• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E D Alyansımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi Thia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Thia

Kaderle bağlı iki alyans.
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
415
0
46
Adana
Bu da bizim nişan alyansımız..

Eklentiler

• $01572.JPG
    $01572.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 124
RAbbm utandırmasın parmağınızdan hiç çıkarttırmasın inşallah.......
çokk güzelmiş çokk beğendim..bende bugün baktın alyanslara ama hiçç beğenmedim seninki çok güzelmiş canım ne kadar fiyatı sadece bayanınki?++

çokk güzelmiş çokk beğendim..bende bugün baktın alyanslara ama hiçç beğenmedim seninki çok güzelmiş canım ne kadar fiyatı sadece bayanınki?++

Teşekkür ederim canım, Amin inşallah.. Rabbim kimseyi pişman etmesin... 2300'e aldık Çiftini.. :)

Allah mesut etsin.Erkeklerin altın takması günahmış.Bizimkide altın seviyoruz ama duyunca üzüldüm.Bebek isteyenler için de erkek takmasın diyorlar:( Şimdi gümüş yaptırcaz bizde...

Çok güzelmiş hayırlı olsun çok mutlu olursunuz inşallah

Güzelmiş =)

Hayırlı olsun ..

teşekkürler :)

Allah mesut etsin.Erkeklerin altın takması günahmış.Bizimkide altın seviyoruz ama duyunca üzüldüm.Bebek isteyenler için de erkek takmasın diyorlar:( Şimdi gümüş yaptırcaz bizde...

Teşekkür ederim.
Öyle olsa Müslüman ülkemizde üretimi de olmazdı diye düşünüyorum... Ayrıca yüzük takan her tanıdığımın masallah aslan gibi evlatları var, takılma böyle şeylere.. Rabbim gönlünden geçene bakar..

teşekkürler :)

Teşekkür ederim.
Öyle olsa Müslüman ülkemizde üretimi de olmazdı diye düşünüyorum... Ayrıca yüzük takan her tanıdığımın masallah aslan gibi evlatları var, takılma böyle şeylere.. Rabbim gönlünden geçene bakar..

bencede bebekle alakası yok eşim
fakat altın erkeğe haramdır gümüş takmalı

Mesaj sayım az oldugu için özel mesaj atamıyorum. .Ben çok beğenerek aldım canım, nette gördüğün ile aynı :)) bende ilk nette beğenmiştim ama Adana da olduğum için sorun olmadı gittim gördüm yaptırdım ve hemen aldım.. Özel yapım zaten bunlar başka yerde bulamazsın aynısından.. kesinlikle tavsiyem.

Seninki çok güzel ama erkeğinki çok süslü geldi bana :) aşkla takın mutluluklar :16:

Hayırlı uğurlu olsun güzel bir seçim mutluluklar... :)

Teşekkür ederim :) 10 gün sonra edebiyete kadar parmağımızda olacak inşallah... :)

çok çok güzel bir alyans. mutluluklar dilerim :)

Teşekkürler :)

Seninki çok güzel ama erkeğinki çok süslü geldi bana :) aşkla takın mutluluklar :16:

parmağında çok hoş duruyor, suan yurt dısında taktıgımız zaman parmakta durusunu da ceker koyarım siteye :)

benim eşimde altın alyans takıyor ALAH a şükür bebeğimizde oldu :)

Back