E durumu tayinleri

il içiler 5 ağutos'ta açıklanacak,ondan sonra da özür grupları var.

gecen yılarda uc grup halında oluyordu
hazıran ...temmuz agustos

bu yıl sadece agustosta mı..

eşının tayını once cıkanlar ne yapacak..

bu mıllı egıtım bakanlıgıda bır gun guzel bırsey yapsa

ben yeni tayin oldum eş durumundan (geçen ağustos).. yanlış hatırlamıyorsam tayin işi seminere 5 gün kala falan bitmişti ve millet isyan etmişti. özetle ağustosun sonunu buluyor. ayrıca eskiden 3 guruptu sonra ikiye düştü artık tek gurup olarak yapılıyor. internetten takip edin bence...

agustosun basında bellı olsa barı
eşlerımızın tayını temmuzda bızım agustosta ...nasıl ev tutacagız uff

İl içinde farklı ilçelerde eş durumu tayinlerde problem çıkıyormu herkes farklı bir yorum yapıyo aradaki mesafe kaç km olmalı bide atanma olmama olasılığı nedir çok merak ediyorum, :uhm: :uhm: :uhm:

İl içinde farklı ilçelerde eş durumu tayinlerde problem çıkıyormu herkes farklı bir yorum yapıyo aradaki mesafe kaç km olmalı bide atanma olmama olasılığı nedir çok merak ediyorum, :uhm: :uhm: :uhm:

Canım iliçi eş durumu tayinlerinde şöyle olur ( ben de iliçinde eşdurumndan tayin oldum geçen şubatta), eğer iller arası tayin istiyorsan mutlaka çıkması için bütün ilçeleri seçmek zorundasındır. seçmezsen tercihlerimin dışına atanamak istemiyorum tercihi var onu işaretlersin, iliçinde de öyle belli bir ilçeyi istediğin için tercih yaparsın dışına atanmak istemiyorum tercihini işaretlersin. mesafe diye bir şey yok. özellikle büyükşehirse bütün ili teık büyükşehir olarak kabul ediyor milli eğitim o nedenle en başı da aynı en sonu da. mesela Kocaeli'de Karamürsel'den Gebze'ye geliş-gidiş yapmak zorunda kalan arkadaşlar vardı. Umutsuzluğa düşürmek istemem ama ağustos ataması biraz kesat geçiyor çünkü boşluklar belli olmuyor. illlerarasında tayin isteyenler ilişiklerini kesmemiş olabiliyorlar. Ama şubatta genellikle herkes istediği yere gidiyor.
:1hug:​

canını sıkmak istemem ama problem çıkıyor malesef.Ben ilçedeyim,eşim merkezde şuan ve bana açmadı 2 özür grubunda da.Mesafeye de bakmıyorlar,bizim 95 km var arada ama olmuyor işte.

Arkadaşlar son eş durumu tayinindeki değişiklikten haberiniz olsun.Hüseyin çelik gitmesine yakın güzel bir hediye verdi de gitti!!!!!!!
Özür tayininde (eş durumu da dahil) il emri kaldırıldı.Artık normal il dışı tayin gibi puanın tercih ettiğin okula yetiyorsa tayin çıkıyor.Yetmiyorsa kalıyor bir sonraki ayin dönemine.
Büyük bir iyilik yapmışlar gibi yönetmeliğe bu durumdaki öğretmenlerin ücretsiz izne ayrılabileceğini yazmışlar.
Ben bunları duyunca şok geçirdim ama maalesef akla yatmasa da durum bu.....Haberiniz olsun.

evet hanımlar. ve bunu yapan milli eğitimin temel
kanununda aile bütünlüğünün bozulamayacapı yazıyor ama benim bildiğim bir sürü bütünlüğü bozulmuş aile var. klava:

puanım yetmesse atanamıyacıgız demek....kocamız ayrı yerde bız ayrı yerde .bu ne sacmalık

ewet arkadaşlar bu durum şubat ataması içinde söz konusuydu hatta kardeşim şubatta eşinin yanına tayin istedi ve gidemedi bu yazda tayin isteyecek eğer çıkmazsa ücretsiz izin alıcak mecburen...tayin isteyen herkese allah kolaylık versin kimse eşinden ayrı kalmasın...

puanım yetmesse atanamıyacıgız demek....kocamız ayrı yerde bız ayrı yerde .bu ne sacmalık

pes ya bir şey demiyorum artık. öğretmenler, kendilerini değerli hissetmiyorlar, yaşam kaliteleri düşük, maaşları düşük, müdür baskısı, teftiş baskısı, veli baskısı altında eziliyorlar üstüne üstlük şimdi eşimizden, ailemizden de ayırıyolar bu ortamda bizdne nasıl kaliteli eğitim bekliyorlar çok aşıyorum. en çok aştığımda bu kararı verenlerin bir gece bile görev yapmış olsalar emeklli sayılmaları 6.5 milyar maaş almaları ve lojmanlarda oturmaları, ceylan derisi koltuktan ahkam kesmek kolay tabii... klava:

aaa canım benim askeriyeden yada emniyetten biriyle evlenseydin keşke:umursamaz: .kontenjandan hemen yapılırdı ataman sengözlerimebaksanab
memleketimden ne garip manzaralar

aaa canım benim askeriyeden yada emniyetten biriyle evlenseydin keşke:umursamaz: .kontenjandan hemen yapılırdı ataman sengözlerimebaksanab
memleketimden ne garip manzaralar

senin bu söylediğin çook öncede kaldı canım. protokollerin hepsi iptal edildi. Van'da kalıp gelemeyen arkadaşım var. şehir efsanesi yani artık..

Ben de 1,5 yıldır evliyim düğünümden 10 gün sonra eşimden 1500 km uzağa gittim şubatta da güya göstermelik verdikleri özür tayinlerinde olmadı tayinim eşim asker olmasına rağmen şimdi de bu tayinlerden de çok ümitli değilim, eşimle geçiremediğimen güzel günlerime mi yoksa evimi internette kurduğum resimlere mi.. bu nasıl insafsızlıktır istediğimiz sadece evimizde eşimizle olmak artık insaf...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…