H
hsreet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kLeoPatRamM
-
benimde saçlarım dalgalı ve düz olmasını çok isterdim. önceden haftada 2 gün fön çektiriyodum. ondan da sıkılınca çok vakit alıyo çünkü. kendime brawn saç düzleştiricisini aldım. işime yaradı o. ama tabi kuafördeki gibi olmuyo o ayrı. şimdi özel günlerde fön çektirip normal gündelikte saç düzleştiricimi kullanıyorum. yerimseniben
benimde saçlarım dalgalı ve düz olmasını çok isterdim. önceden haftada 2 gün fön çektiriyodum. ondan da sıkılınca çok vakit alıyo çünkü. kendime brawn saç düzleştiricisini aldım. işime yaradı o. ama tabi kuafördeki gibi olmuyo o ayrı. şimdi özel günlerde fön çektirip normal gündelikte saç düzleştiricimi kullanıyorum. yerimseniben
benim sacım da hafif dalgalı ama yinede düz olsun istiyorumdüzleştirici kullanıyorum kuaförde çekilen fönler hoşuma gitmiyo düzleştrici daha düz yapıyo diye düşünüyorum uçları dalgalı :2: düzleştiricimin markasını merak etdiyseniz
'' philips 4667 straıght pro xl saç düzleştirici '' http://www.teknolojievi.com/files/urunler/Buyuk/120200036.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?