kızlar allah aşkına yardım edin bana bu eş dururmu topiği iyi olmuş bu arada:lepi:
şimdi benim durumum şu ben 2 senedir dersanede çalışmaktayım ve ilk defa bu yıl kpssye girdim aslında kpssye girme gibi bi dururmum yoktu eşimden ayrılmak istemiodum çünkü,sonra bizi çevre gaza getirdi,işte eş durumundan hemen gelirsin eşinin yanına çart çurt die bende o gazla hazırlandım ve girdim sınava,sınavım pek parlak geçmedi orası ayrı:gitme:
arkadaşlar ben sınava ilk defa girdiğim için ve sizin bu konuşutuğunuz presedürleri bilmediğm için yardıma ihtiyacım var,şimdi dielimki ben kadrolu ve ya sözleşmelei atandım,eşimin yanına gelmem için ne yapmam gerek ve kaç senede eş yanına gelinebilio ortalama olarak yani şansım nedir????????????????????
eğer durum sizin konuştuğunuz gibi vahimse 1 yada 2 sene çalışıp işi bırakcam
biraz uzun oldu arkadaşlar kusurabakmayın ama cidden hiçbişi bilmiorummafoldumben
çok doğru canım diosun canım inş. canım bir an önce bebeişin ve sen eşinin yanına atanısın.benim bu konuşmalarım tamamiyle farazi sadece durumları öğrenmek istiorum,atanmasam üzülmeyeceğim sanırım en azından eşimin yanında kaldım die teselli bulcam,ama atansam ayrı sorun atanmasam maddi manevi zaman ve para kaybı iki ucu b.. değnek açıkcasıatanırsın sanırım çünkü sayı olarak daha fazla yer veriliyo.mesela ben merak ediyorum 10 ağustosta onlara ne kadar yer açacaklar.bu ayrımın bitmesi azım artık.kadroya alıcaklarmış bizi kasımda,zannetmiyorum.ağustostan sonra sözleşmeli alımı yapmayacağız,sadece kadrolu alacaz diyolar.onuda sanmıyorum.sürekli bişeyleri değiştiriyolar ya.memurlar nette hergün yeni bi açıklama.off tek istediğim eşimle aynı şehirde yaşamak.bebeğim babasının yanında büyüsün istiyorum ya.. umarım sende atanırsın.seni çok ii anlıyorum.atanmak bi dert,atandıktan sonra tayinle uğraşmak bi dert.ama herşeye rağmen çalışmak kazanmak gerekiyo.buna şükür demekten başka ne denirki..
çok doğru canım diosun canım inş. canım bir an önce bebeişin ve sen eşinin yanına atanısın.benim bu konuşmalarım tamamiyle farazi sadece durumları öğrenmek istiorum,atanmasam üzülmeyeceğim sanırım en azından eşimin yanında kaldım die teselli bulcam,ama atansam ayrı sorun atanmasam maddi manevi zaman ve para kaybı iki ucu b.. değnek açıkcası
peki bişi daha sorcam sana şimdi dielimki sözleşmeli atandın,kadroya geçme durumu nası oluo tamamen şans mı?
aminnnnnnnnnnnn:dance: teş. canım yardımın içinopuyorumnanaktaninşallah atanırsın canım..
Peki eşi öğretmen olanlar da eş durumundan yararlanamıyor mu? Mesela benim erkek arkadaşım şuan sözleşmeli olarak görev yapıyor adaylığı kalktı. Ben de ağustosta atanırım kısmetse ama onun yanı olmayacak çünkü puanı yüksek bir yerde. Ben de atanırsam ikimiz de doğu görevini bitirmemiş olacağız. Ama adaylığımız kalktığında evlenmiş oluruz. (Bir yıl içinde evlilik görünüyor da) Kısacası ikimiz de farklı illerde doğu görevi yapyorsak eğer birbirimizin yanına atanamaz mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?