dyson elektirik supurgesi

beatrise

annesinin bir tanesi o...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
414
13
arkadaslar ben elektirik supurgesi almayi dusunuyorum. internetten arastirdim dyson cazip geldi bana.kullananlariniz var mi tavsiye edermisiniz ? avantajlari dezavantajlari nelerdir?opuyorumnanaktan

Arkadasim annem yaklasik 10senedir bense 3senedir kullaniyoruz.ustune alet tanimam okadar diyim sana.avantaji torbasiz,cekim gucu oldukca kuvvetli astim alrji
hastasi olanlar icin kacirilmaz bir supurge bence.bazen havadaki tozlara si
nir olup onlari da cekmeye calisiyorum onlrida guzel aliyor.tek sorun parcalari biraz maliyetli okadar.ben siddetle tavsiye ederim as

Arkadasim annem yaklasik 10senedir bense 3senedir kullaniyoruz.ustune alet tanimam okadar diyim sana.avantaji torbasiz,cekim gucu oldukca kuvvetli astim alrji
hastasi olanlar icin kacirilmaz bir supurge bence.bazen havadaki tozlara si
nir olup onlari da cekmeye calisiyorum onlrida guzel aliyor.tek sorun parcalari biraz maliyetli okadar.ben siddetle tavsiye ederim as

sagol canim.sonunda aldim ve çok memnum kaldim. bir gun once supurdugum halidan oyle çok kir toz çikardi ki sastim.

bende istiyorum dyson.ama oldukça pahalı.hangi modelini tavsiye edersiniz?
evet canim gerçekten pahali.ben dc23 pro animal modelini aldim. evde hayvan besleyenler için onerilen bir makina.benim evimde hayvan yok ama bu makineyi almak için sart degil.doner firçasi haliyi oyle guzel temizliyorki halilarimin rengi açildi resmen.ben 371 eurouya aldim ama sanirim turkiyede daha pahali.opuyorumnanaktan

haa bende araştırıyorum bu aralar bu süpürgeleri...şu yeni amimal olan çok güzel bişey ..ondan almak istiyorum bende..araştırdım ikullanan çoğu kişi memnun...

bende yeni aldım halımdan çıkan tozu görünce çok şaşırdım.almak isteyenlere tavsiye ederim

dyson süpürge almayı düşünenler karasız kalanlar, size kesinlikle tavsiye ediyorum. dün D32 Animal Pro modelinden aldım. Eve gelir gelmez denedim. Halımdan çıkan toza ve pisliğe inanamadım. Bundan sonra kesinlikle başka bir süpürgeyi eve sokmam. Bütün tanıdıklarıma şiddetle tavsiye ediyorum.1500 Tl para verdim ama helal hoş olsun. Gerçekten sokağa atılan bir para değil bence hakediyor. Bazı sitelerde yüksek sesle çalıştığından bahsedilmiş. süpürgenin üzerindeki motor hiç bir markada yok uçak motoru teknolojisyle yapılıyormuş. Eşim 3 yıldır alalım diyordu ben pahalı diye erteliyordum. Keşke şimdiye kadar alsaymışım. Gerçekten muhteşem bir ürün. Herkese tavsiye ederim. Sevgiler...

X