Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç ŞekillendiricilerDüzleştiriciden sonra havaya kalkan saçlar
Kızlar saçımı düzleştirdikten sonra önlerdeki kısa saçlarım havaya kalkıyor . Onları yatıştırmak için ne kullanabilirim sprey işe yarar mı saçıma zarar vermekte istemiyorum ama bu seferde kötü duruyor.. :44:
Kızlar saçımı düzleştirdikten sonra önlerdeki kısa saçlarım havaya kalkıyor . Onları yatıştırmak için ne kullanabilirim sprey işe yarar mı saçıma zarar vermekte istemiyorum ama bu seferde kötü duruyor.. :44:
o elektriklenmeyi saç serumlarıyla çözebilirsin canım hiç yoksa normal krem varya el kremleri eline azcık sür elektriklenen yerlere sür daha iyi duruyo :)
düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir, elektriklenmeye karşı etkili düzleştiriciler var, onlardan kullandın mı? ya da fön çekince de aynı şey oluyor mu?
o elektriklenmeyi saç serumlarıyla çözebilirsin canım hiç yoksa normal krem varya el kremleri eline azcık sür elektriklenen yerlere sür daha iyi duruyo :)
düzleştiriciden kaynaklanıyor olabilir, elektriklenmeye karşı etkili düzleştiriciler var, onlardan kullandın mı? ya da fön çekince de aynı şey oluyor mu?
Elektriklenmeye karşı düzleştirici kullanmadım ama bi araştırıyım en azından bidahaki düzleştirici alışımda öyle bişy alabilirim tşkler.Ben fön çekmem hiç.Kuaförde çektirmişliğim var ama o zman olmuyodu ya da olsada kuaför hallediyodu sanırım.