bende ıpl lazere başladım ilk başta çok terddütler ettim ama imzada atmış bulunduğum için parayıda peşin ödediğim geri alamadığım için devam edeyim nasılsa para gitti diye düşündüm ilk seansta neredeyse hiç dökülme olmadı daha dün 5. seansa girdim koltuk altımda tek tük kıl vardı bacaklar seyrelmiş vaziyette ama genital gerçekten inatçı orası biraz daha uzun sürecek sanırım ben jiletlemeyi kendim yapıp gidiyorum sonraki seansa yapmadna gel bakalım çıkmayan yerlere atış yapmayız dediler .. artık buradaki okadar olumsuz yorumdan sonra insan korkuyor ama girdik bi yola inşallah güzel sonuçlanır lazer bitttikten sonra bi 4 ay bekleyin çıkıyormu çıkmıyormu diye bakın diyorlar ama çıksada bitme garantili paket aldığım için bitene kadar yapmak zorundalar 4 ay sonra gitsem bile seans uygulurlar sizinkilerde öylemi ?
Ben de aynen ipl değildir diye başlayıp sözleşmeyi imzalayıp ilk taksidi de verdikten sonra araştırmıştım:)Merhabaa :) ben de gecen hafta e light lazere basladım ve acıkcası cok fazla korkum var. cunku IPL lazerin kesın cozum olmadıgını duymustum bılıodum o kadar da araştırdım en iyisi kalın ve koklu tuyler ıcın alexandrght oldugunu bılıodum ama tum vucut kampanyalarda genelde bulamadım daha malıyetlı oluodu. bu e light a basladıgım yerle de gorustugumde elight ı hıc duymamıstım tabı onlar da kullandıkları cıhaza IPL demedıler meger elight ta onun bı cesıdıymıs :)) sozlesmeye ımzayı attık 2 gun sonra arastırıken yuzlestım acı gerceklerle :) benım daha hıc dokulmelerım olmadı bugun 5.gunum bıttı cok sabırsızım sanırım , sankı hıc etkısını gostermıcek gıbı karamsarlıga kapıldım.
ben de şöyle fotogrfları koysaydım dokulduler dıe ne guzel olurdu :) cok kıskandım :)
ayrıca lazerı bıraktıktan sonra tekrar tuylerın cıktıgı da soylenıo , o bılgıyı de bı yalanlayın gozunuzu seveyım :)
Merhabaa :) ben de gecen hafta e light lazere basladım ve acıkcası cok fazla korkum var. cunku IPL lazerin kesın cozum olmadıgını duymustum bılıodum o kadar da araştırdım en iyisi kalın ve koklu tuyler ıcın alexandrght oldugunu bılıodum ama tum vucut kampanyalarda genelde bulamadım daha malıyetlı oluodu. bu e light a basladıgım yerle de gorustugumde elight ı hıc duymamıstım tabı onlar da kullandıkları cıhaza IPL demedıler meger elight ta onun bı cesıdıymıs :)) sozlesmeye ımzayı attık 2 gun sonra arastırıken yuzlestım acı gerceklerle :) benım daha hıc dokulmelerım olmadı bugun 5.gunum bıttı cok sabırsızım sanırım , sankı hıc etkısını gostermıcek gıbı karamsarlıga kapıldım.
ben de şöyle fotogrfları koysaydım dokulduler dıe ne guzel olurdu :) cok kıskandım :)
ayrıca lazerı bıraktıktan sonra tekrar tuylerın cıktıgı da soylenıo , o bılgıyı de bı yalanlayın gozunuzu seveyım :)
Ben e light lazeri denedim hiç bir işe yaramıyo. kısa süreli çözüm. lazer yapılırken yarı yarıya azalma oluyo ama bir kaç ay geçince tekrar eski haline dönüyo. ayrıca jilete vurulunca artırma etkisi de var. hastahanelerde doktor tarafından yapılan epilasyonları tercih edin gerisi fasa fiso malesef ben 2 sene gittim sonuç daha da kötü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?