Lazer Epilasyon E-Light İPL ile lazer tecrübem

canım kaçıncı senasımdasın sen bu arada sen nerde gidiyosun ben sivas anatolıa güzellik merkezine gidyorum

canım msjlarıdada yazdım buraya sürekli yazıyorum 9. seansımı oldum istanbulda güzellik merkezine gidiyorum memnun klırsamda memnun kalmazsamda tedavi bittikten sonra ifşa edicem adını güvendiğim bir yer makinanın başlık dolumlarını yapıyorlar felan ama hala bitmedi 10 . seansta bir anda bitenler var burada bir arkadaş yazmış 10. seansın mucizesini bekliyorum ne olacak zaten 15 seansa kadar bitmezse daha yaptırmam mahkemeye kadar giderim yani

Kızlar bende e light lazer epilasyon yaptiriyorum. Eylülde başladım geçen hafta 3.seansima girdim ama bacaklarda çıkmadığı icin bölgesel aldı genital ve koltukaltina yaptı sadece. İlk iki seansimda dökülme cok iyiydi maaşallah diyeyim yalnız benim sıkıntım bacaklarda küçük küçük siyah kök gibi seyler var bikacini sıktım. Kadına sordum onları sıkma onlar mühür lazer görsün diye ilerleyen seanslarda kaybolur dedi. Sizde de olmuş muydu böyle??

evet canım bende oldu ki halada oluyor o siyah noktalar ben 10. senasıma girdim sadece şunu söyleyebilirim tüylerim bayaga azaldı ve inceldi bakalım ne olcak .gittiğim yerdekiler 18 seansta biter diyor.bazı hastalarla karşılastım çogu bi bucuk yıl geldiklerini ve bittiğini söylediler

valla 3.senasta çıkmadıysa çok iyi benim hep çıkıyor 10. seans olacam hala bölgesel lazer olmadık kopmle tarama oluyorum ben 15 seanstan sonrasını iğneli yaptırmayı düşünüyorum kıl kökleri iyice zayıflamış olduğundan ılp etkş etmeyebilyormuş..

ben 10. seansımı oldum ama tahminimce yine çıkacak birde arkadaşlar senastan sonra böyle kasıklarınızda rahminizin oldu kısımda hafif bir sancı hissediyormusunuz ? ben o kısımlara cok fazla yatırmadığım halde yınede hissediyorum ve korktum açıkcası bişey olurmu diye :S

kızlar ıpl makina ben sadece koltuk altımda deneme amaçlı başladım bir merkezde eğer faydasını görürsem heryere giderim dedim ama ıpl i ii duymadım yine de paket aldığım için devam edeyim 6 seans dedim ilk seansıma gittim bir hafta sonra toplasan 3 5 tüy kaldı iki koltuk altımda da şuan kontrole gidicem bakalım inşallah biter ya bitmezse yine paket alarak devam ederim gittiği yere kadar sonuçta birgün biter herhalde

Kızlar ben de 4 seans lazere gittim ama ipl mi alex mi bilmiyorum aradaki fark nedir yapılış olarak, yeniden lazere başlıycam ama yaptırcağım yer daha önce hangisini yaptırdın dedi ben de bilemedim :)
Benim yaptırdığımda lazeri deriye dokundurmadan 3 nokta ışık şeklinde aşağı veya yukarı doğru tutarak yapıyorlardı. Bu hangisi oluyor şimdi?
Bu arada 8 aydır yaptırmıyorum 4 seans gittim ama sonuç olarak tüyler inceldi ve özel bölgedeki tüyler baya azaldı, fakat şimdi tekrar çıkmaya başladılar yaza kadar azalsın istiyorum bende ipl ile bir kampanya buldum ona başlayacağım olursa

alexte makina tenine değmez direk ışını üstten verir.. ıpl de ise once tenine jel sürerler sonra mkianyal ışın verirler ve makina tenine değer.. senin yaptırdığın alex ve 4 seansta azalma olması normal ıplde mümkün olmayan bişey .. tüy şeklinde kalsa alınmıcak gibi olsa mesela üst bacağım popo kısmım onada razıyım ben ..

Çok sağol canım :) Vay be alex mi yaptırıyomuşum ben bilmeden iyiymiş :)

merhaba benim bi sorum var ben ense bölgeme ve boynuma lazer yaptırıcam kıllar ne cook fazla sakal gibi ne de cook az toplayınca göze batıyor yani.. bir yerle konustum yaptırırsam e-light yapıcaz sana dediler. şimdi o kısıma hic bi şekilde dokunmadım yani tüyleri almadım hiç bazı yerlerde de saç var resmen oralara da yaptırıcam.. e-light ipl nin bir türü acaba tüyler yeniden çıkar mı bir de kadın ensedeki tüyler hormonal değil dedi acaba etkiler mi tekrar çıkmasından çok korkuyorum cevaplarsanız cooooooooooooooook sevinirim

merhaba benim bi sorum var ben ense bölgeme ve boynuma lazer yaptırıcam kıllar ne cook fazla sakal gibi ne de cook az toplayınca göze batıyor yani.. bir yerle konustum yaptırırsam e-light yapıcaz sana dediler. şimdi o kısıma hic bi şekilde dokunmadım yani tüyleri almadım hiç bazı yerlerde de saç var resmen oralara da yaptırıcam.. e-light ipl nin bir türü acaba tüyler yeniden çıkar mı bir de kadın ensedeki tüyler hormonal değil dedi acaba etkiler mi tekrar çıkmasından çok korkuyorum cevaplarsanız cooooooooooooooook sevinirim

bence başka merkezlere görüş ben olsam ıpl de lazer yaptırmazdım o bölgeye boyun kısmı ışın verilecek bana çok masum gelmiyor şuana kadar kanıtlanmış bir yan etkisi görülmemiş ama yaptırmasan daha iyi. ben koltuk altını bile korkarak yaptırıyorum içimdeki kuşkuları bir bilsen aklımdan neler neler geçiyor hatta özel bölgenin göbeğime doğru olan kısmına vurdurmuyorum bile belki yumurtalıklarımı etkiler bişey olur diye .. paran varsa git iğneli yaptır kesin çözüm bi dahada çıkmaz ..

bence başka merkezlere görüş ben olsam ıpl de lazer yaptırmazdım o bölgeye boyun kısmı ışın verilecek bana çok masum gelmiyor şuana kadar kanıtlanmış bir yan etkisi görülmemiş ama yaptırmasan daha iyi. ben koltuk altını bile korkarak yaptırıyorum içimdeki kuşkuları bir bilsen aklımdan neler neler geçiyor hatta özel bölgenin göbeğime doğru olan kısmına vurdurmuyorum bile belki yumurtalıklarımı etkiler bişey olur diye .. paran varsa git iğneli yaptır kesin çözüm bi dahada çıkmaz ..

ben 11. seansımıda oldum hala çıkıyor yani kıllar jiletlenmeden dolayı çıkarkenki o kaşınmalar devam ediyor bir sonraki seansımı daha geç bi döneme aldım bakalım çıkmayan yerlerdeki kıllarım çıkacak mı 12. seanstan sonra yine yazarım bir tek ben kaldım zaten kimse yazmıyor bütün detaylarıyla anlatmaya çalışıyorumki herkes bilgilensin ..

boyun ve ense kısmına iğneli yaptır istersen boyun bölgesi için bende konuştum lazer çok etkili değilmiş hatta bazı tenlerde çoğalma yapar demişlerdi bende iğneli epilasyon yaptırıyorum bu yüzden

Slm,

Benim gittiğim yerde de e-light cihaz kullanılıyor. 7-8 sene önce koltukaltı için iğneli epilasyona gitmiştim. Tam olarak devam etmediğim için azalmıştı. Şimdi lazere başladım. İlk seansta sadece tek tük kaldı diyebilirim. Diğer bölgelerde de büyük oranda dökülme oldu. 2. seansa birkaç gün önce gittim. Toplam 8 seans gideceğim ama çoğu bölge için gerek bile kalmayacak sanırım. Ayrıca normalde canım çok tatlı olmasına rağmen, en yüksek derece yaptırdığım halde canım yanmıyor, gerçi ben iğnelide bile uyayabilen bir insanım. Sanırım ağrı eşiğim yüksek.

Bence sizde nasıl bende mi öyle olacağım diye düşünmeyin kişiden kişiye değişir. Genetiğe bağlı. Kiminin en dandik makine ile 2 seansta bitiyor, kiminin en süper dedği makine ile 10 seansta bile bitmiyor. Paket almadan önce tek seans deneme seansına gidin kendiniz görün bence.

Arkadaslar ben de bugun bi yerle gorustum 12 seansta bitis garantisi veriyorlar. 6 seans ipl elight 6seansda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…