider.
kendileri gittiğimde jiletliyorlar komple. yaz boyunca şehir değiştirdiğim için gidemedim ve düğündü evlilikti kıl tüyle kendim uğraşmak zorunda kalınca eski hallerine döndüler maalesef
Merhabalar.. İlk günkü gibi derken, sert ve siyah mı çıkıyor kıllar?Kızlar bayağıdır güncellememişim. IPL ile 1 sene devam ettim toplamda 8 seans kadar. SOnra şehir değiştirince devam edemedim ve alt bacak hariç her yer ilk günkü gibiBir tek alt bacak çok uzun sürede ve seyrek çıkıyor hala onun dışında paramı çöpe atmışım...
Benim o derecr sert ve siyah değildi, eskiden nasılsa öyle çıktı daha fazla sertleşmedi.Merhabalar.. İlk günkü gibi derken, sert ve siyah mı çıkıyor kıllar?
ipl ve alex in artırdığını ve kesin çözüm olmadigini duydum giden arladaslarimdan daha önce bu yüzden diot utulemeye başvurdum ve sonuç harika daha 4.seansima gitmeme rağmen yok denecek kadar az ve olanlar da belli dahi olmuyor. Size tavsiyem tekrar ipl e baslamayinKızlar bayağıdır güncellememişim. IPL ile 1 sene devam ettim toplamda 8 seans kadar. SOnra şehir değiştirince devam edemedim ve alt bacak hariç her yer ilk günkü gibiBir tek alt bacak çok uzun sürede ve seyrek çıkıyor hala onun dışında paramı çöpe atmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?