Lise Yorum ve Soruları Dz lise Yabanc Dil blmn okuyan var m

destina0505

Kül kedisi
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ağustos 2007
665
699
NOT:başlığı demin yanlış yerde açmışım özür yönetimden:)

merhaba,ben açıklise okuyacağım ama bölüm seçmekte zorlanıyorum yabancı dil bölümünü okuyan varmı bilgi verebilirmi zormu bu bölüm nete araştırdım pek işe yarar sonuçlar alamadım

ben normal lise deıl de anadolu lısesı yabancı dıl okudum cok zordu ama acık olarak bılmıorum

yabancı dil okudum düz lisede eğer dil konusunda kendine güveniyorsan ve kendimi geliştiririm hiç durmadan kelime ezberlerim çalışırım diyosan gir.Yanlız sonradan pişmanda olabilirsin unutma çünkü tek tip meslek tercihi olcak puanlarda tavan düzeyde.

teşekkürler arkadaşlar,yabancı dil iyi biraz, ingiliz edebiyatını okursun diyorlar ondan biraz korktum,çalışıyorum yani işe ihtiyacım yok sadece okumayı seviyorum birde liseyi bitirip öss katılmayı istiyorum,okurken bari iyi bir bölüm okuyayım diyorum.

canım benim kardesim lisede yabancı dil okuyordu ama lise 3'ten ayrılınca acıkögretime yazdırdık.aslında calışırsan kolay çünkü pek fazla ders yok.hatta dün kitapları felan aldık biraz iceriklerine baktım gercekten kolay.yabancı dilde basarılı olmak için yapman gereken tek sey bol bol kelime ezberlemek..zaten ingilizcenin belli kalıplarını biliyorsan pek sorun olmuyor.a.s.

---------------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için,

Arwen teşekkürler, bligi baylaşımı çok güzel dilerimki bu mesajınız herkese örnek olur ,yeterince yardımcı oldunuz ama kafama birşeyler takılırsa sizi rahatsız ederim :)

ben 1(hazırlık sadece ingilizce)+3 yıl düz lisede okudum yabancı dil bölümündeydim...
benim için kolaydı çünkü 1 sene sırf ingilizce gördük...zaten dil öğrenmeyi çok seviyorum...sayısaldan anlamadığım içinde tercihim dil bölümü oldu bence kolay ve zevkli bi bölüm heleki sayısal zekanız yoksa en iyi tercih...dersler tamamen sözel bizde ayrıca haftada 4 saat almanca vardı...

çok güzel :) bende sosyal bilimler ve fen bölümünü seçmedim ilgi alanlarım değildi, ingilizceye hem ilgim var hemde öğrenmek istiyorum aslında istedikten sonra gerisi gelir

ingiliz dili ve edebiyatı çok zevklidir.edebiyatı sosyolojiyi ve psikolojiyi seviyorsan bu bölümü çok zevk alarak okursun...ama herkesin dediği gibi yabancı dil öğrenmeyi sevmen ve bol kelime ezberi lazım....

o kadar da zor değil.ona bakarsan her bölümün zorluğu var.ama edebiyatı sevmiyorsan çekilmez

X