• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon E-Light İPL ile lazer tecrübem

Ben şu an E-lighttan memnunum tabi ki beklentilerim doğrultusunda. Zaten tüm vücut ağdaya giren biri olduğum için ağda yapılan yerlerde kararma, kızarma, yüz bölgesinde sivilcelenme, derinin kalkması, batık gibi problemleri çok yaşıyordum. Çok şükür yüzümde bir tane sivilce yok çok mutluyum o açıdan. Hani ağda yerine lazer yaptırıyorum gibi düşünüyorum. Yüz bölgesinde çok çabuk çıkıyor benim, onun dışında genitale mayıs 25te gitmiştim, aradaki seans ramazana denk geldiği için yaptırmadım ama mayıstan beri hala çıkmadı dökülmüş yerler. Bu bile benim için bir artı. 1 sene içerisinde İstanbula taşınmayı düşünüyorum oraya gittiğimde daha çok seçeneğim olur ve ben de alex veya diode yaptırabilirim.
Bu da tüylerimin bugünkü hali, 10 temmuz seansıydı en son bir kaç tüy var sadece..

$2013-08-03 21.53.09.jpg

Ben şu an E-lighttan memnunum tabi ki beklentilerim doğrultusunda. Zaten tüm vücut ağdaya giren biri olduğum için ağda yapılan yerlerde kararma, kızarma, yüz bölgesinde sivilcelenme, derinin kalkması, batık gibi problemleri çok yaşıyordum. Çok şükür yüzümde bir tane sivilce yok çok mutluyum o açıdan. Hani ağda yerine lazer yaptırıyorum gibi düşünüyorum. Yüz bölgesinde çok çabuk çıkıyor benim, onun dışında genitale mayıs 25te gitmiştim, aradaki seans ramazana denk geldiği için yaptırmadım ama mayıstan beri hala çıkmadı dökülmüş yerler. Bu bile benim için bir artı. 1 sene içerisinde İstanbula taşınmayı düşünüyorum oraya gittiğimde daha çok seçeneğim olur ve ben de alex veya diode yaptırabilirim.
Bu da tüylerimin bugünkü hali, 10 temmuz seansıydı en son bir kaç tüy var sadece..

Eki Görüntüle 771366

benim ikinci seans oldu daha hiç bi etkisini görmedim bakalım ikinci seans 1 ağustosta yapıldı oda var. tüm bacak ve genitale gidiyorum. ki genitali de ramazan nedeniyle yapmadılar. koltuk altıma başka bi yere gitmiştim seans başı alex cihazıydı ve bugün 6. seansıma gittim. en son geçen sene ağustostu gittiğim. yani tam 1 yıl sonra gittim koltukaltım bembeyaz renk olarak e-lighttan hiç umudum yok görücez. kolina senin kaçıncı seansın ?:44:

benim ikinci seans oldu daha hiç bi etkisini görmedim bakalım ikinci seans 1 ağustosta yapıldı oda var. tüm bacak ve genitale gidiyorum. ki genitali de ramazan nedeniyle yapmadılar. koltuk altıma başka bi yere gitmiştim seans başı alex cihazıydı ve bugün 6. seansıma gittim. en son geçen sene ağustostu gittiğim. yani tam 1 yıl sonra gittim koltukaltım bembeyaz renk olarak e-lighttan hiç umudum yok görücez. kolina senin kaçıncı seansın ?:44:

Henüz daha erken tabi benim 5. günde yeni yeni başlamıştı dökülmeye. Ayın 15'inde sonucunu görmüş olursun:16:
2. seansım 10unda oldu.Şimdilik iyi,bacaklarım bu şekilde. Normalde iki hafta geçince artık almak şart oluyordu..
Alex gibi olmaz muhtemelen e-light ama herkesin söylediği gibi "modern ağda" gibi düşünmek lazım.

Henüz daha erken tabi benim 5. günde yeni yeni başlamıştı dökülmeye. Ayın 15'inde sonucunu görmüş olursun:16:
2. seansım 10unda oldu.Şimdilik iyi,bacaklarım bu şekilde. Normalde iki hafta geçince artık almak şart oluyordu..
Alex gibi olmaz muhtemelen e-light ama herkesin söylediği gibi "modern ağda" gibi düşünmek lazım.

arkadaşlar ben suan 9. seansı bitirdim 20 agustosta inşallah 10. seansıma gitcem allah utandırmasın şuan harika hiç tüyüm kalmadı nerdeyse genitalde altlarda var oda devam ettiğim için bakcaz durumu ne olcak tüm vucut yaptıyrm bende inşallah çıkmaz bird aha ara vercem 1-2 seans sonra bakalım çıkışları nasıl olcak bende merak ediyorum

benim şuan 7. seansım oldu eylulde 8. seansa giricem koltuk atında biraz var genitalde var ama üst kısımlar bitti bacaklarda hala çokça var yani yarı yarıya diyebilirim 6 seansla 7. seans arasında 2 ay lık bir süre geçti baya i kıllarda çıkış var ben en çok popo kısmı için isityordum orası istediğim gibi azaldı .. ama eğer kıllar tekrar çıkarsa sonuçta oradaki insanlarla konuşuruyoruz bitecek felan diyorlar yani ne bileyim gidip hani bitmedi dediğimde yüzüme nasıl bakacaklar valla dava açarım ben zaten ayaklarını kaydırırım :D bu arada atış dereceleriniz neler benim önceden 29 30 felandı şimdi makineyi yenilemişler en son seansta 24 verdiler ...

arkadaşlar ben suan 9. seansı bitirdim 20 agustosta inşallah 10. seansıma gitcem allah utandırmasın şuan harika hiç tüyüm kalmadı nerdeyse genitalde altlarda var oda devam ettiğim için bakcaz durumu ne olcak tüm vucut yaptıyrm bende inşallah çıkmaz bird aha ara vercem 1-2 seans sonra bakalım çıkışları nasıl olcak bende merak ediyorum

benim hiç tüyüm kalmadı demek için sanırım bi 5 6 seansa daha ihtiyacım var mesela senin 7. seansların nasıldı bu seanslarda biraz artar gibi olur sonraki seansta bişey kalmaz diyenler var ?

benim hiç tüyüm kalmadı demek için sanırım bi 5 6 seansa daha ihtiyacım var mesela senin 7. seansların nasıldı bu seanslarda biraz artar gibi olur sonraki seansta bişey kalmaz diyenler var ?

canım benım işte 10 olcak bu haftada gittim.bende çok umutlu değildim sürekli gittiğimde gelenlerle konusuyodum birisyle karşılaştım kadın bana çok tüylü olduğunu söyledı 1 bucuk yıldır geldıgını söledi ve sadece cenemde çok ınatcı tüyler var oradada tek tük ona gelyrm dedi vucudum da artık hıc cıkmıyor dedi. benımde 7 senansa kadar ii dökülme olmadı sonra bırden hepsi döküldü şimdilik ii bakalım ne olcak

canım benım işte 10 olcak bu haftada gittim.bende çok umutlu değildim sürekli gittiğimde gelenlerle konusuyodum birisyle karşılaştım kadın bana çok tüylü olduğunu söyledı 1 bucuk yıldır geldıgını söledi ve sadece cenemde çok ınatcı tüyler var oradada tek tük ona gelyrm dedi vucudum da artık hıc cıkmıyor dedi. benımde 7 senansa kadar ii dökülme olmadı sonra bırden hepsi döküldü şimdilik ii bakalım ne olcak

yaa bende acayip umutsuz oluyorum bazen benim bacaklarımda felan hala hiç dökülmeyen kıllar var yani kaç seans gördüm inatla çıkıyorlar vede dökülmüyorlar :( sen böyle yazınca biraz moral buldum yüreğime su serpildi .. benimde gittiğim yere giden akrabam var bitti onunkde çıkmıyormuş ama işte insan oakdar kötü şey duyunca bitmicek diye sızlanıyor ..

21 haziranda 8. seansımı olucam seanstan sonra gelişmeleri yazarım kıllarım hala çıkmaya devam ediyor hala hiç dökülme olmayan kıllarım var bakalım 10 seansa kadar neler olacak

arkdaşlar sizlerde yazın boş kalmasın ki sonuçları ilerde neler olacağıan göre belki yaptırıp yaptırmak istemeyenler olabilir

8. seansımı oldum hala dökülme olmayan kıllarım var dedim etki etmesi için yüksek derece verdiler beyaz tenli olduğum için sorun olmuyor ilk biraz kızardı kabardı hafif ama eve geldiğimde hiç bişey yoktu ilerleyen günlerde gelişmeleri yazıcam bir daha ki senasımı kasıma aldım jiletleme yapmadan gidicem nerde ne kadar dökülme olduğuna bakıcaklar

Ipl cihazları farklı farklı diye biliyorum ben de kollarım ince olduğu için elight ile diğer yerleri alexle yaptırıyorum benim sağ kol dökülmedi:)) sol kolda kalmadı:) herkes şaşırdı normalde kontrol seansı adı altında bu Perşembe yine alacaklardı ama periyod zamanım erteleyicem :) ıpl modern ağda yazıyor dedim nette sahibine adam dedi alakası yok bakalım 1 sene falan sürecek gibi benim 2. Seans sonrası 2-2.5 ay süre konacak geç çıkıyor tüylerim
Sizin kaç ay ara ile alınıyor ? Birde jilet yapmayın diyorlar bana tıraş makinası kullandırıyorlar?

Ipl cihazları farklı farklı diye biliyorum ben de kollarım ince olduğu için elight ile diğer yerleri alexle yaptırıyorum benim sağ kol dökülmedi:)) sol kolda kalmadı:) herkes şaşırdı normalde kontrol seansı adı altında bu Perşembe yine alacaklardı ama periyod zamanım erteleyicem :) ıpl modern ağda yazıyor dedim nette sahibine adam dedi alakası yok bakalım 1 sene falan sürecek gibi benim 2. Seans sonrası 2-2.5 ay süre konacak geç çıkıyor tüylerim
Sizin kaç ay ara ile alınıyor ? Birde jilet yapmayın diyorlar bana tıraş makinası kullandırıyorlar?

evet ıpl cihazların farklı modelleri var ben direk satıcısıyla konustuğumda seans aralarını uzun tut demişti ama lazer yapanlarda arayı uzatırsan alınması gereken zamanı kaçırırız ve etki etmez diyor :S herkes farklı bişey diyor bitmeyecek diye korkuyorum fakat artık 9. seansa girieceğim bakalım neler olacak ben jiletliyorum traş makinası hiç kullanmadım jiletten farkı nedir ?

BEN sivas anatılia güzellik merkezınde yaptırıyorum benim gibi bu güzelliik merkezine giden varmı yada başka illerde şubesine gidenelr var mı

BEN sivas anatolia güzellik merkezınde yaptırıyorum benim gibi bu güzelliik merkezine giden varmı yada başka illerde şubesine gidenler var mı

bir kere kışın başlamakla çok akıllıca davranmışsın. yaza kadar sonuç alırsın. ben dört seans gittim ıpl. devam edemedim çünkü evlenip başka şehre taşındım, burada da bulamadım. gerçi gerek de yok zaten. bacaklarım yok gibi. diz çevresinde üç-dört tane sarımsı tüy kaldı. kıllarım zayıfladı gittikçe, renkleri açıldı ve bacakta o kadar kaldı. koltuk altında da öyle birkaç tane açık renk ve incecik... çene kısmında aynı mükemmel sonucu alamadım, boynuma doğru yayılma yaptı, orası için ip ve ağdaya devam ediyorum maalesef. yüz bölgesi için iğneli öneriliyor zaten. ama diğer bahsettiğim bölgelerde 6-7 seansa gitseydim biterdi bence. insanlar iki seansa gidip kurtulmak istiyorlar. bu kadar mantıksız bir şey olamaz. saçların kaşların gürken mutlusun... eee saçın kaşın öylesine yenilenirken kolların nasıl kaymak gibi olabilir ki :)) hem seni öyle hemen kurtarsa servet ister herhalde bu rahatlık, verdiğin para karşılamaya yetmez o konforu... bu arada senin de yola baş koyup sebat etmen gerekiyor. doktorun dediği günlerde gidip, kese yapma dediğinde yapmayıp, ağdaya başvurmayacaksın, adet günlerinde seans randevusu almayacaksın... bu iş herkesin kıl yapısına, hormonlarına göre değişir. sabırlı ol ve devam et. az kıllı bir bayansan bence sonuç alırsın.

canım ben 11. seansıma gircem aralıkta evet azaldı ama istediğim gibi bitmedi daha sanki arada çıkışlarım var ne zamana kadar sürcek bilmyrm böyle

canım ben 11. seansıma gircem aralıkta evet azaldı ama istediğim gibi bitmedi daha sanki arada çıkışlarım var ne zamana kadar sürcek bilmyrm böyle

çok muydu tüylerin? gür saçlı mısın mesela? hormonlarla da alakalı. hele yaşın gençse hormonların fazlasıyla aktif çalıştığından sonuç alman gecikebilir.

evet canım bayaga hemde azaldı ama sanki bana sürekli dökülüp çıkıyor gibi geliyor nedense

haftasonu 9. seansımı oldum ara dökülmeler var ama yeteri kadar değil genel tarama şeklinde yapıldı ve sanırım bir kaç seans daha böyle sürecek koltuk altım da yarı yarıya azalma var ama beni tatmin etmiyor yani 9. seans olmuş artık bakalım 15 seansa kadar gitmeyi düşünüyorum her seanstan sonra gelişmeleri yazıcam inşallah biter bende güzellik merkezine gidiyorum ..

Back