Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kitap....u isimli siteden. Kitapçıdan alacağım tek kitap fiyatına buradan 2 tane alabiliyorum çünküKitap okuma alışkanlığı bana annemden geçti. Küçükken saatlerce kitapçıda vakit geçirirdik. Dolayısıyla ekrandan okumak bana aynı tadı vermiyor.Kitapların arasında dolaşmak kitaplara göz atmak.Tabi bide biriktirip kütüphane yapmak var oda çok güzel. Peki siz kitaplarınızı kitapçıdan mı alıyorsunuz yoksa benim gibi daha uygun olduğu için internetten mi?
Kendi adıma kitap konusunda böyle bir şey düşünmem. Şu an gayet iyi kitap arşivim var, ilerde kızım büyüyünce ona okuyabileceği bir sürü kitap bırakmış olacağım. Bir ara Wattpad'den kitap okumayı denedim, okudum ama bana aynı tadı vermedi.Kızlar bir kaç koli kitabım var. Kitap almaya devam edip kitaplık oluşturmayı düşünüyordum ama bu sıra kitap kurdu bir çok yakınımdan gereksizliğini duydum. Çeşitli markalardan kitap okuyucu alıp binlerce kitabı yanlarında taşıyabiliyorlar...Bense o kitap dokusunu arayacağımı düşünüyorum. Kitaplık yaptıracaktım ama böyle de bir seçenek var. Şu durumda zaten küçük olan evimizde büyük bir yer tasarrufu sağlamış olurum Kitap okumayı sevip de böyle bir şey alan oldu mu? Alanlar memnun kaldı mı? İstediğiniz kitapları bulabildiniz mi?
kitap....u isimli siteden. Kitapçıdan alacağım tek kitap fiyatına buradan 2 tane alabiliyorum çünkü![]()
Kızlar bir kaç koli kitabım var. Kitap almaya devam edip kitaplık oluşturmayı düşünüyordum ama bu sıra kitap kurdu bir çok yakınımdan gereksizliğini duydum. Çeşitli markalardan kitap okuyucu alıp binlerce kitabı yanlarında taşıyabiliyorlar...Bense o kitap dokusunu arayacağımı düşünüyorum. Kitaplık yaptıracaktım ama böyle de bir seçenek var. Şu durumda zaten küçük olan evimizde büyük bir yer tasarrufu sağlamış olurum Kitap okumayı sevip de böyle bir şey alan oldu mu? Alanlar memnun kaldı mı? İstediğiniz kitapları bulabildiniz mi?