E durumu tayinleri

arkadaşlar eş durumu tayinleri açıklandı sonuçlar ne alemde? benim durum halen muamma ben rapor aldım bekliyorum canım çok sıkılıyor şu belirsizlik bir bitse Allahım (

sözleşmeliyim bize il emri gelmedi.13 yer açıktı gelmedi.bende şimdi daha önceki bi sene ücretli olduğum dönemi saydıracam.ozaman 2. dönem kesin olur.bi dönem daha oğlumla birlikte eşimden evimden uzaktayım..

caycan canım cok uzuldum hızmet puanı sızde onemlı mıllı egıtıme calıstıgın zamanı soyle

ben l,5 yıl vanın sınır köyünde 0 imkanlarla görev yaptım,eşim kayserideydi,ilce milli eğitimden bulunduğumuz yerde acık gösterdik ve kayseride eşime yakın bir köye atamam cıktı,ardından ilce milli eğitim tarafında eşimin okuluna görevlendirildim,artık her sabah birlikte gidip birlikte geliyoruz,biraz garip bi duygu ama cok güzel.. allah tüm kavuşamayanlara nasip etsin

kadrolumusunuz,tam olarak anlamadım ilçe milli eğitimden bulunduğunuz yerde nasıl açık gösterdiniz

eşleri özel sektörde çalışanların atanması nasıl oluyor? açıklayabilir misiniz?

sözleşmeli arkadaşlar nekadar zor işimizz
aynı branşta kadrolu arkadaşa 23 okul görünürken sözleşmeliye 1 okul gösteriliyo
şaka gibi ya
adı özür grubu ama sözleşmeli olunca özür olmuyo bizimkisilmaz:

Şimdi baktım ilçe merkezinde sadece 7 kontenjan olmasına , eşimin sınıf öğretmeni olup 52 puancığı olmasına rağmen yinede umudum vardı olmadı
Hayırlısı diyip önümüze bakmak lazım demekki kısmet değilmiş şimdi oturup haziran dönemi atamaları için dua etmek lazım
tayini çıkan herkesi kutluyorum :81::81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…