ヅsquat yarışmasıヅ

Çok geçmiş olsun canımm...
Ben de tembelleştim hasta olduktan sonra, hastalık geçti halsizlik devam ediyor..
Toparlan canımm daha zıplıyacağızzz
Ayy insallah iyilesirim bir an önce cok sıkıldım valla hastaliktan. Hic ziplayacak modda degilim valla, kolumu zor kaldiriyorum

İlaç falan alıyor musunn ? C vitamini iyi geliyor, vitamin almasan bile meyve yersen daha iyi olursun :)
Çabucak iyileşşş
Aliyorum canım, hem grip ilaci hem de vitamin ama dogru duzgun dinlenemedigimden geçmedi bi türlü. Kuzenim ziyaretimize gelmişti, onu gezdirmekten dinlenemedim hic. Evde de ne squat yapacak ne ziplicak hal buluyorum

Aliyorum canım, hem grip ilaci hem de vitamin ama dogru duzgun dinlenemedigimden geçmedi bi türlü. Kuzenim ziyaretimize gelmişti, onu gezdirmekten dinlenemedim hic. Evde de ne squat yapacak ne ziplicak hal buluyorum

Allah acil şifa versin de bir an önce iyileşş..
Aslında dinlenmemek iyi, evde yatınca hastalık uzuyor. dışarda, ayaküste olmak çok daha iyi geliyor..

Allah acil şifa versin de bir an önce iyileşş..
Aslında dinlenmemek iyi, evde yatınca hastalık uzuyor. dışarda, ayaküste olmak çok daha iyi geliyor..
Valla bana pek iyi gelmedi canim yaa, 3 gundur hasta hasta disarida geziyorum hic iyilesme belirtisi yok

Merhaba kızlar bir yakın arkadaşım 15 kilo verdi ondan nasıl yaptığıni sordum konu başlattı katılmak isteyen varsa buyursun

Canım sen içini ferah tut bizim buralarda da öyledir son aya kadar bebeğe birşey alınmaz oda eminim ki üzüntüden demiştir ben seni tanıyorum kötü bir insan değilsin ve duası Saba geçmez

kızlar squat kalçayı dolgunlastırıp mı sıkılaştırıyor, eritip mi sıkılaştırıyor ? lütfen bilgilendirir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…