• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ヅsquat yarışmasıヅ

CallanPinckney

İnsanlar açken sen nasıl doyasıya yiyebilirsin?!!
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
9.332
14.199
298
1)Yarışma süresi 1 aydır. (18.01.2016-15.02.2016)
2)Pazartesi günü o haftanın en çok squat yapanları ilan edilecektir.
3)1 hafta içinde hiç bildirim yapmayan takımdan elenecektir
4)Ocağın 18i ve şubatın 15inde herkes vucud ölçülerini yazmış olmalıdır.
Yazılması gereken ölçüler:
Bel (belin en ince yerinden)
Kalça
Basen
Bacak( sağ sol için ayrı):Bacak kasılarak en fazla kabarıklık yapan yerinden çepeçevre alınır.Her bacak için ayrı ölçü alınmalıdır.

bu linkten bu ölçülerin nasıl alındığına bakabilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
takım listesi
1.@KUMKUM06
2. B BaslarsanBitirirsin
3. SekerPancarii SekerPancarii
4. nehirnil111 nehirnil111
5. Selvos88 Selvos88
6. 45derya45 45derya45
7. Zerosima Zerosima
8. dagci dagci
9. curiouss curiouss
10 . perigunlugu perigunlugu
11. @benimkelebegim
12. D doakolik
13. flz9035 flz9035
14. @Elysionight
15. @AKovser
16. rapunzeell rapunzeell
17. coco_cambo coco_cambo
18. sekerkiz67 sekerkiz67
19. B Burcak41
20. koza16 koza16
21. @Memfis
22. C CallanPinckney
23. morordek morordek

Son düzenleme:
3)Listeden elenmemek için en az haftanın 3 günü,100 squat yapılmış olması gerekmektedir.
Kalça
Basen
Bacak( sağ sol için ayrı):Bacak kasılarak en fazla kabarıklık yapan yerinden çepeçevre alınır.Her bacak için ayrı ölçü alınmalıdır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
benı de ekler mısınız ,:)

Tamda dün akşam telefonuma squat 30 day challenge programı indirmiştim. Şimdi madem yarış var extreme olan programla değiştirip sayıyı coşturuyorum.:21:
Ooo harikasın, hem pazartesiye kadar iyice kondüsyonun artmış olur
Squat bence en harika sporlardan biri, 1 ay emek veriyorsun ama karşılığını mutlaka veriyor

3)Listeden elenmemek için en az haftanın 3 günü,100 squat yapılmış olması gerekmektedir.
Kalça
Basen

Been beeeennn:KK3: bende variiim :KK71:

Bende varım bir kere yapmıştım 23 gün yaptım en son 225 falan gördüm sanırım sayı tek günde :KK76:bacaklarım artık kaldırmıyordu bıraktım şimdi 2-3 günde 1 kere 77 kere yapıyorum burasıyla beraber hiç bırakmadan yapabilirim:KK68:

Bende varım bir kere yapmıştım 23 gün yaptım en son 225 falan gördüm sanırım sayı tek günde :KK76:bacaklarım artık kaldırmıyordu bıraktım şimdi 2-3 günde 1 kere 77 kere yapıyorum burasıyla beraber hiç bırakmadan yapabilirim:KK68:
Nehirimmm holgeldin
Sen cok iradelisin,harika devamlılık sağlayacağına eminim :)))
225 cok iyi yaa

Kalça
Basen

Geldim, geldim :KK73::KK73::KK73:

Nehirimmm holgeldin
Sen cok iradelisin,harika devamlılık sağlayacağına eminim :)))
225 cok iyi yaa
Hoşbulduk kuzum bugün kaçtan başlıyor şimdi ben genelde programa uygun yapıyordum yine öyle başlasam olur mu bugün 30 yarın 50 sonra 510 artıyor 3 günde 1 kere ara veriliyordu sanırım:KK76:

Ben geldim:KK49: daha dun squata baslama karari almistim :KK49: benide ekle kuzum pazar gunu 3k nin 21 gunu doluyor olcu alcam zaten ve squata baslarkm bende:KK55:

Ooo harikasın, hem pazartesiye kadar iyice kondüsyonun artmış olur
Squat bence en harika sporlardan biri, 1 ay emek veriyorsun ama karşılığını mutlaka veriyor
Ben gerçi koca popoluyum küçültmeden squata başlamak iyice şişkinleştirir mi diye korkuyorum ama diyetle bir olunca şekle girer en azından.
30 day programındaki sayı az gibi düşündüm ama extreme programındada 250 ile başlatıyor. Çok fazla:S
Akşam deneme yapacağım bakalım max kaç yapabiliyorum. Olmadı arada 1-2 dk dinlenirim.

Ben gerçi koca popoluyum küçültmeden squata başlamak iyice şişkinleştirir mi diye korkuyorum ama diyetle bir olunca şekle girer en azından.
30 day programındaki sayı az gibi düşündüm ama extreme programındada 250 ile başlatıyor. Çok fazla:S
Akşam deneme yapacağım bakalım max kaç yapabiliyorum. Olmadı arada 1-2 dk dinlenirim.
İlk başladığımda 30 yaptım ve sabah ağrıdan duramadım ilk defada çok farkediyor inan canım sonra 100-200 bile yapsan acımıyor ilki düşük tutmak önemli yavaş yavaş çoğaltmalı 250 yapamazsın ilk günde bayılırsın sonraki gün kalkamazsın ayağa:KK51:

İlk başladığımda 30 yaptım ve sabah ağrıdan duramadım ilk defada çok farkediyor inan canım sonra 100-200 bile yapsan acımıyor ilki düşük tutmak önemli yavaş yavaş çoğaltmalı 250 yapamazsın ilk günde bayılırsın sonraki gün kalkamazsın ayağa:KK51:
250 ilk hedefim değil zaten canım o aşmış bi rakam benim için şu an.
Kendi sınırım neyse onu ölçeceğim akşam. Böyle diyorum 20 yapıp pert olurmuşum.:KK70:

Back