Ben şu an E-lighttan memnunum tabi ki beklentilerim doğrultusunda. Zaten tüm vücut ağdaya giren biri olduğum için ağda yapılan yerlerde kararma, kızarma, yüz bölgesinde sivilcelenme, derinin kalkması, batık gibi problemleri çok yaşıyordum. Çok şükür yüzümde bir tane sivilce yok çok mutluyum o açıdan. Hani ağda yerine lazer yaptırıyorum gibi düşünüyorum. Yüz bölgesinde çok çabuk çıkıyor benim, onun dışında genitale mayıs 25te gitmiştim, aradaki seans ramazana denk geldiği için yaptırmadım ama mayıstan beri hala çıkmadı dökülmüş yerler. Bu bile benim için bir artı. 1 sene içerisinde İstanbula taşınmayı düşünüyorum oraya gittiğimde daha çok seçeneğim olur ve ben de alex veya diode yaptırabilirim.
Bu da tüylerimin bugünkü hali, 10 temmuz seansıydı en son bir kaç tüy var sadece..
Eki Görüntüle 771366
benim ikinci seans oldu daha hiç bi etkisini görmedim bakalım ikinci seans 1 ağustosta yapıldı oda var. tüm bacak ve genitale gidiyorum. ki genitali de ramazan nedeniyle yapmadılar. koltuk altıma başka bi yere gitmiştim seans başı alex cihazıydı ve bugün 6. seansıma gittim. en son geçen sene ağustostu gittiğim. yani tam 1 yıl sonra gittim koltukaltım bembeyaz renk olarak e-lighttan hiç umudum yok görücez. kolina senin kaçıncı seansın ?:44:
Henüz daha erken tabi benim 5. günde yeni yeni başlamıştı dökülmeye. Ayın 15'inde sonucunu görmüş olursun
2. seansım 10unda oldu.Şimdilik iyi,bacaklarım bu şekilde. Normalde iki hafta geçince artık almak şart oluyordu..
Alex gibi olmaz muhtemelen e-light ama herkesin söylediği gibi "modern ağda" gibi düşünmek lazım.
arkadaşlar ben suan 9. seansı bitirdim 20 agustosta inşallah 10. seansıma gitcem allah utandırmasın şuan harika hiç tüyüm kalmadı nerdeyse genitalde altlarda var oda devam ettiğim için bakcaz durumu ne olcak tüm vucut yaptıyrm bende inşallah çıkmaz bird aha ara vercem 1-2 seans sonra bakalım çıkışları nasıl olcak bende merak ediyorum
benim hiç tüyüm kalmadı demek için sanırım bi 5 6 seansa daha ihtiyacım var mesela senin 7. seansların nasıldı bu seanslarda biraz artar gibi olur sonraki seansta bişey kalmaz diyenler var ?
canım benım işte 10 olcak bu haftada gittim.bende çok umutlu değildim sürekli gittiğimde gelenlerle konusuyodum birisyle karşılaştım kadın bana çok tüylü olduğunu söyledı 1 bucuk yıldır geldıgını söledi ve sadece cenemde çok ınatcı tüyler var oradada tek tük ona gelyrm dedi vucudum da artık hıc cıkmıyor dedi. benımde 7 senansa kadar ii dökülme olmadı sonra bırden hepsi döküldü şimdilik ii bakalım ne olcak
Ipl cihazları farklı farklı diye biliyorum ben de kollarım ince olduğu için elight ile diğer yerleri alexle yaptırıyorum benim sağ kol dökülmedi:)) sol kolda kalmadı:) herkes şaşırdı normalde kontrol seansı adı altında bu Perşembe yine alacaklardı ama periyod zamanım erteleyicem :) ıpl modern ağda yazıyor dedim nette sahibine adam dedi alakası yok bakalım 1 sene falan sürecek gibi benim 2. Seans sonrası 2-2.5 ay süre konacak geç çıkıyor tüylerim
Sizin kaç ay ara ile alınıyor ? Birde jilet yapmayın diyorlar bana tıraş makinası kullandırıyorlar?
canım ben 11. seansıma gircem aralıkta evet azaldı ama istediğim gibi bitmedi daha sanki arada çıkışlarım var ne zamana kadar sürcek bilmyrm böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?