• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri E Bu da Benim Gelinligim:)

canım gelinlik süper çok iyi taşımışsın bayıldım
düğünüm eylülde hala karar veremedim benim dikim olucak
peki sakıncası yoksa nekadara aldın gelinliğini

canım gelinlik süper çok iyi taşımışsın bayıldım
düğünüm eylülde hala karar veremedim benim dikim olucak
peki sakıncası yoksa nekadara aldın gelinliğini
duvak ve aksesurla 4ooo. ama şimdi olsa bu kadar para vermem:) umarım istediğin gibi olur her şey

gerçekten çok pahalıymış max. 2.000 tl verebililrim dikim için yer araştırıyorum :83:

2000e gayet iyi bir şey diktirebilirsin. Bakırköyde caruselin karşısında var, fatihte pek çok yer var. oturduğun yere yakın mı bilmem ama,inşallah istediğin gibi olur:)

ayy ben hep kabarık gelinlik istemiştim ama bunun kuyruğu çok güzel.kararsız kaldım bak şimdi...:44:çok yakışmış cnm bu arada maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

ay çok güzel bayıldım :nazar: bende kabarık sevmiyorum bu tarz bişi istiyorum çok zarif. mutluluklar dilerim

öncelikle tekrar teşekkürlerimi bildiririm:) sizlere de maaşallah:)

carauselin karşısındaki yerin adını hatırlamıyorum, ikinci katta bir yerdeydi sanırım. kumaşları hiç fena değildi.

gelinlik gerçekten çok şık ve asil gözüküyo. ayrıca askılı olarak benim daha çok hoşuma gitti. straplez modelden bıkkınlık geldi artık :58:

gelinlik gerçekten çok şık ve asil gözüküyo. ayrıca askılı olarak benim daha çok hoşuma gitti. straplez modelden bıkkınlık geldi artık :58:

ben de tam olarak aynı şeyi düşünüyorum. ağzımdan aldın. gelinliği görür görmez pronovias dedim bu arada, bu kalite her zaman belli oluyor...

ben de tam olarak aynı şeyi düşünüyorum. ağzımdan aldın. gelinliği görür görmez pronovias dedim bu arada, bu kalite her zaman belli oluyor...

katılıyorum hatta askı yerine gerdanın ince tülle biraz kapandığı modeller de çok şık,kapalılığı da sevmiyorum cıbıl cıbıl açıklığı da :)

bu tarz gelinlikler çok hoş ya doğru bir seçim yapmışsın ve vucudundada mükemmel durmuş canm

cokk begendiimmm cok güzel olmus özellikle kuyrugu cok hoss bende nisanlıgımı pronovias ın bi modelinden diktiriyorum tarzı cok hoss

süperr olmuşş gerçektenn bende böyle kuyruğu dantel ve uzun olan gelinlik istiyorumm :)) çok güzell , çok şıkk bi seçim kol kısmının çıtçıtı çok mantıklıı gerçektenn.. :) sana çok yakışmış gerçektenn mutluluğun daim olsun inşalalh canım :54:

Back