E buda Tassel'inkiler o zaman...

Sade ve sik bence canim renkleri de güzeller günlük yemek takimin benim istediğim gibi nerden alip olusturdun onlari

Sade ve sik bence canim renkleri de güzeller günlük yemek takimin benim istediğim gibi nerden alip olusturdun onlari

teşekkürler canım beğenmene sevindim

tabakları ikeadan aldım dinera serisi 3 rengi vardı krem ve kahveyi kombin yaptım oval kaseleri ise esseden aldım birde bol kasesi var burda resmi yok o da esseden yine.bana maliyeti 120 tlyi geçmedi ve tam istediğim gibi tavsiye ederim

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel

Çok güzel ya hem ucuz hemde guzell bende bakayim IKEA ya kirmizi krem olursa super olur

canım kırmızısı yok mavinin hoş bi tonu var aslında ama başka tabaklar da kırmızı varsa yine kombine müsait çoğu.şimdiden kolay gelsin çok zevkli seçmesi

:
anladım canım bende netten baktım yok kırmızı
Yaza doğru ankara ya gezmeye gideceğiz o zaman talan ederim ikea yi :):)

siyah dinerada yok canım ama başka seride var. siyah beyaz olarak, istediğin şekilde yine kombin yapıyosun. fargrık serinin adı da...
Cook güzel ya bakayım ben bi ona yemek takımı olmasa da pasta servisi için siyah beyaz yaparım :)

Cook güzel ya bakayım ben bi ona yemek takımı olmasa da pasta servisi için siyah beyaz yaparım :)

pudra pembe bi seri var onu da pasta takımı olarak oluşturabilirsin canım tabakların kenarları da eski tabaklar gibi çok şirinler.

pudra pembe bi seri var onu da pasta takımı olarak oluşturabilirsin canım tabakların kenarları da eski tabaklar gibi çok şirinler.
Himm o da güzel canım siyah beyaz kırmızı dusunuyordum burdan arkadaşlar başka renkte kat tek renk olmasın dediler farklı şeylere bakmak iyi olacak benim için

canımmm yaa bende günlük yemek takımına bayıldımm :) güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

Çok güzeller güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…