Saç Kesim Şekilleri Dz salara hacim vermek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
bunu hep sorun etmişimdir düz saçı seviyorum ama hacimlide dursun istiyorum saçlarım seyrek ve ince telli kabarık dursun istıyorum ama yataktanda yeni kalmış gibi değil :sm_confused: evde ne kullansam yada nasıl bir yol ile kabartsam yardımı olacak bulunurmu bana şimdiden teşekkürler ( istediğim şunun gibi bir şey)

Eklentiler

• $4.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 1.969
Son düzenleme:
Saçlarının hep temiz olması gerekir sanırım yağlı olunca yapışır çünkü.
onun dışında hacim veren şampuanlar filan var
başka çare yok sanırım cnm saçın yapısı neyse o malesef

benim saçlarım da çok hacimli degil ama gerektiginde krep yaparak kullanıyorum biraz da kesimini tutturmak lazım aralardan hafif katlar verilince haha hacimli duruyor gibi.

benim saçlarımda seninki gibi seyrek ve ince telli.fön çektikten sonra krepe atıp yaptığım yere sprey sıkıyorum.ama iyi kamufle etmek gerek krepeler görününce hiç doğal durmuyor.

pipirikli benim saçlarım da senin gibi çok ince telli ve seyrek 2 günde yağlanıyor.ben lorealin elseve hacim şampuanını kullanıyorum.beyaz mor şişesi olan onunla yıkıyorum saçlarımı çok seyrek dişli bir tarakla tarayıp hemen kurutuyorum.kuruttuktan sonra parmak uçlarıma jöle alıp saç diplerine sürüyorum diplerini kabartıyorum ondan sonra uçları kolay ya maşayla kıvırtıyorum azıcık ya da bu az önce saydığım işlemleri geceden yapıp bigudiyle uçlarını gevşek olarak sarıyorum sabaha çok güzel oluyor..kaydirigubbakcemile2

bu model cok guzelmssskaydirigubbakcemile5

güzel fikir...:jeyyar:

krepe at.yada bak duru nun sampuanı var hacım vermek ıcın.soya ozlu yasemn çıçeklı.ondan aldm.içine bepanten bemıx ve cam terebentı attm cok etkılı oluor

tek yol krape yapmak bide saçlarını yıkadıktan sonra kafanı aşağı eğerek fön makinesini alttan tut kurutmak için acayip havalanıyor

ama makine kuaförklerdeki fön makinesi gibi olmaı aksi takdirde papaz gibi olur saçların

fönledıkten sonra asagıdan sprey sıkınca da bıraz havalanıyor , bıraz dagılıyor ama :)))
benım sacım cok ınce cılız ve azdır o yuzden karısık kullanıyorum duz olunca yuzume yapısıyor genelde de yapısıyor gercı

arkadaşlar iki yıl önce saçlarım pırasa gibi dümdüzdü. ne dalgalı ne de hacimliydi. ama şimdi istediğim zaman saç düzleştiricisiyle düzleştirebiliyorum. öncelikle saçlarınıza çok fazla olmayacak şekilde kat verdirin. ön kısımlarını oval kestirin ve perçem yaptırın(kahkül gibi çok kısa olmayacak yani). duştan sonra havluyla ıslaklığını hafifçe alıp kafanızı öne doğru eğin. elidorun 7/24 ü ve saç köpüğünü avucunuzda karıştırarak ( elidor daha az olacak ) saçınızı parmak uçlarınızla yukarı doğru hafifçe sıkarak dalgalandırın ve kurutma makinasının düşük ayarında yine parmak uçlarınızla hacim vererek kurutun. ben saçlarımı şimdi alıştırdım ve kolayca şekil alıyorlar. bazen kendi kendine kuruduklarında bile dalgalı. eğer saçlarınız çok yumuşaksa veya duşta krem kullanıyorsanız köpüğü daha da bol alın. bu işlem yaklaşık 10-12 dk mı alıyor kolay yani. bir süre sonra eliniz de alışıyor zaten. kolay gelsin, umarım faydası olur....

Arkadaşım benm de saçım düz ince teLLi az zayıf faLan benneyaptımki sık katLar attırdım bundAN 6-7 ay önce...kuruturken de öne eqip aLLan tutuy0rm fönü b de qece yatmadan tarıyrm tepeden qewsekce t0pLuy0rum...aL sana hacimLi we düz saç kaydirigubbakcemile5

mirmirmirmirköpük bu konuda çok işe yarıyor.eğilip sür.en azından bende yarıyor ki benim saçım inatçı ,kalın telli ve pırasa misali düz

kızlar ben elseve in hacim veren mor kapaklı şampuanıyla yıkıyorum saçımı saç kremi falan kullanmıyorum saçımı da kurutmuyorum ( dışarıya çıkmayacağım zaman yıkıyorum) saçım kendi kendine kuruyor dipleri havalanıyor basık basık durmuyor kuruduktan sonra en son elime jöleyi alıyorum saçlarımın arasına sokuyorum parmaklarımı yukarı doğru havalandırır gibi kaldırıyorum bırakıyorum en sonunda tepeye krepe tarağıyla krepe atıyorum harika oluyor.ama düz saça kat attırmak kesinlikle çok önemli hacim için

youtube da izledim, osis in dust it diye bir ürünü var toz şeklinde. saç diplerine uygulanıyor, hem hacim veriyormuş hem de matlaştırıyormuş. eger gerçekten hacim verirse süper olur. ben aldım, deneyince yazarım.

osis dust it i denedim. vallahi bugune kadar boşuna yapışık sönük hacimsiz saçlarla geziyormuşum. acayip hacim veriyor. müzdarip olan herkese duyrulur.

osis dust it i denedim. vallahi bugune kadar boşuna yapışık sönük hacimsiz saçlarla geziyormuşum. acayip hacim veriyor. müzdarip olan herkese duyrulur.

canım baya geçmiş üstünden ama o ürün her yerde bulunuyor mu bi de gerçekten etkili mi yani kalıcılığı ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…