kadrolu arkadaşlar gözünüz aydın il emriniz geldi.biz insan değiliz bize gelmedi.allah belasını versin bu devletin b aşındakilerin.sizde çoluğunuzdan çocuğunuzdan ayrılırsınız inşallah..
amiiin,yaptıkları haksızlıktan başka bişey değil üzülüyorum en çok da kimse bunun farkında değil,basında çoğu yerde bakandan müjde diye geçti konu,hayırlı olsun diye aradı arkadaşlarım tek tek izah etmek zorunda kaldım bunun kadrolular için geçerli olduğunu,
caycan arkadaşım
sizlere il emri gelmediğine çok üzüldüm tayin istediğin yerde inşaallah yeterli kadro vardır. ben de il içi isteyemiyorum görevlendirme için uğraşacağız eşimle ararmız 180 km ve yollar berbat ötesi(
caycan arkadaşım
sizlere il emri gelmediğine çok üzüldüm tayin istediğin yerde inşaallah yeterli kadro vardır. ben de il içi isteyemiyorum görevlendirme için uğraşacağız eşimle ararmız 180 km ve yollar berbat ötesi(
bakanın dün yaptığı açıklamayı duymuşsunuzdur,maliyenin çalışma yürüttüğünü bitince sözleşmelilerin kadroya alınacağını,alınınca sözleşmelilerinde il emri hakkından yararlanacağını söylüyor,verilmiş bir söz var ve yoğun baskı,sanırım bu yılın sonuna kadar kadroya geçirileceğiz,aklıma takılan kısmı kadroya alındığımız taktirde 1 yıl stajyer olacağımızdan eş durumu tayini isteyemeyecek oluşumuz bu da en yakın 1,5 yıl demek,acaba bununla ilgili bir çözüm getirirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?