• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri E Bu da Benim Gelinligim:)

Çok hoş ve zarif bir gelinlik güle güle giyin. Son zamanlarda kadınlar klubünde böyle zarif gelinlikler görüyorum hediye paketi gibi olmayan. Zevkli bayanlarımızın olduğunu görmek de güzel umudumu yitirmiştim valla.:9:[/QUO

tabii bu özel günde herkes özel olmak istiyor ama bizim kültürümüzde biraz abartı da var. sadelik her zaman iyidir diye düşünüyorum.
bütün arkadaşlara sevgiler

cok guzel yakismis gelinlik, Allah bir yastikta kocatsin canim.

Sade ama aynı zamanda çok hoş bir gelinlik.Eğer senin için özel değilse nerden aldın gelinliğini ve ne kadara mal oldu bilgi verebilir misin?Askıların çıtçıtlı olması da iyi fikir.Allah mutlu etsin.

gelinlik süper, pronovias kalitesi ve zarafeti belli oluyor . ( 2. resim nişantaşı pronovias sanırım :))
ama taşıyana da bakmak lazım
saçın makyajın duvağın her şeyinle çok şık ve zarif bir gelin olmuşsun, çok mutlu olursun inşallah :))

cnm gelinliğin cidden çok kaliteli duruyor. o kuyruk kısmına bayıldımm wallaaa. nazar değmesin:nazar:
bir ömür mutluluklar dilerim

teşekkürler arkadaşlar valla bu kadar kişinin cevap yazacağını tahmin etmezdim,çok sevindim:86:

Back