Lazer Epilasyon E-Light İPL ile lazer tecrübem

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.651
798
Cumartesi günü ilk seansım olacak.
Tüm vücut paket satın aldım ama tüm vücut derken gerçekten tüm vücut yüz bölgesinden ayak parmağına kadar, göbek,bel vs de dahil.
Paketi aldıktan ve sözleşmeyi imzaladıktan sonra yaptığım araştırmalar IPL'in ince tüyleri arttırdığı ve kalınlaştırdığı yönünde ancak sözleşmeden vazgeçemiyorum maalesef
Yüz bölgem için tekrar arayıp eğer artırıyorsa istemediğimi ve onun yerine iğneli epilasyon paketi almak istediğimi söyledim, kalan bölgeler için yine lazere gidecektim ama bayan kıl köklerim siyah olduğu için lazerin daha acısız ve etkili olduğunu ayrıca bitiş garantisi verdiğini söyledi.
Pazar günü gittiğimde eğer yüzüme jilet sürmeye kalkarsa elletmeyeceğim, diğer bölgeler içinse yaşadıklarımı paylaşacağım.

Son düzenleme:
ben 1 yıldır yaptırıyorum tüm vucut sizin de dediğiniz gibi yarı yarıya bi azalma var . annem yüzünü yaptırıyor tamamen kurtuldu ıpl lazer ile . çıksa bile incecik çıkıyor ama vücut için aynı şeyi söyleyemicem bu konuda tecrübem oldugu için söyleyeyim bacaklar özel bölge kollar için alexandrite cihazı göbek göğüs ucu göğüs arası iğneli yüz içinde ıpl öneririm .

Bugün ilk seansım gerçekleşti. Jiletle tüyleri almam söylendi ama bazı yerlerde kalmış o kısımlara atış yapılmadı, leke olacağı söylendi.
İlk seansımda genital bölgedeki dayanılmaz acı sebebiyle o bölgeyi yarıda kestim gerçekten dayanamadım acısına ki acı eşiğim yüksek olmasına rağmen
bi dahaki sefere uyuşturucu bir krem sürüp gidebilirim...
Kadının bana söyledikleri ilk seansta ciddi bir dökülme yaşayacağım ama sonraki seanslarda dökülmenin azalacağı, 3. veya 4. seansta kusma dönemi yaşayıp tüylerimde artış olabileceğiydi. 10. seansta genelde tek tük tüy kalıyor ve devam eden olmuyor dedi

aynı yöntemle bende epilasyon yaptırıyorum 4. seansıma gittim hafta sonu. ilk ay kesinlikle tüylerimde dökülme olmadı hatta çok rahatsız olup şikayetçi olduğum için beni 20 gün sonra tekrar çağırdılar. 3. seansın sonunda ise artık bacaklarımda neredeyse hiç tüy yok, koltuk altımda da tek tük kaldı hatta artık bacaklarımı ve koltuk altımı gitmeden önce jiletlemeyi bile bırakmamı söylediler. genital bölgedeki kılcal damarlardan dolayı hemen sonuç alınmazmış hakikaten orada inatla dökülme olmuyor onun için sabrediyorum bakalım inşallah dökülme başlar. ben bu yöntemle epilasyondan çok memnun olduğum için tam kol, göğüs bölgesi ve göbek içinde bi paket almayı düşünüyorum.

Bugün 6. günüm ve dökülmelerim başladı. Bıyık bölgemden çok rahatsızdım artık uzamıştı aldırılacak kıvama gelmişti yani.
Sabah kapatıcı sürerken baktım 1-2 tüy çıktı yerinden. Bir kaçını da cımbızla yokladım çoğunluğu hala sağlam ama bazıları direk çıktı köksüz bir şekilde.
Kollarımda da dökülmeler başladı ama henüz gözle görülecek gibi değil, bugün 6. gün olması sebebiyle kese yapmaya başlayacağım.İlk 5 gün kese, peeling tarzı şeyleri yapmamı söylemişlerdi.

bende ıpl lazere başladım ilk başta çok terddütler ettim ama imzada atmış bulunduğum için parayıda peşin ödediğim geri alamadığım için devam edeyim nasılsa para gitti diye düşündüm ilk seansta neredeyse hiç dökülme olmadı daha dün 5. seansa girdim koltuk altımda tek tük kıl vardı bacaklar seyrelmiş vaziyette ama genital gerçekten inatçı orası biraz daha uzun sürecek sanırım ben jiletlemeyi kendim yapıp gidiyorum sonraki seansa yapmadna gel bakalım çıkmayan yerlere atış yapmayız dediler .. artık buradaki okadar olumsuz yorumdan sonra insan korkuyor ama girdik bi yola inşallah güzel sonuçlanır lazer bitttikten sonra bi 4 ay bekleyin çıkıyormu çıkmıyormu diye bakın diyorlar ama çıksada bitme garantili paket aldığım için bitene kadar yapmak zorundalar 4 ay sonra gitsem bile seans uygulurlar sizinkilerde öylemi ?

Bende de bitme garantili ama verdikleri kartta 20 seans görünüyor. Benim tüylerim inatçıdır misal genital bitene kadar bacaklarım biteli 4 ay geçmiş olur zaten Tekrar çıkarsa da tekrar atış yaptırırım diye düşünüyorum.

10 gün oldu, koltuk altım tamamen döküldü,
bacaklarım %30, buna çok şaşırdım çünkü kalın tüylerin hemen döküleceğini düşünüyordum,
kollarım %40, çıkanlar daha ince ve renkleri açık,
genital bölgeye dayanamamıştım ama yapılan üst kısım da döküldü,
yüz, göbek, bel, sırt gibi bölgelerde ise ince tüyler henüz dikkat çekecek kadar çıkmadı. Bıyık ve çene bölgesi sadece çıktı ve hemen hemen hepsi döküldü.
Belirteyim 6. gün ve dün kese yaptım sadece.
Bundan sonra her gün hafif hafif keseleyeceğim bakalım ne kadarı dökülecek.

Bugün 22. gün.Yüzümdeki tüyler çok fazla çıkmasa da ara atış için gittim malum bıyık falan bekletmeye gelmiyor.
Sadece bıyık bölgesini jiletledi, diğer yerler çok fazla çıkmamış böyle durumlarda kesinlikle jiletletme dedi.
Kız diğer bölgeleri de inceledi ve dökülmelerin ilk seansa göre çok iyi olduğunu söyledi.
Bacaklarım %95 döküldü ama kollarımdan çok memnun kalmadım, hiç dökülmeyen yerler oldu. Onları kısaltıp kısaltamayacağımı sordum (trimmer, makas vb ile) ama hiç bir şekilde müdahale etmememi söyledi. Kollarım için ara atışa gitmeyi düşünmüyorum çünkü şimdi çıkanlar ara atıştan 10 gün sonra dökülecek ama bu sefer de diğer kıllar çıkmaya başlayacak. En iyisi hepsinin çıkmasını beklemek galiba.
2. seansım 10 temmuz..
Ne kadar iğrenç olsa da görmeniz açısından kolumdan bir kesit:

Lazerden sonra 5. gün:

Lazerden sonra 6. gün, dökülmeler başlamıştı:

Lazerden sonra 22. gün.

Merhabaa :) ben de gecen hafta e light lazere basladım ve acıkcası cok fazla korkum var. cunku IPL lazerin kesın cozum olmadıgını duymustum bılıodum o kadar da araştırdım en iyisi kalın ve koklu tuyler ıcın alexandrght oldugunu bılıodum ama tum vucut kampanyalarda genelde bulamadım daha malıyetlı oluodu. bu e light a basladıgım yerle de gorustugumde elight ı hıc duymamıstım tabı onlar da kullandıkları cıhaza IPL demedıler meger elight ta onun bı cesıdıymıs :)) sozlesmeye ımzayı attık 2 gun sonra arastırıken yuzlestım acı gerceklerle :) benım daha hıc dokulmelerım olmadı bugun 5.gunum bıttı cok sabırsızım sanırım , sankı hıc etkısını gostermıcek gıbı karamsarlıga kapıldım.
ben de şöyle fotogrfları koysaydım dokulduler dıe ne guzel olurdu :) cok kıskandım :)
ayrıca lazerı bıraktıktan sonra tekrar tuylerın cıktıgı da soylenıo , o bılgıyı de bı yalanlayın gozunuzu seveyım :)

Ben de aynen ipl değildir diye başlayıp sözleşmeyi imzalayıp ilk taksidi de verdikten sonra araştırmıştım:)
Maalesef henüz aradan seneler geçti hala tüylerim çıkmadı diyenine rastlamadım...
Benim ilk seansımdan sonra 5. günde dökülmeler başlayıp 15 güne kadar sürmüştü. Ondan sonra da tek tük devam etti.
Şu an seansın üzerinden 35 gün geçti. Tüylerin tamamı çıkmadı ama çıkanlar rahatsız etmeye başladı.

Ben eskiden iple de alsam ağdayla da alsam yüzümün tamamını sivilce kaplardı, şu an en çok sivilcem olmamasından memnunum. Cildimin ağdadan yanıp, kızarıp tahriş olmamasından memnunum. Hani 2-3 sene sonra tüylerim çıksa da razıyım ben dedikleri gibi modern ağda gözüyle bakıp beklentimi düşük tutuyorum

Yalnız garip bir şekilde ve oldukça dikkat çekici bir şekilde vücudumun sol kısımlarındaki tüyler daha çabuk ve daha fazla çıkıyor, sağ tarafım iyi durumda. Sol kolumdan çok rahatsızım neredeyse ağda bandını yapıştırıvericem ama sağda çok az tüy var göze batan, bu da ilginç tabi

haftaya da 2.seansıma gırıcem ben dedıgın gıbı 5 gun degılde ıste bi 1 hfta sonra fln dokulmeler basladı ama smdıde soyle bı sorunum var elımle cektıgımde gelıo cok guzel sorun yok :)) ama kese fln yaptıgımda hıc dokulmuo gıbı her yerımı elımle mı cekıp alıcam uzanamadıgım yerler var yani
modern agda yonetımı fln dıe bakamıorum ben valla acıkcası :) o kdr iyimser olamıcam :) kokunden bıtsın arkdsım bıtıs garntılı dıo sonucta.
sol sağ olayı bende pek yok gıbı ya ama vardır bı bılımsel acıklaması tahmınımce :)
dıger seanslardan sonra da yıne haberlesırız tşk ederım cevapladıgın ıcın buarada kendıne iyi bak :)

Ben e light lazeri denedim hiç bir işe yaramıyo. kısa süreli çözüm. lazer yapılırken yarı yarıya azalma oluyo ama bir kaç ay geçince tekrar eski haline dönüyo. ayrıca jilete vurulunca artırma etkisi de var. hastahanelerde doktor tarafından yapılan epilasyonları tercih edin gerisi fasa fiso malesef ben 2 sene gittim sonuç daha da kötü oldu.

ama ısrarla bitiş garantili diolar . acaba bıttgıne ıkna oldugumuz zmn bısey mı ımazalatıolar bıze bıttıgıne dair bızden de onay alıcaklar , 1 kac ay sonra cıkarsa ama bakın ımza atmıssınız kabul etmıssınız bıttıgnı fln mı dıcekler :) cok fesat dusunmeye basladım artık bı kere sozlesmeyı de ımzaladık yani nası gerı donces ki

ah benim dilim çok yandı bundan =( modada oldukça lüks bir yerde başlamıştım ipl lazere. bana da bitiş garantili, yok çıksa bile tek tük sarı kıllar halinde çıkar cımbızla çekiverirsiniz diyolardı. bir sene devam ettim. evet koltukaltlarımda tek tük kaldı ama genitalde yarı yarıa bile dökülme olmadı. en kötüsü ise bacaklar... yaz mevsimi geldiğinden bacaklara ara verilmişti. 2 aydır seans uygulanmıyor ve ben tüylerin eski haline dönmeye başladığını düşünüyorum. çünkü kıl kökleri çok seyrelmişti belli bölgelerde vardı. çok az kaldığı için nerelerde olduğunu hatırlıyorum ama şimdi o bölgeler artmaya başladı =( devam ettiğin süre zarfında, evet ipl inanılmaz tüy döküyor ve acısı yok. ama bıraktıktan sonra :2: ne kadar devam etmiş olursan ol tüyler artmaya başlıyor

2. seansımı yaptıralı neredeyse bir hafta oldu.
Evet benimkiler de çekince geliyor ama keseyle olmuyor nedense
Bİr de asıl dökülmesini istediğim yerlerdeki tüyler daha inatçı ama çok da önemsemediğim yerler neredeyse tamamen dökülüyor. Misal koltuk altı pek de önemli değildi zaten çok yayılmamıştı, ya da bacak. Buralarda dökülmeler çok iyi ama yüz ve kolumda sanki bölge bölge kalıyor.

kızlar ben tam beş yıl once başladım bu lazere ve üç yıl devam ettim. bütün makinalarıda denemiş biri olarak konuşuyorum. iki yıldır hiç gitmiyorum giden tüyler geri gelmiyor merak etmeyin ama maalesef tamamen bitmiyor. şimdi siz aralıksız gittiğiniz için bitti sanabilirsiniz ama en az 3-4 ay sora anlıyorsunuz daha kalan tüyleriniz olduğunu çünkü yüzeye çıkmaları o kadar zmn alıyor bütün tüyler aynı anda çıkmıyor biliyorsunuz. ben kol- kolatı-bikini yaptırdım bitek bacağı yarım bıraktım. şu an rahatsızmıyım hayır çok rahatım iyiki yaptırmışım diyorum ama nadirde olsa genital bölgede çıkanları alıyorum en zor orası zaten. ozellikle alt kısımlar hiç bitmiyor üstte bişey kalmıyor tertemiz oluyor ama alttakiler ince tüy olduğu için kalıyor. kollarımdan çok memnunum ben sarışın olmama rağmen çok iyi sonuç aldım zaten kabaak gibi olmasını istemiyodum doğal dursun istiyodum oylede oldu. öncesinde yazlar kabusumdu şimdi oyle değil.kolatına gelince ondada sonuç iyi sayılır.çıksada belli olmuyo çıkan tüyler. ben alexandratı tan şaşmayın derim.evt acıyor ama en iyisi o. genitale bilerek ıpl ile başladım acısız die ve sonra azalınca aleksanraytla devam ettim çok canı yanan dayanamayanlar oyle yapsın. azalınca aleksandrayt acıtmıyor.

bitis garantili lazer yoktur, hic kimse butun tuy koklerinizi olduremez. azaltir ve inceltir bu islemler, o yuzden hedefinizi ne kadar gercek i tutarsaniz o kadar iyi basari yakalarsiniz.

bu arada kontrol seanslari cok onemlidir. aman biriktiriyim hepsi birden alinsin dusuncesi cok yanlis.

bende ilk seansa gittim genitalde iyi dökülme oldu üstlerde htta çok komik bi tarafı döküldü bi tarafta dökülme olmadı. bacaklarımda tam hüsrana uğradım döklme olmadı pek. şimdi bide yaz dönemi denize falan gdicez napıcam bu bacaklarla bilmiyorum ayın 1 inde yine seasım var bakalım sorucam. sizde bilen var mı tüyler çıkınca ne yapmanızı önerdiler benim giden arkadaşım 15 gün jiletlemiceksin dedi de o şekilde nasıl gezicem

moralinizi bozmak ıstemem ama bitmicek.bende e light yaptırıyorum.allahtan kampanyayla girdimde fazla para vermedim 10 seans 100 tl toplam 200 tl verdım koltukaltı ve bıkını için .8.seansımı yaptırdım 10 gun önce.ben ki acıya dayanan insanım.genitalde malesef acısına dayanamıyorum ıc kısımlarda hiç dökulme yok dıyebılırım ustune jılet yapmaktan kalınlastı ne guzel ınceydıler.ust kısım gayet ıyı yaptırdıkca dökuluyo öyle gezıyorum bı 20 gun tertemız fılan ama sonrası yıne cıkıyo ıncelerekde olsa sıyah sıyah cıkıyo.kadın bana 6 da bıter demıstı 8 oldu yok.2 seansım daha kaldı bakalım bıtcegını düşünmüyorum.üstüne birde gecen seansta ısının dozunu arttırdı genıtalde hep 28 le yapıyodu 32 yaptı ıc kısıma dogru basparmagımın tırnagı buyuklugunde bı bölumu yaktı ben bı cıglık attım noldu dedı acıdı dedm.doz arttı ya ondan dedı dayan aama dedı sonrasında makıneyı derıme degdırmeden atıs yaptı o dozla hep makıne degerek yapıyodu.neyse bıttı cıktım yuruyorum acıyo eve geldım bır baktım ordakı derı soyulmus 2-3 gun sonra ıltıhap oldu allahtan cok ıc kısım degıl ust kısmın hemen altı kasık kısmına yakın.ve sonuc ne mı ust kısım dökuldu gene alt kısımda tık yok.o kadar acıyı boşuna cektim.koltukaltım hele 2 ay hıc yoktu bıttı dıye sevınırken bu ay ful cıktı sankı hıc yaptırmamısım gibi.2 seansıda sırf bı umut belkı dıye yaptırıcam sonrasında ya alex ya dıot yaptırıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…