Saç Şekillendiriciler Düzleştiriciden sonra havaya kalkan saçlar

daisyyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
283
0
0
İstanbul
Kızlar saçımı düzleştirdikten sonra önlerdeki kısa saçlarım havaya kalkıyor . Onları yatıştırmak için ne kullanabilirim sprey işe yarar mı saçıma zarar vermekte istemiyorum ama bu seferde kötü duruyor.. :44:

o elektriklenmeyi saç serumlarıyla çözebilirsin canım hiç yoksa normal krem varya el kremleri eline azcık sür elektriklenen yerlere sür daha iyi duruyo :)

düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir, elektriklenmeye karşı etkili düzleştiriciler var, onlardan kullandın mı? ya da fön çekince de aynı şey oluyor mu?

düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir, elektriklenmeye karşı etkili düzleştiriciler var, onlardan kullandın mı? ya da fön çekince de aynı şey oluyor mu?
Elektriklenmeye karşı düzleştirici kullanmadım ama bi araştırıyım en azından bidahaki düzleştirici alışımda öyle bişy alabilirim tşkler.Ben fön çekmem hiç.Kuaförde çektirmişliğim var ama o zman olmuyodu ya da olsada kuaför hallediyodu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…