dyson animal pro 2 kablolu kullanıyorum.evet çok çok memnunum.şimdiye kadar kullandıklarım süpürge bile değilmiş dedimDyson temizlik robotu kullanan varmi. Oneroyormusunuz
robot süpürgesi neymiş ki dysonun.gidip aldık bir tane mağazadan geldik.sormadık bu robot mu araba mı diyeNormal süpürge olarak dc33 kullanıyorum 7 yıldır memnunum
Robot süpürgeleri çok pahalıydı
Kizrobot süpürgesi neymiş ki dysonun.gidip aldık bir tane mağazadan geldik.sormadık bu robot mu araba mı diye
ayy robot dyson dediği o muymuş ben yeni uyandım.ben de de xiomi mop pro var.ama evi pırıl pırıl da süpürüp silmiyor.dyson kablolu ya da dik süpürge de şart yanında.ikisini birden aldım ben .robot süpürge anca şöyle bir ortalığın kılını tüyünü vs alıyor.Dyson yok ama xiomi kullanıyorum, kendime yaptığım en büyük kıyak gerçekten. Hatta şu an o evi silip süpürüyor ben yatıyorum
ben de var robot.ben dyson robot yazınca böyle alengirli bir model çıkardı herhal sandım dyson.Kiz
Kendi kendine supuruyor siliyor yasenle ben kaldik almayan.. aslinda istiyorum bende ama..fiyatlar o kadar farkli ki ben hangisini alacagimi bilmedigim icin erteliyorum biraz
Nasıl yani, sende dyson yok mu?Dyson yok ama xiomi kullanıyorum, kendime yaptığım en büyük kıyak gerçekten. Hatta şu an o evi silip süpürüyor ben yatıyorum
Aynn bnde de xiomi var dediğin gibi büyük süpürge şartayy robot dyson dediği o muymuş ben yeni uyandım.ben de de xiomi mop pro var.ama evi pırıl pırıl da süpürüp silmiyor.dyson kablolu ya da dik süpürge de şart yanında.ikisini birden aldım ben .robot süpürge anca şöyle bir ortalığın kılını tüyünü vs alıyor.
bak yokmuş.gerçek zengin çıkmadı gördün müüü?Nasıl yani, sende dyson yok mu?
Bunu soruyor sanırımayy robot dyson dediği o muymuş ben yeni uyandım.ben de de xiomi mop pro var.ama evi pırıl pırıl da süpürüp silmiyor.dyson kablolu ya da dik süpürge de şart yanında.ikisini birden aldım ben .robot süpürge anca şöyle bir ortalığın kılını tüyünü vs alıyor.
ben 4300 e almıştım şimdi 7000 olmuş.daha üst modeline gücüm yetmedi de.robot süpürgede de anca xiomi alabildim .param olsa mielle alırdım amaAynn bnde de xiomi var dediğin gibi büyük süpürge şart
Dyson dolar artışıyla Allah bilir kaç oldu
Yazın 8-9 bin gübi bişeydi
anladım şimdi.bunu kimsede görmedim henüzBunu soruyor sanırım
Bndeanladım şimdi.bunu kimsede görmedim henüz
Kim zangın görün işteNasıl yani, sende dyson yok mu?