İl içinde farklı ilçelerde eş durumu tayinlerde problem çıkıyormu herkes farklı bir yorum yapıyo aradaki mesafe kaç km olmalı bide atanma olmama olasılığı nedir çok merak ediyorum, :uhm: :uhm: :uhm:
İl içinde farklı ilçelerde eş durumu tayinlerde problem çıkıyormu herkes farklı bir yorum yapıyo aradaki mesafe kaç km olmalı bide atanma olmama olasılığı nedir çok merak ediyorum, :uhm: :uhm: :uhm:
Arkadaşlar son eş durumu tayinindeki değişiklikten haberiniz olsun.Hüseyin çelik gitmesine yakın güzel bir hediye verdi de gitti!!!!!!!
Özür tayininde (eş durumu da dahil) il emri kaldırıldı.Artık normal il dışı tayin gibi puanın tercih ettiğin okula yetiyorsa tayin çıkıyor.Yetmiyorsa kalıyor bir sonraki ayin dönemine.
Büyük bir iyilik yapmışlar gibi yönetmeliğe bu durumdaki öğretmenlerin ücretsiz izne ayrılabileceğini yazmışlar.
Ben bunları duyunca şok geçirdim ama maalesef akla yatmasa da durum bu.....Haberiniz olsun.
puanım yetmesse atanamıyacıgız demek....kocamız ayrı yerde bız ayrı yerde .bu ne sacmalık
ewet arkadaşlar bu durum şubat ataması içinde söz konusuydu hatta kardeşim şubatta eşinin yanına tayin istedi ve gidemedi bu yazda tayin isteyecek eğer çıkmazsa ücretsiz izin alıcak mecburen...tayin isteyen herkese allah kolaylık versin kimse eşinden ayrı kalmasın...
puanım yetmesse atanamıyacıgız demek....kocamız ayrı yerde bız ayrı yerde .bu ne sacmalık
aaa canım benim askeriyeden yada emniyetten biriyle evlenseydin keşke:umursamaz: .kontenjandan hemen yapılırdı ataman sengözlerimebaksanab
memleketimden ne garip manzaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?