E buda Tassel'inkiler o zaman...

Tassel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
223
12
38
kızlar sıra bendeymiş

yemek ve kahvaltı takımım

kupalarım

pasta setim

kaydırmaz tepsim

nevresim takımlarım ve diz battaniyem -krem olan-

günlük yemek takımımı kendim oluşturdum

tart kalıbım

seramik setim

yağlık-sirkelik ve baharat setim

misafir çatal bıçak takımım

7 parça kase setim, kayık tabağım ve borcamlarım

kızlar umarım size fikir verebilmişimdir.bazılarının fotoğraflarını bulamadığımdan yüklemedim.devamı aldıkça gelicek inşallah

Hayırlı olsun canım topigin
Aldıkların cok güzel güle güle kullan inşallah kahvaltı takımının yemek takımını buradan bakınca cok begeniyorum yakından vazgeciyorum tabi 300 tl olmasıda etkili

Hayırlı olsun canım topigin
Aldıkların cok güzel güle güle kullan inşallah kahvaltı takımının yemek takımını buradan bakınca cok begeniyorum yakından vazgeciyorum tabi 300 tl olmasıda etkili
çok sağol canım teşekkür ederiim. kahvaltı takımımı bernardonun hediye çekiyle aldım. kampanyayı yakaladım şükür

çok sağol canım teşekkür ederiim. kahvaltı takımımı bernardonun hediye çekiyle aldım. kampanyayı yakaladım şükür

çok güzel olmus o zaman canım
aslına bakarsan set iyi yemek takımı oluncada çkb takımıda var gerci ihtiyacım yok ama olsun ama son aylarda 300 tl büyük para

çok güzel olmus o zaman canım
aslına bakarsan set iyi yemek takımı oluncada çkb takımıda var gerci ihtiyacım yok ama olsun ama son aylarda 300 tl büyük para
bencede öyle canım. bazen 5 kuruşun eksikse otobüse bile binemiyorsun bu devirde.
bu setle bende istediklerimi ucuza almış oldum gerçekten işime yaradı

ayy evlenmeme yakın bende böyle çeyizimi açıp açıp bakardım aklıma o geldi :) bi an önce düğün olsada evime yerleşsemde kullansam eşimle diye hep heycan yapardım.çok hoşuma giderdi. şimdi 1.5 yıllık evliyim . çeyizini gördümde benim tabakları bi görseniz çizildi kırıldı artık :) ama beğendim çeyizlerini zevklisin çok güzeller.güle güle kullan :) ağzınızın tadıyla kullanmak nasip olsun hep huzurlu kahkahalı yuvanız olur inşallah

zevkli seçimler Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin yalnız bi önerim olacaktı bence cam borcam ürünlerden şimdi alma çünkü onlar en çok hediye gelen ürünler

Çok güzel zevkli seçimler yapmışsın değişik detaylar gördüm renklerde falan çok hoş aşkla huzurla kullanın inşallah

zevkli seçimler Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin yalnız bi önerim olacaktı bence cam borcam ürünlerden şimdi alma çünkü onlar en çok hediye gelen ürünler
sağol canım zaten bu cam borcamlar da hediye gelmişti, bildin

Çok güzel zevkli seçimler yapmışsın değişik detaylar gördüm renklerde falan çok hoş aşkla huzurla kullanın inşallah
canım renklerde kararsızdım ancak ailemin evinde hep renksiz eşyalar kullanıyoruz.biraz hareket sade mobilyalara iyi olur diye düşünüyorum teşekkür ederim

Son düzenleme:

gule gule kullan canım

devamıı...
renkli şişeli su seti aynısını bulamadım

klasik mini kaseler

çeyizime özel hediye edilen çay bardaklarım

klasik ikea su bardağı ve cam fincanlarım

işlemeli kek standım

Son düzenleme:
Canım hepsi çok güzel, mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip olsun

Aramıza Hoşgeldin tatlımm Güle güle kullan cicilerini

Hayırlı olsun topiğin canım

Aşkla, mutlulukla kullanın inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…