Arkadaşlar merhaba, öncelikle çok sık rastladığımız adet düzensizliğinden başlayacağım. Adet günlerim bu yıl hep geri atmaya başladı yani ya 5 gün öncesi ya da 6 gün öncesi başladı. Bir de düzensizlikten hamile kalmaktan korktum açıkçası. Öncelikle 18 Mayıs'ta ilk hafif kanamam başladı yine 4 gün önceden gelen erken bir adet söz konusuydu. Bu nerdeyse 25 Mayıs'a kadar sürdü. Bense 29 Mayıs tarihinde ilişkiye girdim. Korunduk prezervatifte bi delik yoktu. Ama afedersiniz ikinci ilişkimizde eşim her ne kadar bir şey yok dese de spermlerin dağıldığını gördüm prezervatifte ama delik yoktu. İşin aslına gelmek gerekirse. Ben yine erken bir adet dönemi yaşadım. Bu sefer de 13 Haziran'da adet gördüm. Bu süre zarfında hamile kalma riskim var mı derken adet oldum. Yalnız okuduğum birçok forumda adet olmasına rağmen hamile kalanlar olmuş. Benim korkum bu. Biri yazmış tam adet oluyordum adetim normal sürüyorken hamile olduğumu fark ettim demiş. Biri de yazmış 2.5 aylıkken fark etmişler oysa normal adetini görüyormuş. Yani arkadaşlar size danışmak istediğim bu düzensiz adet dönemimden dolayı hamile kalma riskim ne kadardır ve ayrıca ben o prezervatifteki yayılan spermlerden korktum. Her ne kadar prezervatif kullansa da geri çekme yöntemini kullanıyor. Ama işte ben istemiyorum çocuk korkum bu. Ayrıca şu an bakacak durumumuz da yok aşırı meşgulüz.. Yardımcı olursanız sevinirim..