Elektrikli Süpürgeler Dyson elekktrik süpürgeleri..

bana yavaştan geliyolar artık. philips diyorum hakkında şikayet okuyorum, dyson diyorum yine şikayet okuyorum..
karar vermek çok zor. kimisi memnun kimisi değil. şu dyson zımbırtısını uzun süre kullanıp pişman olmayan varmı?
süpürme hastasıyım ver elime makineyi akşama kadar sesim çıkmaz ama evdeki nefessiz sağolsun işkenceye dönüştürdü bu işi
geçen gün yerdeki ataçı çekmeyince ufaktan bi cinnet.. hala yaşıyo :) yerdeki gözle görülenleri almak için yaşamalı
amaa ben artık onunla yaşayamıyorum pisliğin içinde oturuyomuşum gibi geliyo :26:

kızlar merhaba..
bende dyson almak istiyorum uzun zamandır ancak hangi modelini alsam kararsız kalıyorum.evde de köpek var.animal modeli varmış ama animalında bir sürü ayrı modeli var evinde kedisi köpeği olup kullanan memnun kalan varsa banada model önerebilirmisiniz?malum oldukça pahalı bir süpürge almadan önce danışmak istedim..

konuyu açalı 3 sene omlmuş..ve ben o dönem aldım makinayı animal pro dc23 adım o zaman..ve şu zamana kadar çok memnunum...hiç arıza şıkarmadı maşallah..sadece o içiçe geçen bir borusu varya o bozuldu onu değiştirdik..yedek parçalarıda pahalı,100 tl ye mal oldu o parça...çekim gücünde zayıflama olmadı,kullanımı rahat,dönen fırca adı herneyse,onu parkelerde kullanmayıda öğrendim ben bu özelliği farkedene kadar 1 sene geçti aradan başlığın yan tarafında kırmızı yuvarlar bir yer var..onu dışa doğru çekince o dnen kısım duruyor dönmüyor..parkede kullanılabiliyor o zaman..içe ittiğinizdede yeniden dönmeye başlıyor..:))memnunum almak isteyen rahatlıkla alabilir..alının ustündeki bütün fazlalıkları topluyor sıkıntısız..tertemiz oluyor...

merhabalar benimde köpeğim kedilerim var gerçi ben çeyiz için almayı düşünüyorum o zaman sadece köpeğim olacak gerçi ilerki zamanlarda hayvan sayısı artar kesinlikle köpeğim hasta olduğundan ilaç kullanıdığından aşırı tüy dökümü oluyor bu yüzden animal serisinin hangisini önerirsiniz bir sürü modeli var ben anlam veremedim hangisi daha iyi
philips maraton düşündüm aslında ama hayvan olayı olunca ve havayı hapsedince dysona kaydım eğer gerçekten isteidğim performansı sağlayacaksa kıl tüy konusunda parası hiç önemli değil

Merhaba, ben allergy almaya düşünüyorum, bizdede kediler var o yüzden animal pronun halılar için türbin başlığını almayı düşünüyorum ek olarak. Ayriyeten satılıyormuş o başlık ve orjinle allergy modellerindede kullanılabiliyormuş. 180 liraydı zamlanmadıysa. Şimdi dyson ball'ler çıkmış dahada pahallı ama yaaa. Ben alana kadar dahada yeni modeli çıkacak galiba :)

bende alalı 1 ay falan oldu memnum şuan dc32modelini aldık mediamarketten şuan heryere standı açılmış inceleyin derim.

alerji serisini almak sanırım daha mantıklı animalın başlığını alabiliyorsak benim kedilere alerjim yok erkek arkadaşımında ama yarın bir gün çocuk olursa onda olursa kedi olsun başka bır şey olsun sanırım anti alerjik bizim işimizi daha çok görür gibi düşünmekteyim peki alerjik serisiyle animal serisinde çok fiyat farkı var mı arkadaşlar ben netten bakıyorum da o kadar çok animal alerjik serisi diye süpürgesi var ki anlamıyorum

canım benimki hem anti alerjik hem animal pro dc 23 modeli..bak istersen bi,bende hayvan yok ama alerjik astımı olan oğlum var onun için almıştım..halıların üstündeki kılı tüyü toplasın diye..çok güzelde topluyor yeni halılar hani kıl atar ya her yere onlar bi 5-10 süpürmeden sonra kalmıyor atan kıl falan..yıkatmaya gerek kalmadan çıkıyor halının üstündeki kıllar...bu arada bana satan adamda dysonun bütün serilerinin alerjiye uygun olduğunu söylemişti..

şundan benimkisi,fiyatıda düşmüş,1500 e almıştım ben pazarlıkla :/bu arada hep animal pro yazmışım ama allergi root muş...ama başlığı aynı animal prolar gibi,dönen başlıklı
http://www.deveyuku.com/ev-aletleri...23-animal-root-elektrikli-supurge-1400w-.html

Son düzenleme:
benimde kafam karıştı hergün bir yenisi çıkıyor.
ben alana kadar kim bilir neleri çıkacak
teşekkür ederim cevabınız için alerji durumu olan yok ama ilerde çocukta falan olursa diye alerjik olana yönelmiştim sizin ürününüz tam bana göreymiş hemde animal olması bizim için çok iyi oldu ben alana kadar biraz daha düşer inşallah

eminim düşer yeni modeller çıktıkca:) hayırlı olsun şimdiden

bu animal pronun başlığı dedikleri sizdede olan nasıl bi başlık çok merak ettimde

uzun, uzun upuzun arştırmalar sonrasında Dysondan vazgeçip Bosch'un BGS 6PRO1 Roxx´x HomeProfessional Torbasız aldım. yurtiçi ve dışı kullanıcı yorumları çoook araştırdım (gerçi yurtiçinden kullanıcı yorumlarını pek bulamadım)ve daha önce dyson kullananların bu modeli aldıkalrında çok daha iyi netice aldıklarını okudum. dilerseniz sizde araştırabilrisiniz. yani neticede Boschda karar kıldım. alerjisi olanlar için ve filtresi ömür boyu değişmiyor. bu modelinde dönen turbo başlığı var shaggy halılarda mükemmel bir temizlik yapıyor. saçları felan topluyor. emiş gücü süper. sessiz. bir arştırın derim. fiyatıda dysondan çok daha ucuz. tabi yanlış anlaşılmasın dysonu kötülediğim felan yok ama dyson daha pahallı bosch daha uygun. neticede boschunda süpürme gücü mükemmel ve temiz zannettiğiniz evinizi süpürdükten sonra bir baktığınızda şok geçirebilrisiniz bosch süpürge neler toplamış diye.

Ben de eve aldım getirdim bi deneyeyim dedim hatta ilk başta hayalkırıklığı bile yaşadım bu mu emiş gücü dedikleri diye
Sonradan bi baktım filtre dünyanın tozu dolu
Süpürmek çook rahat hiç zorlanmıyo insan ben bi de city olan modeli aldım dc 26 küçücük oyuncak gibi
Danışma hattına sordum bu halılara falan yapışmıyo emiş gücü nasıl diye
Bana orda dedikleri aynen şuydu..
Genelde bayanlar halıya yapıştı zor süpürdüm diye algılıyorlar ama aslında süpürgenin iyi olanı kolay süpürüp iyi süpürendir filtresi dolandır dediler...Daha zor olanı belinize zarar sadece dediler..
Bilginize hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…