evet canım bayaga hemde azaldı ama sanki bana sürekli dökülüp çıkıyor gibi geliyor nedense
aynen benimde öyle dökülemler var ama arayı uzatınca biraz çıkıyor yine..
canım kaçıncı senasımdasın sen bu arada sen nerde gidiyosun ben sivas anatolıa güzellik merkezine gidyorum
Kızlar ben de 4 seans lazere gittim ama ipl mi alex mi bilmiyorum aradaki fark nedir yapılış olarak, yeniden lazere başlıycam ama yaptırcağım yer daha önce hangisini yaptırdın dedi ben de bilemedim :)
Benim yaptırdığımda lazeri deriye dokundurmadan 3 nokta ışık şeklinde aşağı veya yukarı doğru tutarak yapıyorlardı. Bu hangisi oluyor şimdi?
Bu arada 8 aydır yaptırmıyorum 4 seans gittim ama sonuç olarak tüyler inceldi ve özel bölgedeki tüyler baya azaldı, fakat şimdi tekrar çıkmaya başladılar yaza kadar azalsın istiyorum bende ipl ile bir kampanya buldum ona başlayacağım olursa
merhaba benim bi sorum var ben ense bölgeme ve boynuma lazer yaptırıcam kıllar ne cook fazla sakal gibi ne de cook az toplayınca göze batıyor yani.. bir yerle konustum yaptırırsam e-light yapıcaz sana dediler. şimdi o kısıma hic bi şekilde dokunmadım yani tüyleri almadım hiç bazı yerlerde de saç var resmen oralara da yaptırıcam.. e-light ipl nin bir türü acaba tüyler yeniden çıkar mı bir de kadın ensedeki tüyler hormonal değil dedi acaba etkiler mi tekrar çıkmasından çok korkuyorumcevaplarsanız cooooooooooooooook sevinirim
merhaba benim bi sorum var ben ense bölgeme ve boynuma lazer yaptırıcam kıllar ne cook fazla sakal gibi ne de cook az toplayınca göze batıyor yani.. bir yerle konustum yaptırırsam e-light yapıcaz sana dediler. şimdi o kısıma hic bi şekilde dokunmadım yani tüyleri almadım hiç bazı yerlerde de saç var resmen oralara da yaptırıcam.. e-light ipl nin bir türü acaba tüyler yeniden çıkar mı bir de kadın ensedeki tüyler hormonal değil dedi acaba etkiler mi tekrar çıkmasından çok korkuyorumcevaplarsanız cooooooooooooooook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?