- Konu Sahibi Phoenix_em
-
kızlar merhaba..
bende dyson almak istiyorum uzun zamandır ancak hangi modelini alsam kararsız kalıyorum.evde de köpek var.animal modeli varmış ama animalında bir sürü ayrı modeli var evinde kedisi köpeği olup kullanan memnun kalan varsa banada model önerebilirmisiniz?malum oldukça pahalı bir süpürge almadan önce danışmak istedim..
alerji serisini almak sanırım daha mantıklı animalın başlığını alabiliyorsak benim kedilere alerjim yok erkek arkadaşımında ama yarın bir gün çocuk olursa onda olursa kedi olsun başka bır şey olsun sanırım anti alerjik bizim işimizi daha çok görür gibi düşünmekteyim peki alerjik serisiyle animal serisinde çok fiyat farkı var mı arkadaşlar ben netten bakıyorum da o kadar çok animal alerjik serisi diye süpürgesi var ki anlamıyorum
ben alana kadar kim bilir neleri çıkacakbenimde kafam karıştı hergün bir yenisi çıkıyor.
teşekkür ederim cevabınız için alerji durumu olan yok ama ilerde çocukta falan olursa diye alerjik olana yönelmiştim sizin ürününüz tam bana göreymiş hemde animal olması bizim için çok iyi oldu ben alana kadar biraz daha düşer inşallahcanım benimki hem anti alerjik hem animal pro dc 23 modeli..bak istersen bi,bende hayvan yok ama alerjik astımı olan oğlum var onun için almıştım..halıların üstündeki kılı tüyü toplasın diye..çok güzelde topluyor yeni halılar hani kıl atar ya her yere onlar bi 5-10 süpürmeden sonra kalmıyor atan kıl falan..yıkatmaya gerek kalmadan çıkıyor halının üstündeki kıllar...bu arada bana satan adamda dysonun bütün serilerinin alerjiye uygun olduğunu söylemişti..
şundan benimkisi,fiyatıda düşmüş,1500 e almıştım ben pazarlıkla :/bu arada hep animal pro yazmışım ama allergi root muş...ama başlığı aynı animal prolar gibi,dönen başlıklı
Dyson DC 23 Allergy Root Elektrikli Sprge (1400W)
ben alana kadar kim bilir neleri çıkacak
teşekkür ederim cevabınız için alerji durumu olan yok ama ilerde çocukta falan olursa diye alerjik olana yönelmiştim sizin ürününüz tam bana göreymiş hemde animal olması bizim için çok iyi oldu ben alana kadar biraz daha düşer inşallah
başlığın içinde dönen bir fırça var...o fırca döndükçe halıdane varsa topluyor.bak aşşağıda linkte bir foto var ordaki fırca;bu animal pronun başlığı dedikleri sizdede olan nasıl bi başlık çok merak ettimde
çok teşekkür ederim zahmet oldu size sağolunbaşlığın içinde dönen bir fırça var...o fırca döndükçe halıdane varsa topluyor.bak aşşağıda linkte bir foto var ordaki fırca;
Dyson Byk Trbin Balk
teşekkür ederim canım. valla dayanamadım denedim. çeyize almıştım. evde bir kızım(kedi)var. normalde halının canını çıkarana kadar süpürürüm. ama gördüm ki kendimi hırpalıyormuşum. bir halıdan öyle şeyler çıkarttı ki ve ayrıca hiç zorlamadım kendimi. iyi ki almışım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?