E-Kitap Okuyucu mu Kanlı Canlı Kitap Mı?

Şu e-kitap olayını hiç sevemedim ben, faydalı olduğu yanlar elbet vardır ama kitap okumanın duygusu kitaba dokunarak çıkar diye düşünüyorum:55:

Kitap okuma alışkanlığı bana annemden geçti. Küçükken saatlerce kitapçıda vakit geçirirdik. Dolayısıyla ekrandan okumak bana aynı tadı vermiyor.Kitapların arasında dolaşmak kitaplara göz atmak.Tabi bide biriktirip kütüphane yapmak var oda çok güzel. Peki siz kitaplarınızı kitapçıdan mı alıyorsunuz yoksa benim gibi daha uygun olduğu için internetten mi?
kitap....u isimli siteden. Kitapçıdan alacağım tek kitap fiyatına buradan 2 tane alabiliyorum çünkü:9:

Kızlar bir kaç koli kitabım var. Kitap almaya devam edip kitaplık oluşturmayı düşünüyordum ama bu sıra kitap kurdu bir çok yakınımdan gereksizliğini duydum. Çeşitli markalardan kitap okuyucu alıp binlerce kitabı yanlarında taşıyabiliyorlar...Bense o kitap dokusunu arayacağımı düşünüyorum. Kitaplık yaptıracaktım ama böyle de bir seçenek var. Şu durumda zaten küçük olan evimizde büyük bir yer tasarrufu sağlamış olurum Kitap okumayı sevip de böyle bir şey alan oldu mu? Alanlar memnun kaldı mı? İstediğiniz kitapları bulabildiniz mi?
Kendi adıma kitap konusunda böyle bir şey düşünmem. Şu an gayet iyi kitap arşivim var, ilerde kızım büyüyünce ona okuyabileceği bir sürü kitap bırakmış olacağım. Bir ara Wattpad'den kitap okumayı denedim, okudum ama bana aynı tadı vermedi.

Hiç bir yoruma bakmadan Kitap diyorum kesinlikle, parmaklarımla sayfalarını değiştirmeden, kitap kokusunu içime çekmeden okuduğumu anlamam ki ben? Sonra o kitap bana ait olacak, aklıma esecek alıcam elime göz gezdireceğim tekrardan bu yüzden ileri de benim de bir kitaplık yapma isteği var gönlümde.. :31::16:

Son düzenleme:
kitap....u isimli siteden. Kitapçıdan alacağım tek kitap fiyatına buradan 2 tane alabiliyorum çünkü:9:

Ben de öyle yapıyorum hatta ayni siteyi kullanıyoruz fakat bazı kitapcilar bir kart veriyor o karti kullandiginizda %15-20 civarı indirimli alıyorsunuz aklınızda olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de kitaplarım var bir okadar da eşimin var...
kitaplar çok bakım istiyor ama yine de
kitapların verdiği hissi hiçbir elektronik cihaz tutamaz diye düşünüyorum...
kitapların arasına gül yaprakları koyarım mesela..sonra bir daha açtığımda onları orada görmek beni mutlu eder..
yer meselesine gelince hemfikirim.. bazı kitaplar zaman kaybından başka birşey değil...
illa okumak için kütüphaneden de faydalanılabilir.
ama evde kütüphane olmasa da en sevdiğim kitaplar vazgeçemediklerim kitaplığı olmalı bence:)

canlıkitabın yerini hiçbirşey tutamaz.
1-2 kez internetten okumaya çalıştım ama benlik olmadığını anladım.hiç tat vermedi.
evimde benimde küçük bir kitap alanım var ve en sevdiğim köşe kesinlikle orası.bakıp bakıp hayran kalıyorum.:1:

Kanlı canlısı dururken, bence boşver sanalını.. Kitabın görüntüsüne, kitaplığa hayranım ben şahsen, hem tablet falan gözlere daha zarar verir, bide o kitap kokusunu tablet salgılayamaz ki zaten :( :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canlı kitap gibi olmaz.
e-kitap indiriyorum ama okumuyorum hiç ondan. çok sıkıcı geliyor:27:

Ben göz hassasiyetimden dolayı e-kitap okuyamıyorum. Ama kitap saklama olayını seviyorum zaten sorun olmuyor.

tabiki de kitaplık. onların kokusu dokunuşu hissedişi bile farklı dokunduğunda o kitaptaki karakterlerden biri sen oluverirsin hemen kitap iyidir candır

Evim küçük olsa da ne olursa olsun bir kitap köşesi yaparım... Kitap okuyucu benlik değil.Kitabın sayfalarını hissetmek,o saman kağıdının kokusunun burnuma gelmesini izlerim.Tamam teknoloji iyi bir şey ama her şeyime dahil etmek istemem çünkü yavaş yavaş değerini kaybediyor bazı şeyler.
Kitap okumanın,sayfalarını karıştırmanın hazzı başkadır bana göre :)

O dediginiz nasil bir sey? E kitabi biliyorum aslinda ama bahsettiginiz seyi anlamadim.
Kitap kokusunu seven biri olarak canli kanli kitap derim bu arada.

Tamam simdi baktim netten. Guzelmis.
Ama yine de cocuklarimiza gosterebilecegimiz bir kutuphanemiz olmali diyorum.

kindle-touch-holding-sm.jpg

goz falan yormuyor ekitap okuyucular. bilgisayarla veya tabletle karistirmayin.

Kızlar bir kaç koli kitabım var. Kitap almaya devam edip kitaplık oluşturmayı düşünüyordum ama bu sıra kitap kurdu bir çok yakınımdan gereksizliğini duydum. Çeşitli markalardan kitap okuyucu alıp binlerce kitabı yanlarında taşıyabiliyorlar...Bense o kitap dokusunu arayacağımı düşünüyorum. Kitaplık yaptıracaktım ama böyle de bir seçenek var. Şu durumda zaten küçük olan evimizde büyük bir yer tasarrufu sağlamış olurum Kitap okumayı sevip de böyle bir şey alan oldu mu? Alanlar memnun kaldı mı? İstediğiniz kitapları bulabildiniz mi?

kitabı hiçbir şeye değişmem, o sayfaların kokusu kitabın kapağı ayracı hepsi ayrı bir zevk, kitaplığıma bakınca mutlu oluyorum

Bir kaç kez e- kitap okumayıdenedim dikkatim inanılmaz dağıldı ve hiçbir zevk vermedi.
Tabiki normal kitap tercihim.
Hiç birşeye değişmem o zevki :16:

Back